27 yaşındayım evde kaldım gözüyle bakılıyor ?

32 yaşındayım ve bekarım .Bu durum beni hiç rahatsız etmedi açıkçası. Ama işsizken çok kötüydüm.Biri ne var ne yok,çalışmıo musun dese ben de depresif hisseder ve toplum içine karışmak istemezdim.Sizin yaşadığınız çoğu hissi işsizken yaşadım yani.O yüzden ayıplamıorum sizi.Benim için iş önemliyken sizin için de eş önemlidir belki.Kendi ayaklarımın üstünde durduğumdan beri oldukça mutluyum ,çok şükür.Çevremde evlilik konusunu dile getiren pek fazla kimse yok.Sadece okumuş cahiller..Eh onların da kafa yapısını bildiğimden beni rahatsız etmiyor.Yaşımın geldiğini ve evlenmek zorunda olduğumu düşünerek seçeneklerimin arasından en iyisini seçmek istemem.Benim için en hayırlısını ve aşkı dilerim Allah'tan .Olursa olur,olmazsa da kısmet.
Size tavsiyem sizi kötü hissettiren cahil düşüncelerden uzak durmaya çalışın.Ama aynı zamanda sağlıklı insanlarla da bol bol sosyalleşin.İnsan meşgale buldukça mutlu oluyor.Kendinize zaman ayırın ve gelecek güzellikler varsa zaten gelecektir,kasmayın kendinizi.Her şey kısmet.Bol şans!

damacanaya bile hallenenlerin olduğu bir yerde bir genç kızın 27 yaşına kadar kimseyle tanışmaması mümkün değil..
en çirkin kıza bile ne talipler çıkıyor..
fazla seçicisin sanırım.
Gene mi siz..
Yahu böyle tüm konulara hep çok seçicisiniz yok seçici olmayın yazıları yazıyorsunuz.
Yahu bu ülkede seçici olmadıkları için aldatılan, yüzüne kezzap atılan, dövülerek öldürülen, bıçakla 30 yerinden şişlenerek öldürülen binlerce kadın var.
Konu sahibi böyle olsa daha mı iyi olurdu ???
Nasıl seçici olmayın fazla diyebiliyorsunuz?
Ya konu sahibi bilinçli olmasa sizden etkilenip ilk taliple evlenip çok kötü bir evlilik yapsa?
Burası kadın cinayetlerinde dünya birincisi bir ülke.
Burası Norveç değil. Sokaktan geçen o talip; kültürlü donanımlı insancıl iskandinav Alex değil. Sokaktan geçen talip; çoğunlukla babasının annesini dövdüğünü görüp büyüyen, kıro, kadınlara sırf nesne olarak bakan, değer kıymet vermeyen hanzo Ahmet.
Biraz düşünerek yazın.
Not: Alex ve Ahmet adı sadece örnek için kullanıldı. Eşi bu isimde olanlar lütfen üstüne alınmasın.

32 yaşındayım ve bekarım .Bu durum beni hiç rahatsız etmedi açıkçası. Ama işsizken çok kötüydüm.Biri ne var ne yok,çalışmıo musun dese ben de depresif hisseder ve toplum içine karışmak istemezdim.Sizin yaşadığınız çoğu hissi işsizken yaşadım yani.O yüzden ayıplamıorum sizi.Benim için iş önemliyken sizin için de eş önemlidir belki.Kendi ayaklarımın üstünde durduğumdan beri oldukça mutluyum ,çok şükür.Çevremde evlilik konusunu dile getiren pek fazla kimse yok.Sadece okumuş cahiller..Eh onların da kafa yapısını bildiğimden beni rahatsız etmiyor.Yaşımın geldiğini ve evlenmek zorunda olduğumu düşünerek seçeneklerimin arasından en iyisini seçmek istemem.Benim için en hayırlısını ve aşkı dilerim Allah'tan .Olursa olur,olmazsa da kısmet.
Size tavsiyem sizi kötü hissettiren cahil düşüncelerden uzak durmaya çalışın.Ama aynı zamanda sağlıklı insanlarla da bol bol sosyalleşin.İnsan meşgale buldukça mutlu oluyor.Kendinize zaman ayırın ve gelecek güzellikler varsa zaten gelecektir,kasmayın kendinizi.Her şey kısmet.Bol şans!
Kimseyi görmek istemiyorum. Zaten bu muhabbetler evlenmekten başka meziyeti olmayan insanlardan çıkıyor. Misafirliğe gittiğimiz yerden hüsranla döndüğüm gece ağladığım çok oldu. Onlar beni incitirmi diye düşünmezken ben kendimi savunurken bile acaba ağır mı olur konuşsaam derdim. Artık kimseyle uğraşmakta gelmiyor içimden beni üzenle direk iketişimi kesiyorum

