- 16 Ekim 2016
- 212
- 84
- 18
- Konu Sahibi vermissenli
-
Kiz Ben de anlamadim. Acep Ben Mi yanlis duydum kibenim 23 haftalık 680 gr. iri bebek olacak dendi ama 27 haftalığı kestiremedim :))
Kiz Ben de anlamadim. Acep Ben Mi yanlis duydum ki
belki sen yanlış anlamışsındır :) sana bir kağıt vs vs bişey vermedi mi ki? 1100 falan demiş olabilir mi acababelki de normaldir, haftasına göre ilerdedir bebeğin?
Yok maalesef. Aslinda benim hesabima göre 29,hafta Ama ultrasonda oyle cikinca oyle Kabul ettim.
Iki hafta sonra. Zaten farkli olabiliyormus. Soylenenle ayni kilo dogmaz da diyolar.ultrasonda cihazdan cihaza farkediyor, belki bir yanlışlık olmuştur. sonraki kontrolün ne zaman?
Evet yaptirdim seker cikmadi cok sukur..27 hafta için 1600 baya kilolu demek normalde bu haftalarda en fazla 1000 civarı bebekler şeker testi yaptırmış mıydınız
29 haftada 1950 gr dı kızım 3250 doğdu. Ama son iki hafta kilo alımı çok çok az dı. Gelişimi 4 gün bi hafta arası öndeydi . Senin bebiş 4 ü bulur gibi sanki
Anlamadim ki bakam 2 hafta sonra kac olacak. O kadari bulmaz bence ya29 haftada 1950 gr dı kızım 3250 doğdu. Ama son iki hafta kilo alımı çok çok az dı. Gelişimi 4 gün bi hafta arası öndeydi . Senin bebiş 4 ü bulur gibi sanki
Ben daha once de koni acmisti m buraya. Normalde sat baslangici 19 aralik. Hatta evde o kadar test yapmama ragmen cikmamisti. Doktorda silik cikti. Ultrasonda da 30 aralik olarak gorundu. Ben de oyle kabul ettim. Cihaz sonucta haftasini bilir.eger yanlis olctuyse o zaman benim eylul so nu gibi dogurmam lazim. :/maşallah ya çok iri bir bebek olcak ya da dediğin gibi haftasında bi yanlışlık olabilir. 29 haftalıksa normal gibi. ama 27 haftalık bir bebek 1300-1400 en fazla o da.
3,5 olsa yeter ideal ama BAzı anneler bebişi çok iyi besliyor rahimde :)Anlamadim ki bakam 2 hafta sonra kac olacak. O kadari bulmaz bence ya
Sagol Canim Ama fazla olsaydi Doktor bisey demez miydi. Deme di "3,5 olsa yeter ideal ama BAzı anneler bebişi çok iyi besliyor rahimde :)
32 haftalık 1800 gramdı. 29 haftada 1500 gram. Çokta iri değil sanki sizin sadece sanırım üst sınırda. Ben 2 kilo verdim ve o 2 kiloyu aldım sadece. Ne yediysem bebeğe gitti sanırım. İri gidiyor olsa doktorunuz söylerdi benceOlmasi normal Mi kizlar. Sitelerde hep altinda deger yaziyor. Acaba iri bebek Mi olcak.. Merk ettim Bu arada Ben 8 Kilo kadar aldim.. Sizin nasil gidiyor
¿¿
29 a göre normal de 27,gorunuyorum Ama32 haftalık 1800 gramdı. 29 haftada 1500 gram. Çokta iri değil sanki sizin sadece sanırım üst sınırda. Ben 2 kilo verdim ve o 2 kiloyu aldım sadece. Ne yediysem bebeğe gitti sanırım. İri gidiyor olsa doktorunuz söylerdi bence
Derdi bence bide daha çok erken bi hafta. Mesela benim ki eğer son iki hafta normal kilo aldaydı 4 ü geçerdiSagol Canim Ama fazla olsaydi Doktor bisey demez miydi. Deme di "
28+1 de o kadar göründüğü için aramızda 1 hafta var gibi geldi bi an. Ama zaten haftada 100 gram civarı alması gerekiyor sanırım. Bir de size verdiği usg kağıtlarında genelde ölçümlerin kaç haftalarda gittiği yazar. Eğer 2 hafta ilerde gidiyor olsa doktor uyarırdı bence.29 a göre normal de 27,gorunuyorum Ama
28+1 de o kadar göründüğü için aramızda 1 hafta var gibi geldi bi an. Ama zaten haftada 100 gram civarı alması gerekiyor sanırım. Bir de size verdiği usg kağıtlarında genelde ölçümlerin kaç haftalarda gittiği yazar. Eğer 2 hafta ilerde gidiyor olsa doktor uyarırdı bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?