27 haftalikta 1600 gram...

Merhaba kizlar Kontrol den geldik simdi. Suan 29. Haftadayim. Gecen 1060 mis demek ki. Cunku suan tam 1600 boyu da 37.suan normal gorunuyor dimi

Bu olcumlere asla ama asla inanmiyorum. Ayni hafta icinde

Perinatolog 305 gr
Kendi doktorum 600 gr
Perinatolog 450 gr

Hepsi ayni cihazla olculdu:)

Merhaba kizlar Kontrol den geldik simdi. Suan 29. Haftadayim. Gecen 1060 mis demek ki. Cunku suan tam 1600 boyu da 37.suan normal gorunuyor dimi

maşallah 2 haftada 600 gr almış.. ne yedin ne içtin benim bebekte 27 de 1020 idi biraz küçüktü.. yediklerime dikkat etmeye başladım bakalım 1 2 hafta sonra ne olacak

Normal normal :) benim bebeğim bi 10 gün kadar ilerde. Bugün tam 911 gr olmuş :) iri bir bebek olacak dendi. Böyle giderse 4-4,5 kg doğarmış. Eşimde 4,5 doğduğu için normal tabii ama işte minnoş bir panda yavrusu olacak benimki galiba :))))

bebekler eşlerimize çekerse bende yandım benim eşim 42 haftada 5,700 dogmus :) ama benimki biraz daha küçük giddiyor şimdilik :)

bebekler eşlerimize çekerse bende yandım benim eşim 42 haftada 5,700 dogmus :) ama benimki biraz daha küçük giddiyor şimdilik :)

Ay inanmıyorum maşallah :))) o zamanlar normal doğurtuyorlarmış, bana bugün böyle giderse normal olmanın zor olduğunu söylediler.

maşallah 2 haftada 600 gr almış.. ne yedin ne içtin benim bebekte 27 de 1020 idi biraz küçüktü.. yediklerime dikkat etmeye başladım bakalım 1 2 hafta sonra ne olacak
Valla sag olun kizlar. Rahatladim. Farkli bisey yapmiyorum aslinda. Her sabah yumurta hasliyorum. Meyve yemeye calisiyorum. Yediklerim oglusuma gidiyor demek :) Bu arada 59 oldun 7 Kilo aldim simdiye dek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…