İnsanı bunaltan cahil ve yobaz cevre, ve evdeki kızın ekonomik özgürlüğünün olmaması, gerçekten zor,
Mesela kasaba hayatı çok zor, zaten oradaki erkeklerin çoğunun mesleği yok kız evlenipte ne yapacak sürekli kaynanaya götürecek kocası
Gezmeye değil çünkü maddiyat kısıtlı

Gene mi siz..
Yahu böyle tüm konulara hep çok seçicisiniz yok seçici olmayın yazıları yazıyorsunuz.
Yahu bu ülkede seçici olmadıkları için aldatılan, yüzüne kezzap atılan, dövülerek öldürülen, bıçakla 30 yerinden şişlenerek öldürülen binlerce kadın var.
Konu sahibi böyle olsa daha mı iyi olurdu ???
Nasıl seçici olmayın fazla diyebiliyorsunuz?
Ya konu sahibi bilinçli olmasa sizden etkilenip ilk taliple evlenip çok kötü bir evlilik yapsa?
Burası kadın cinayetlerinde dünya birincisi bir ülke.
Burası Norveç değil. Sokaktan geçen o talip; kültürlü donanımlı insancıl iskandinav Alex değil. Sokaktan geçen talip; çoğunlukla babasının annesini dövdüğünü görüp büyüyen, kıro, kadınlara sırf nesne olarak bakan, değer kıymet vermeyen hanzo Ahmet.
Biraz düşünerek yazın.
Not: Alex ve Ahmet adı sadece örnek için kullanıldı. Eşi bu isimde olanlar lütfen üstüne alınmasın.
Yorum sahibinin anlamadığı zaten iyi kötü biri çıkıyor karşına içinden gelmeyen bir evlililik ne kadar mantıklı ki. Damacanaya hallenen insanların olduğu ülkede bence daha çok düşünmek lazım evlilik için. Çok güzel açıkşamışsınız

İnsanı bunaltan cahil ve yobaz cevre, ve evdeki kızın ekonomik özgürlüğünün olmaması, gerçekten zor,
Mesela kasaba hayatı çok zor, zaten oradaki erkeklerin çoğunun mesleği yok kız evlenipte ne yapacak sürekli kaynanaya götürecek kocası
Gezmeye değil çünkü maddiyat kısıtlı
Ekonomik özgürlüğüm var şehirdeyim ayrıca yükselisans öğrencisiyim

