- 22 Temmuz 2018
- 666
- 50
- 98
- 26
- Konu Sahibi avrupayakasiii
Dün 28 tane antidepresan içtim aileme ısrarla yatmak istediğimi söylüyorum ama yatırmıyorlar aklımda sürekli ölüm ölmek var.Ne yapmam lazım bipolar bozukluğum var doktorum 10 gün sonra.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorla konuşun durumunuz acil çünkü. Çok geçmiş olsun iyi misiniz şimdi? Midenize bakılsa iyi olur. Ayrıca hastaneye yatış olması şart. 28 antidepresan içtikten sonra baş dönmesi, titreme, sersemlik, ayakta zor durma ,mide bulantısı vs yaşadınız mı?Dün 28 tane antidepresan içtim aileme ısrarla yatmak istediğimi söylüyorum ama yatırmıyorlar aklımda sürekli ölüm ölmek var.Ne yapmam lazım bipolar bozukluğum var doktorum 10 gün sonra.
Kaç yaşındasınız? Aile onayı şart mı ?Dün 28 tane antidepresan içtim aileme ısrarla yatmak istediğimi söylüyorum ama yatırmıyorlar aklımda sürekli ölüm ölmek var.Ne yapmam lazım bipolar bozukluğum var doktorum 10 gün sonra.
Doktor bir şey demedi mi bu duruma?24 yaşındayım ilacı içtikten 4 5 saat sonra gittik çünkü ailemden sakladım.Şimdi bakırköy psikiyatri hastanesine gidelim diyorum ikna edemiyorum
Dunde kendinize zarar verdiginizi yazmistiniz, sanirim atak donemindesiniz. Kendinize zarar verme ve intihara tesebbus var iken, ustelik bipolar taniliyken acile gittiniz ve sizi saldilar mi? Polise ifade verdiniz mi ailecek?Dün 28 tane antidepresan içtim aileme ısrarla yatmak istediğimi söylüyorum ama yatırmıyorlar aklımda sürekli ölüm ölmek var.Ne yapmam lazım bipolar bozukluğum var doktorum 10 gün sonra.
28 tane içip bir şey olmadı mı ?24 yaşındayım ilacı içtikten 4 5 saat sonra gittik çünkü ailemden sakladım.Şimdi bakırköy psikiyatri hastanesine gidelim diyorum ikna edemiyorum
Kendiniz gitmeyin, 112 yi arayınDün 28 tane antidepresan içtim aileme ısrarla yatmak istediğimi söylüyorum ama yatırmıyorlar aklımda sürekli ölüm ölmek var.Ne yapmam lazım bipolar bozukluğum var doktorum 10 gün sonra.
Evet ama birşey olmadı tabi 24 saat geçti.Bi de bu ilacın yan etkisi kalp kriziymiş.
Gerçekten içtin mi içmedin mi? Mümkün değil bir şey olmamasıEvet ama birşey olmadı tabi 24 saat geçti.
24 yaşındayım ilacı içtikten 4 5 saat sonra gittik çünkü ailemden sakladım.Şimdi bakırköy psikiyatri hastanesine gidelim diyorum ikna edemiyorum