- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
- 128
- Konu Sahibi tabularasaa
32 yaşındayım ve bekarım .Bu durum beni hiç rahatsız etmedi açıkçası. Ama işsizken çok kötüydüm.Biri ne var ne yok,çalışmıo musun dese ben de depresif hisseder ve toplum içine karışmak istemezdim.Sizin yaşadığınız çoğu hissi işsizken yaşadım yani.O yüzden ayıplamıorum sizi.Benim için iş önemliyken sizin için de eş önemlidir belki.Kendi ayaklarımın üstünde durduğumdan beri oldukça mutluyum ,çok şükür.Çevremde evlilik konusunu dile getiren pek fazla kimse yok.Sadece okumuş cahiller..Eh onların da kafa yapısını bildiğimden beni rahatsız etmiyor.Yaşımın geldiğini ve evlenmek zorunda olduğumu düşünerek seçeneklerimin arasından en iyisini seçmek istemem.Benim için en hayırlısını ve aşkı dilerim Allah'tan .Olursa olur,olmazsa da kısmet.
Size tavsiyem sizi kötü hissettiren cahil düşüncelerden uzak durmaya çalışın.Ama aynı zamanda sağlıklı insanlarla da bol bol sosyalleşin.İnsan meşgale buldukça mutlu oluyor.Kendinize zaman ayırın ve gelecek güzellikler varsa zaten gelecektir,kasmayın kendinizi.Her şey kısmet.Bol şans!
Size tavsiyem sizi kötü hissettiren cahil düşüncelerden uzak durmaya çalışın.Ama aynı zamanda sağlıklı insanlarla da bol bol sosyalleşin.İnsan meşgale buldukça mutlu oluyor.Kendinize zaman ayırın ve gelecek güzellikler varsa zaten gelecektir,kasmayın kendinizi.Her şey kısmet.Bol şans!