Eh annen evlenmis ayrilmis. Asil sen evden gidince kendi yalniz kalacak. Kendi derdine yansin.
Neden bunu ona hatirlatmiyorsun?
Koca cok guzel birsey madem kendisi neden bosandi?
Dirdirlarla baskılarla onune gelen ilk "niyeti ciddi' adamla evlenip onun gibi mutsuz olsan daha mi mutlu olacak?
Ben yerinde olsam kendim kirilacagima anneme bu gercegi hatirlatirdim. Bunu her konuyu actiginda yapardim ki zamanla bu konuyu açmaya korksun. Hatta "senin kiza biri yok mu diyorlar" demeye bile korksun.
Misafirlik falan da hikaye.. madem mutsuz olacaksin gitme
Bu secenek zor mu?
Bak seni anliyorum. Ama sen engel olmazsan herkes hakkinda konusur.
Ben gecen sene bir seneye yakin issizlik cekmistim. Ama part time çalışır kendi parami kazanirdim yani az cok. Oyle ailemden harçlık bekleyecek kadar kötü durumda degildim. Sirf is konusunu konusmamak icin ne bayram ne seyran. Kimseye gitmedim. Cunku neden canımı sıksınlar ki?
Bir keresinde halam bize geldi "ee yeğenim. Neyd senin bölümün? Atamasi yok mu?" Dedi. Ben de gozlerimi devirip "ayyy geldi yine en sevmediğim konu. Halacim istersen sana ezbere cevaplar vereyim ilk boslukta da odama kaçayım. Ya da konuyu degistirelim neseli neseli sohbet edelim. Oglun napiyor? Tanistiniz mi kizla? " dedim, tıktım agzina lafi. Canimi sıkmaktan iyidir. Ya da bir baska zaman "bosuna mi okudun onca sene?" Diyen akrabaya "kendim kazandim, kendim okudum, kendim calistim, kendim istifa ettim. benim yerime sinava mi girdiniz ya da okurken sizden bir silgi parasi mi istedim? Hayat benim istediğim icin calistim,canim istedi istifa ettim" Demisligim var.
Bir kere de "hala ise girmedin mi?" Diye soran az sevdigim arkadasa (iyi niyetle sordu ama ben de iyi niyetle) "borç para mi isteyeceksin?" Demistim.
Herkes haddini bilmeli bence. Bilmeyeni de uyarmak gerekir ki öğrensin.
her de konusanin her lafina bakarsan yasayamazsin. Bugun gelinlik diyen yarin bebek der , sonra evin kira mi der ,hala niye araban yok der, 'çocuğun kac ney yapmis?' Der,kizinin hayatinda kimse yok mu? Der... der de der yani.
Susturmayi bilmezsen eger
Benim de ağzıma kadar gelse de laf çoğu zaman sustum hep. Onşarın bana ağır mı diye düşünöeden söyledikleri laflar karşısında ben mütevazi kalıyordum. Çünkü evlenemedikçe psikolojisi bozulmuş gibi şaf çıkarmaya da çok müsaitler. Ben ne dedim diye düşünöez aldığı cevaba verene kulp takar bunlar. Ve cevrem konu komşu hep okumamış insanlar. Kendi çocukşarı 20 lerde evlilik yoluna girdiği için ben onlara göre vah vah konumundayım. Anneme eve çağırma şunları diyorum hiç konu komşumuzda mı olmasın diyor. Bir gün geldiler yine bu muhabbetler açıldı sonra gittiler ve ben evde tabak fırlattım. Bunları çağırma ben bıktım artık laftan smzden dedim apladım annem o gün yıprandığımı anladı. Şimdilerde acele etme kusmet diyor benden korktu. Gerçekten de eleyince bir el parmağını geçmeyecek yakınım kaldı ama en azından motalim bozulmuyor.

Yorum sahibinin anlamadığı zaten iyi kötü biri çıkıyor karşına içinden gelmeyen bir evlililik ne kadar mantıklı ki. Damacanaya hallenen insanların olduğu ülkede bence daha çok düşünmek lazım evlilik için. Çok güzel açıkşamışsınız
Size katılıyorum.
Evlenmek için evlenilmez. Evlenmek bir amaç olursa mutsuz olursunuz. Karşınıza seveceğiniz düzgün ahlaklı kadir kıymet bilen eğitimli kültürlü biri gelir düşünürsünüz. Birde anlamıyorum birini seç evlen diyenleri. Bu evlilik yahu.. Bunun affedersiniz ama cinsellik boyutu da var. Öyle sevmeden nasıl 7/24 adamla aynı evde aynı sofrada aynı yatakta olacaksin ki..
Bana zul olur mesela..
O yüzden içinize sinmeden evlenmeyin..

