merhaba benim kizimda 3gun oldu 28haftalik dogdu su an kuvozde bu surec nasil gececek bilmiyorum Allahim bize bol sabir ver bebiste akcigerler sikintili cihaza bagli yasiyor sizler atlatmissiniz anlasilan ins dualarinizi bekliyorum bizlerde hayirlisiyla bebegimizi saglicakla alalim kucagimiza[/QUinşallah
inşallah en kısa sürede bebeğini kucana alırsın sağlıcakla. ben de aynı şeyleri yaşadım. oğlum 700 gr. doğdu. akciğerlerinde sorun vardı ve bağırsakları çürüyordu,2 ay kuvezde kaldı, beyin kanaması geçirdi. çok zor günler yaşadım. anlatsam kitap olur. ama şunu unutma. sen özel bir bebeğe sahip olan özel bir annesin. onu pamuklara sarıp avucunda büyüteceksin. benim oğlum şimdi 2,5 yaşında. çok zeki bir çocuk. evet biraz zayıf ve iştahsız. evet prematüre olmasından kaynaklı bazı problemleri var. en önemlisi beyin kanamasından dolayı sağ elini kullanamıyordu ama erken teşhisle şu an gayet iyi durumda. ama ben buna da şükrediyorum çünkü daha kötüsü de olabilirdi. onun sayesinde şimdi titizlik hastası oldum ve kurtulamıyorum. :) bol bol dua et. ve ona dokun. elini tut. inan çok etkili oluyor. ben günde 20 dk. görebilmek için 4 saat beklerdim hastanede. çok zor bir süreçti. en zoru da bebeğimi emzirememek oldu. sütümü sağıp verdim tabi ama o da ancak 4 ay sürdü. çünkü üzüntüden sütüm gelmedi, bir de bebekle temas edilmediği için gelmezmiş tabi. umarım bu süreç senin ve bebeğin için çok daha kolay geçer.