Merhaba sizce 28 yaş evlilik için geç kalınmış bir yaş mı? Gerçekten çok bunalıyorum çevremde yaşıtlarımın 2 çocuğu var. Ailesi var. Bu zamana kadar çok seçici oldum çok pişmanım çevrem güzel becerikli bir kız olduğumu hep söyler öyleyim de ama neden bazı şeyler için geç kaldığımı düşünüyorum kendimi suçluyorum geçmişte talip olan insanları reddettiğim için. Biliyorum kısmet ama işte insan üzülüyor en basiti bu yaştan sonra anne olur muyum olabilir miyim bu düşünce bile beni çok yıpratıyor dertleşmeye geldim
evliliğin yaşı yoktur diye düşünenlerdenim ben, yaşınız geç değil
önemli olan evlilik için ideal yaş değil, doğru kişiyi bulduğunuzda evlilik yapmanızdır
evliliğin yaşı yoktur diye düşünenlerdenim ben, yaşınız geç değil
önemli olan evlilik için ideal yaş değil, doğru kişiyi bulduğunuzda evlilik yapmanızdır
30 yaşındayım, evlenmedim. Arkadaşlarımın çocukları okula gidiyor. :) Kimi boşandı da 2. ye evlendi...
Biraz takıyordum herkeste var bende niye yok gibisinden ama kendimi sorgulayınca fark ettim ki, evlilik de öyle aman aman bir şey değil. Çok içten istemediğimi fark ettim. Sıradan bi olay. Hayatını yaşamak, gezmek, tozmak, sorumluluk sahibi olmadan yaşamak bence çok da güzel bir his... :)