Bi beni bulmuyor şöyle kurcalayıcı , sinsi , artniyetli komşular.. Bi tane vardı sadece ve o da bana degil anneme diyomuş ne zaman evleniyor niye evlenmiyor erkek arkadaşının durumu mu yok vs. Ben bunu bir duydum kadınla bina girişinde karşılaştııgmızda gereken cvbı verdim. Ben hiç takmam böyle şeyleri anneme konuşması delirtmişti beni.. Aynı komşu beni arabada nişanlımla öpüşürken görüp anneme söylemiş komşuydu tam evirip çevirip dövmelik yani. :KK14: Kime ne ayol senin bu hayatı nasıl planladıgından nasıl sürdürdüğünden.. Bazen 3 maymun olacaksın. Yoksa mutlu kalamazsın..

• Beğen
Reactions: 000
Bi beni bulmuyor şöyle kurcalayıcı , sinsi , artniyetli komşular.. Bi tane vardı sadece ve o da bana degil anneme diyomuş ne zaman evleniyor niye evlenmiyor erkek arkadaşının durumu mu yok vs. Ben bunu bir duydum kadınla bina girişinde karşılaştııgmızda gereken cvbı verdim. Ben hiç takmam böyle şeyleri anneme konuşması delirtmişti beni.. Aynı komşu beni arabada nişanlımla öpüşürken görüp anneme söylemiş komşuydu tam evirip çevirip dövmelik yani. :KK14: Kime ne ayol senin bu hayatı nasıl planladıgından nasıl sürdürdüğünden.. Bazen 3 maymun olacaksın. Yoksa mutlu kalamazsın..
Sanırım benim gereken cevabı vermeyip nasip deyip susmam onlara ezikçe geliyor. Her şeyi söyleme gücü buluyorlar kendilerinde bu benden de kaynaklanıyor. Laf çarpsan psikolojisi bozuk diyecekler sussan da böyle ileri geri konuşuyorlar. Çok samimi olduğumuz bir komşumuz ve kızı vardı. Benim için bu evde kaldı bak gibi espri yapıyorlardı. Ben başta iyi niyetli sandım ama sınra anladım ki bunun iyi niyeti olamaz. Bu insanların hiç mi vicdanı aklı yok dedim. Görüşmeyi sessizce kestim

Evlenip ayrılmak çok daha zor dediğiniz gibi. Evlendikten sonraki pişmanlık çok daha acı olsa gerek. Yorumlarınızla bana ışık olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Çevresel laflardan artık sabahları iç sıkıntısıyla uyanıyordum desteğiniz için çok teşekkür ederim
Rica ederim..
Benim kuzenim sırf evlenmek için evlendi. 27 yaşındaydı 28 olacaktı. Kızı korkuttular. Gitti hanzo biriyle evlendi. Şimdi çok mutsuz. 2 çocuğu oldu. Birde adamın önceki evliliğinden 1 çocuğu vardı. Çalışmıyor o yüzden ayrılmıyor. Birde adamın durumu iyi. Ama adamdan iğreniyormuş. Teyzemden duydum. Bu çok acı birşey. İğrendiğin bir adamla evli olacağıma hiç olmam daha iyi. Bu zulmü kendime yapamam. Benimde nefsim var. Ayrıca adama da yazık. O yüzden çevreyle ya görüşmeyin ya da çatır çatır cevap verin.. altta kalmayın. O bilmiş teyzeler maalesef altta kalana cevap vermeyene daha çok yüklenir.

