• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

28 tane antidepresan içtim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
28 tane hapı gerçekten içseydin şu an burda forumda yazışıyor olamazdın kusura bakma. Ailemde psikiyatrik hap kullanan (xanax dahil) aile üyelerim var, o hapların yarım-1 oranlarında bile ne etki yaptığını biliyorum.
Dikkat çekmek mi istiyorsun anlamadım. Kendime zarar vericem veriyorum vermek üzereyim diye konu açana kadar zaten 24 yaşındasın ailende ikna edecek bir şey yok. Devlet hastanesine üstelik gidiyorsun zaten para ne alaka? Gidiceksin aciline buraya yazdıklarını oraya söyleyeceksin. Geçmiş olsun

Bi de bu ilacın yan etkisi kalp kriziymiş.
Evet geçmişte ben de içme teşebbüsünde bulunmuştum bu ilacı yaklaşık 15 tane
Zehirlenmekten ölmedim ama çok kısa bir süre sonra bir kalp sorunu yaşadım. tam olarak kriz değildi ama kalbim yüzünden hastanelik oldum acil müdahale edildi
sonra ilacın yan etkisi olduğunu öğrendim

Evet geçmişte ben de içme teşebbüsünde bulunmuştum bu ilacı yaklaşık 15 tane
Zehirlenmekten ölmedim ama çok kısa bir süre sonra bir kalp sorunu yaşadım. tam olarak kriz değildi ama kalbim yüzünden hastanelik oldum acil müdahale edildi
sonra ilacın yan etkisi olduğunu öğrendim
Çok geçmiş olsun neyseki iyisiniz artık şükür siz bile atlattiniz aslında sizin gibi birisi daha güzel önerilerde bulunabilir siz o kaostan kendini çıkarmayı başarmış bir insansınız bunun içinde tebrik ediyorum sizi inşallah hep güzel olsun yaşamınız

Kuzenim 25 tane antidepresanla komaya girmişti. Belki de miligrami düşüktür. Bişey olmaması mümkün değil normalde. Buraya yaziyorsunuz madem yazılanları dikkate alın ve hastaneye gidin ambulans cagirabilirsiniz. Paralık bir durum yok. Bir kontrol etsinler. Farklı bir sorun yaşamayın sonra. Zaten sizin yatmaniz gerekiyor. Bir süre yatarak bu depresyon dönemini atlatabilirsiniz

İstifare ettirdi mi? Değilse öldürmezse de süründürür, bende depresant kullanıyorum. Değil 28 tane, bi ara doz yükseltimi yapmıştı doktor. Esneyip kasılmaktan bi hal olmuştum. Sadece tek 1 tablet ama doz yükseltimli. İkinci depresanta alışamayınca, doktorum onu kesmişti. Tek ile devam etmiştim.

Görüştüğünüz psikiatri uzmanına muhakkak bu yaptığınızı da arttırın. Zira anti depresant prospektüsünde zaten " intihar eyilimini kuvvetlendirme ihtimali " diye yazar. İlaç değişikliği ya da yatış tedavisi gerekebilir.

Çok geçmiş olsun neyseki iyisiniz artık şükür siz bile atlattiniz aslında sizin gibi birisi daha güzel önerilerde bulunabilir siz o kaostan kendini çıkarmayı başarmış bir insansınız bunun içinde tebrik ediyorum sizi inşallah hep güzel olsun yaşamınız
Konu sahipleri bizimle dalga geçmediği sürece ciddi tavsiye verip yardımcı olmaya çalışıyorum her zaman
Çok sağolun sizin de ❤

Kalp sorunu ne zaman yaşadınız benim içeli 24 saati geçti iyiyim gayet ama kilomda var
Durumunuzu anliyor (bipolar yakinim var) ve hassas bir sekilde yazmaya çalışıyorum.

28 adet citoles ictiyseniz eger herhangi bir yan etki yasamama sansiniz sifir.

1 veya 2 tane fazla icmekten cok cok fazlasindan bahsediyorsunuz zira.

Mani doneminizde oldugunuzu dusunuyorum, bu sebeple belki hastaliginizin etkisiyle dikkat cekmek istiyorsunuz, yatis yaptırabilmek icin yalan soyluyor da olabilirsiniz ancak cidden 28 adet cito**s kullandiysaniz, derhal 112'yi aramalisiniz.

Aileniz bu sayida hap ictiginizi biliyor ve duyarsiz kalıyorsa onlar hakkindada islem yapilacaktir.

Lutfen rica ediyorum 112'yi arayin.

Mune Mune Kazen Kazen buraya baksaniz iyi olabilir.

Durumunuzu anliyor (bipolar yakinim var) ve hassas bir sekilde yazmaya çalışıyorum.

28 adet citoles ictiyseniz eger herhangi bir yan etki yasamama sansiniz sifir.

1 veya 2 tane fazla icmekten cok cok fazlasindan bahsediyorsunuz zira.

Mani doneminizde oldugunuzu dusunuyorum, bu sebeple belki hastaliginizin etkisiyle dikkat cekmek istiyorsunuz, yatis yaptırabilmek icin yalan soyluyor da olabilirsiniz ancak cidden 28 adet cito**s kullandiysaniz, derhal 112'yi aramalisiniz.

Aileniz bu sayida hap ictiginizi biliyor ve duyarsiz kalıyorsa onlar hakkindada islem yapilacaktir.

Lutfen rica ediyorum 112'yi arayin.

Mune Mune Kazen Kazen buraya baksaniz iyi olabilir.
Gittiğimde 4 saat geçmişti hiçbir şey yapmadılar ve cidden birşey olmadı belkide allah kurtardı

Üye yetişkin, üstelik ilaç içtikten sonra gerekli tıbbi müdahale yapılmış.
Ailesinin onayına da ihtiyacı yok, takibinde olduğu doktoruyla hemen iletişime geçse muhtemelen bir sevk vb bir şey yapılır.
Sevk yapıldı ben istemedim kağıt imzaladım,10 gün sonra kendi psikiyatri doktoruma randevum var ona durumu anlatacağım.Yatışmı verir bilmiyorum özel bir doktor.

28 tane hap mı ? İnşallah içmemissindir kurgu olmasını diliyorum.. eğer bu bahsettigin ilaç uzun salınımlı birşeyse yavaş yavaşta zehirliyor olabilir seni. Anlattıkların doğruysa lütfen bekleme acile git. Ölümle burun buruna gelirsen son pişmanlıkta fayda etmez. Geçmiş olsun
Kurgu değil 28 tane içip annem kusturdu

İyiki kusturmuş ozaman yoksa çok kötü durumda olabilirdin. 10 günü bekleme randevunu erkene al git anlat doktoruna. Sonu hep pişmanlıkla bitiyo bak ucuz yırtmışsın şans herzaman senden yana olmaz

Sevk yapıldı ben istemedim kağıt imzaladım,10 gün sonra kendi psikiyatri doktoruma randevum var ona durumu anlatacağım.Yatışmı verir bilmiyorum özel bir doktor.
Yani sorumluluk size ait, bu durumda ailenizin de yapabileceği bir şey yok.

Ailenize 4-5 saat sonra söylemişsiniz, o zamana kadar 28 ilaç kana karışır ve zehirler, kusmak da yeterli gelmez.
IMG_5455.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X