27 haftalikta 1600 gram...

vermissenli

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2016
212
84
18
Olmasi normal Mi kizlar. Sitelerde hep altinda deger yaziyor. Acaba iri bebek Mi olcak.. Merk ettim Bu arada Ben 8 Kilo kadar aldim.. Sizin nasil gidiyor
¿¿

27 hafta için 1600 baya kilolu demek normalde bu haftalarda en fazla 1000 civarı bebekler şeker testi yaptırmış mıydınız

maşallah ya çok iri bir bebek olcak ya da dediğin gibi haftasında bi yanlışlık olabilir. 29 haftalıksa normal gibi. ama 27 haftalık bir bebek 1300-1400 en fazla o da.

29 haftada 1950 gr dı kızım 3250 doğdu. Ama son iki hafta kilo alımı çok çok az dı. Gelişimi 4 gün bi hafta arası öndeydi . Senin bebiş 4 ü bulur gibi sanki

29 haftada 1950 gr dı kızım 3250 doğdu. Ama son iki hafta kilo alımı çok çok az dı. Gelişimi 4 gün bi hafta arası öndeydi . Senin bebiş 4 ü bulur gibi sanki
Anlamadim ki bakam 2 hafta sonra kac olacak. O kadari bulmaz bence ya

maşallah ya çok iri bir bebek olcak ya da dediğin gibi haftasında bi yanlışlık olabilir. 29 haftalıksa normal gibi. ama 27 haftalık bir bebek 1300-1400 en fazla o da.
Ben daha once de koni acmisti m buraya. Normalde sat baslangici 19 aralik. Hatta evde o kadar test yapmama ragmen cikmamisti. Doktorda silik cikti. Ultrasonda da 30 aralik olarak gorundu. Ben de oyle kabul ettim. Cihaz sonucta haftasini bilir.eger yanlis olctuyse o zaman benim eylul so nu gibi dogurmam lazim. :/

Olmasi normal Mi kizlar. Sitelerde hep altinda deger yaziyor. Acaba iri bebek Mi olcak.. Merk ettim Bu arada Ben 8 Kilo kadar aldim.. Sizin nasil gidiyor
¿¿
32 haftalık 1800 gramdı. 29 haftada 1500 gram. Çokta iri değil sanki sizin sadece sanırım üst sınırda. Ben 2 kilo verdim ve o 2 kiloyu aldım sadece. Ne yediysem bebeğe gitti sanırım. İri gidiyor olsa doktorunuz söylerdi bence

29 a göre normal de 27,gorunuyorum Ama

29 a göre normal de 27,gorunuyorum Ama
28+1 de o kadar göründüğü için aramızda 1 hafta var gibi geldi bi an. Ama zaten haftada 100 gram civarı alması gerekiyor sanırım. Bir de size verdiği usg kağıtlarında genelde ölçümlerin kaç haftalarda gittiği yazar. Eğer 2 hafta ilerde gidiyor olsa doktor uyarırdı bence.

Elise usg kagidi yok Canim Ben yurtdisindayim. Burasi farkli biraz. Ama cevaplariniz içinde sag olun hepiniz. Saglikli olsun da bebisim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…