Benim cevrem benim cevrem deyip duruyorsun ama insan en yakinindaki 5 kisinin ortalamasidir derler. Yani benim nazarimda sen de onlardan cok farkli değilsin. Hatta acik konusmak gerekirse daha kötüsüsün çünkü onlar cahil-dünyayı bilmemiş insanlar. Hayati bu kadar ve boyle dusunmeleri uzucu ama bir nebze normal. Oysa sen yükseklisans yapiyorsun. Ama belli ki universite sana sadece yeni akademik bilgi katmis,kendini gelistirmemissin. Hala sen de onlar gibi düşünüyorsun, kendini eksik görüyorsun. Bu durumu bir ksuur gibi goruyorsun, vallahi benle ilgisi yok - karsima evlenecek adam çıkmadı - diye kendini bir suctan aklamaya çalışır gibi bu durumun senin elinde olmadigini anlatmaya çalışıyorsun.
Hadi onlara imkan verilmemiş, cahil. Ama sen elinde kendini gelistirme imkani olan bir cahilsin ki bu daha kötü .
kırıcı olduysam ozur dilerim ama buradan bakinca benim gördüğüm bu.
Cevren şöyle cevren boyleyse sen de cevreni degistir.
Annen misafir mi cagirdi? Oncesinde sana soylesin eve gelme. O gece arkadaslarinla cik. Ya da kutuphaneye git makalene odevlerine calis. Annem haber vermez diyorsan - annen haber vermeye baslayana kadar her seferinde evde misafir gördüğün gibi "birşey almaya geldim" de,cik evden. Kararliligini korursan annen de artik sana haber vermeye baslar.
gorme bile o tarz insanları. Mahalleden kulakliginla hizli hizli gec. Gercekten muzik dinle ki birsey diyorlarsa duyma bile. Eve misafir geldiginde odandan cikma (ki ben de cikmam annemin misafirine. Merhaba der odama gecerim. Bu yasta laf mi dinleyeyim)
Millete de gitme... kendi kaliteli cevreni oluştur.
Yoksa boyle evde tabaklari canaklari kirip "neden eve kaldim" diye aglamaya devam edersin

Rica ederim..
Benim kuzenim sırf evlenmek için evlendi. 27 yaşındaydı 28 olacaktı. Kızı korkuttular. Gitti hanzo biriyle evlendi. Şimdi çok mutsuz. 2 çocuğu oldu. Birde adamın önceki evliliğinden 1 çocuğu vardı. Çalışmıyor o yüzden ayrılmıyor. Birde adamın durumu iyi. Ama adamdan iğreniyormuş. Teyzemden duydum. Bu çok acı birşey. İğrendiğin bir adamla evli olacağıma hiç olmam daha iyi. Bu zulmü kendime yapamam. Benimde nefsim var. Ayrıca adama da yazık. O yüzden çevreyle ya görüşmeyin ya da çatır çatır cevap verin.. altta kalmayın. O bilmiş teyzeler maalesef altta kalana cevap vermeyene daha çok yüklenir.
İnsan çevremde kimse kalmayacak diye korkup eleyemiyorda başta. Gittikçe onlar dozunu artırıyor ve insan aniden bir gün hayatından çıkarıyor. Yullarca komşuluk yaptığımız insanların ileri geri konuşması dalgaya alması aslında yoklukşarının bana daha iyi geleceğini düşündürüp nir gecede radikal kararlar alıp hayatımdan çıkarmama neden oldu. İnsan parçalandığında artık son noktası oluyor. Hayır insan sırf üzülür mü diye düşünüp yine sormaz

