- 20 Ekim 2009
- 9.580
- 18.239
- 823
- Konu Sahibi avrupayakasiii
28 hap içip şu an bunları yazmanız imkansız. Aileye lüzum yok, kendiniz gidip bana yatış verin, intihar düşüncelerim var diyebilirsiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet geçmişte ben de içme teşebbüsünde bulunmuştum bu ilacı yaklaşık 15 taneBi de bu ilacın yan etkisi kalp kriziymiş.
Çok geçmiş olsun neyseki iyisiniz artık şükür siz bile atlattiniz aslında sizin gibi birisi daha güzel önerilerde bulunabilir siz o kaostan kendini çıkarmayı başarmış bir insansınız bunun içinde tebrik ediyorum sizi inşallah hep güzel olsun yaşamınızEvet geçmişte ben de içme teşebbüsünde bulunmuştum bu ilacı yaklaşık 15 tane
Zehirlenmekten ölmedim ama çok kısa bir süre sonra bir kalp sorunu yaşadım. tam olarak kriz değildi ama kalbim yüzünden hastanelik oldum acil müdahale edildi
sonra ilacın yan etkisi olduğunu öğrendim
Konu sahipleri bizimle dalga geçmediği sürece ciddi tavsiye verip yardımcı olmaya çalışıyorum her zamanÇok geçmiş olsun neyseki iyisiniz artık şükür siz bile atlattiniz aslında sizin gibi birisi daha güzel önerilerde bulunabilir siz o kaostan kendini çıkarmayı başarmış bir insansınız bunun içinde tebrik ediyorum sizi inşallah hep güzel olsun yaşamınız
Kalp sorunu ne zaman yaşadınız benim içeli 24 saati geçti iyiyim gayet ama kilomda varKonu sahipleri bizimle dalga geçmediği sürece ciddi tavsiye verip yardımcı olmaya çalışıyorum her zaman
Çok sağolun sizin de ❤
Durumunuzu anliyor (bipolar yakinim var) ve hassas bir sekilde yazmaya çalışıyorum.Kalp sorunu ne zaman yaşadınız benim içeli 24 saati geçti iyiyim gayet ama kilomda var
Gittiğimde 4 saat geçmişti hiçbir şey yapmadılar ve cidden birşey olmadı belkide allah kurtardıDurumunuzu anliyor (bipolar yakinim var) ve hassas bir sekilde yazmaya çalışıyorum.
28 adet citoles ictiyseniz eger herhangi bir yan etki yasamama sansiniz sifir.
1 veya 2 tane fazla icmekten cok cok fazlasindan bahsediyorsunuz zira.
Mani doneminizde oldugunuzu dusunuyorum, bu sebeple belki hastaliginizin etkisiyle dikkat cekmek istiyorsunuz, yatis yaptırabilmek icin yalan soyluyor da olabilirsiniz ancak cidden 28 adet cito**s kullandiysaniz, derhal 112'yi aramalisiniz.
Aileniz bu sayida hap ictiginizi biliyor ve duyarsiz kalıyorsa onlar hakkindada islem yapilacaktir.
Lutfen rica ediyorum 112'yi arayin.
Mune
Kazen buraya baksaniz iyi olabilir.
Şifa olsun kardeşDün 28 tane antidepresan içtim aileme ısrarla yatmak istediğimi söylüyorum ama yatırmıyorlar aklımda sürekli ölüm ölmek var.Ne yapmam lazım bipolar bozukluğum var doktorum 10 gün sonra.
Üye yetişkin, üstelik ilaç içtikten sonra gerekli tıbbi müdahale yapılmış.
Sevk yapıldı ben istemedim kağıt imzaladım,10 gün sonra kendi psikiyatri doktoruma randevum var ona durumu anlatacağım.Yatışmı verir bilmiyorum özel bir doktor.Üye yetişkin, üstelik ilaç içtikten sonra gerekli tıbbi müdahale yapılmış.
Ailesinin onayına da ihtiyacı yok, takibinde olduğu doktoruyla hemen iletişime geçse muhtemelen bir sevk vb bir şey yapılır.
Kurgu değil 28 tane içip annem kusturdu28 tane hap mı ? İnşallah içmemissindir kurgu olmasını diliyorum.. eğer bu bahsettigin ilaç uzun salınımlı birşeyse yavaş yavaşta zehirliyor olabilir seni. Anlattıkların doğruysa lütfen bekleme acile git. Ölümle burun buruna gelirsen son pişmanlıkta fayda etmez. Geçmiş olsun
İyiki kusturmuş ozaman yoksa çok kötü durumda olabilirdin. 10 günü bekleme randevunu erkene al git anlat doktoruna. Sonu hep pişmanlıkla bitiyo bak ucuz yırtmışsın şans herzaman senden yana olmazKurgu değil 28 tane içip annem kusturdu
Yani sorumluluk size ait, bu durumda ailenizin de yapabileceği bir şey yok.Sevk yapıldı ben istemedim kağıt imzaladım,10 gün sonra kendi psikiyatri doktoruma randevum var ona durumu anlatacağım.Yatışmı verir bilmiyorum özel bir doktor.
Ailenize 4-5 saat sonra söylemişsiniz, o zamana kadar 28 ilaç kana karışır ve zehirler, kusmak da yeterli gelmez.Kurgu değil 28 tane içip annem kusturdu