• Beğen
Sanırım benim gereken cevabı vermeyip nasip deyip susmam onlara ezikçe geliyor. Her şeyi söyleme gücü buluyorlar kendilerinde bu benden de kaynaklanıyor. Laf çarpsan psikolojisi bozuk diyecekler sussan da böyle ileri geri konuşuyorlar. Çok samimi olduğumuz bir komşumuz ve kızı vardı. Benim için bu evde kaldı bak gibi espri yapıyorlardı. Ben başta iyi niyetli sandım ama sınra anladım ki bunun iyi niyeti olamaz. Bu insanların hiç mi vicdanı aklı yok dedim. Görüşmeyi sessizce kestim
Tabi ki senin sessizliğinden besleniyorlar.. Neden peki gereken haddi bildirmiyosun onlara.. Bu tavırlarını görünce sinirlenmeyip nasıl durabiliyosun.. Onlar o kötü kalpli tayfa varya onlar işte seninde üzüldüğünü üzüleceğini bildiklerii halde yinede senin üzerine geliyorlar.. Sen sustukça da devam edicek.. Evlenmeyi düşünmüyorum diyeceksin.. Eger bir işe sahipsen iş alanım da ilerlemeyi planlıyorum diceksin.. Ya da siz kimsiniz yaa size ne batıyor benim hayatım diyip ( en önerdiğim ) susturucaksın..

Çevre de artık ne diyeceginu şaşırdı cidden, bizim oralardada öyle, insanlarin bütün özel hayatina müdahale etmeyi maharet sanıyorlar, bende o durundayım, sanki evlenen herkes mutlu, onemli olan dogru insanı bulmak

• Beğen
Benim cevrem benim cevrem deyip duruyorsun ama insan en yakinindaki 5 kisinin ortalamasidir derler. Yani benim nazarimda sen de onlardan cok farkli değilsin. Hatta acik konusmak gerekirse daha kötüsüsün çünkü onlar cahil-dünyayı bilmemiş insanlar. Hayati bu kadar ve boyle dusunmeleri uzucu ama bir nebze normal. Oysa sen yükseklisans yapiyorsun. Ama belli ki universite sana sadece yeni akademik bilgi katmis,kendini gelistirmemissin. Hala sen de onlar gibi düşünüyorsun, kendini eksik görüyorsun. Bu durumu bir ksuur gibi goruyorsun, vallahi benle ilgisi yok - karsima evlenecek adam çıkmadı - diye kendini bir suctan aklamaya çalışır gibi bu durumun senin elinde olmadigini anlatmaya çalışıyorsun.
Hadi onlara imkan verilmemiş, cahil. Ama sen elinde kendini gelistirme imkani olan bir cahilsin ki bu daha kötü .
kırıcı olduysam ozur dilerim ama buradan bakinca benim gördüğüm bu.
Cevren şöyle cevren boyleyse sen de cevreni degistir.
Annen misafir mi cagirdi? Oncesinde sana soylesin eve gelme. O gece arkadaslarinla cik. Ya da kutuphaneye git makalene odevlerine calis. Annem haber vermez diyorsan - annen haber vermeye baslayana kadar her seferinde evde misafir gördüğün gibi "birşey almaya geldim" de,cik evden. Kararliligini korursan annen de artik sana haber vermeye baslar.
gorme bile o tarz insanları. Mahalleden kulakliginla hizli hizli gec. Gercekten muzik dinle ki birsey diyorlarsa duyma bile. Eve misafir geldiginde odandan cikma (ki ben de cikmam annemin misafirine. Merhaba der odama gecerim. Bu yasta laf mi dinleyeyim)
Millete de gitme... kendi kaliteli cevreni oluştur.
Yoksa boyle evde tabaklari canaklari kirip "neden eve kaldim" diye aglamaya devam edersin
Kendime gelmem için bu sözleri duymam gerek sanırım. Gardımı almayı bilemedim ben hiç. Onlar söyledikçe ben eğilip sustum kendimi yetersiz gördüm. Çevremi bırakmayı da göze alamadım. Onlar benim zaten dostum değil ki olsa zaten bir lafı söykerken acaba üzülür mü derlerdi.kendimi yıptattığımşa kalıyorum sadece. Evet çevrem kadar bendecahilim onların düşünceleri benim hayatımı şekillendirecek neredeyse kapı duşında tutmayı başaramadım. Çevremi köklüce elemenin zamanı gelmiş geçiyor bile. Söylediklerinizde haklı olduğunuzun farkındayım ve kuzmıyorum. Bu benim sadece uyanışıma yardımcı olduğu için teşekkür ederim

Çevre de artık ne diyeceginu şaşırdı cidden, bizim oralardada öyle, insanlarin bütün özel hayatina müdahale etmeyi maharet sanıyorlar, bende o durundayım, sanki evlenen herkes mutlu, onemli olan dogru insanı bulmak
Başında erkek var mı var öantığı.

İnsan çevremde kimse kalmayacak diye korkup eleyemiyorda başta. Gittikçe onlar dozunu artırıyor ve insan aniden bir gün hayatından çıkarıyor. Yullarca komşuluk yaptığımız insanların ileri geri konuşması dalgaya alması aslında yoklukşarının bana daha iyi geleceğini düşündürüp nir gecede radikal kararlar alıp hayatımdan çıkarmama neden oldu. İnsan parçalandığında artık son noktası oluyor. Hayır insan sırf üzülür mü diye düşünüp yine sormaz
Insanlar haddi aştığında uyarmak lazım.
Kimse sizi küçüklükten beri tanıyor diye veya aynı apartmanda oturuyorsunuz diye laf edemez.
Buna izin vermeyin..
Öncelik kendi mutluluğunuz..

27 yaşında evlendim 28in sonlarındayım. Birden aşırı boy attım yaşımdan biraz büyük gösteriyordum o dönem ve 14 yaşında ilk talibim çıktı fakat 25 yaşımdan önce evlilik lafını yaptırmadım kimseye .. 25i geçince bi istek geldi. Ama bu istek eş olma isteği miydi yoksa anne olma isteği miydi onu düşündüm. Sanırım ben anne olmak istiyordum. Fakat çok talip olmasına ve anne olma isteğime rağmen ilk geleni kabul etmedim. Seçici davrandım. O kadar çok kişiyle görüştüm ki yok dedim olmayacak, kafama göre bi adam yok demek ki benim dedim. Yönümü değiştirdim. Farklı hobilerimle ilgilendim. Hiç ummadığım bir anda çok alakasız birinin aracılığı ile eşimle tanıştım. İlk görüşte aşk değil İlk görüşmede mantıktı benim için. Ama çok sevdim. Çok da yakışıklı bi adam . Konuştuk uzun uzun. Babamın 35 senelik arkadaşının oğlu çıktı... Nasip bu ya. Burnumuzun dibinde oturuyorlar. Ama karşıma 20 yaşında değil 27 yaşında çıktı. Çünkü nasip o vakitti. Söz-nişan-düğün 5 ayda evledik. Çok sevdim eşimi. Gözüne bakmayı,elini tutmayı,sarılmayı. Evlilik harika ♥ diyorum. gel zaman git zaman 2 ayı geçtik sıkıntılar başladı saçma sapan. Ailesinin sıkıntıları vs. Şimdi hamileyim. Ve anamın evindeyim.. boşanmayı düşünüyorum. Yani benim mantık da boşa çıktı anlayacağın. Doğru seçimi yapamadım. Şu sıra kalbim ağrıyo misal. Evlendiğime sayısız kez pişman oldum :) Boşver milletin koyduğu yaş sınırını. Ve iyice araştırmadan da evlenme. Vakti gelince en güzeliyle olması duasıyla..
mantığınızın boşa çıkması değil piyasada adam kalmadı. siz ne kadar iyi niyetli, akıllı mantıklı olursanız olun bazı şeyler öngörülemiyor. Allah herkesin karşısına doğrusunu çıkarsın size de güzel günler göstersin bundan sonra. konu sahibi değilsiniz ama yazmak istedim.

Boyum 172 ve 27 yasindayim evlenince boyum uzayacaksa hic evlenmiyim zaten boyuma gore bulamıyorum 🤣🤣🤣🤣 gercekten bana da bir baski var cevreden, demek ki beceriksizsin bulamiyorsun diyolar sanirim beceriksizim🤣🤣🤣

Back
X