- 6 Ekim 2014
- 1.461
- 1.045
- 158
- 35
bak kendi agzinla soyluyorsun imtihan cnm bu dunyada imtihandayiz ben bosaniyorum ama gel gor ki oyle bi cigerim yaniyor ki aklima gelince sac bas yolup aglayasim geliyor icimden sonra Rabbimmmm diyorum Rabbimmm cigerim parcalaniyor yardim et Rabbime siginmamiz lazim baska yolu yok tabiki seni anliyorum ben yeni bosanicak olmama ragmen hemen evlenip anne olmak istiyorum cunku gercke bu yuva kurmaya kendi evimin kadini olmaya bi bebegin aglamasiyla uyanmaya okadar cok ihtiyacim var ki ama imtihandayiz cnm ille birgun Rabbim bizlerede nasip edecek insallahama ne olursa olsun insan anne olmak yuva kurmak istiyor ama gel görün ki güzel eli ayağı düzgün bi kız olmama rağmen bi sevgilim bile yok belli yaşa geldim ya yaşımdan küçükler çıkıyor yada evlilik düşüncesi olmayan karşıma.kendimde itici gelen yanım yok çok şükür düzgün bi kızım.ama ne bilim olmayınca olmuyor demekki.hüzünleniyrm işte nerde bi çift görsem bazen acaba hiç evelenmeyicem anne olamycam gibi geliyor doğru kişi ile olunca eminim evlenmek güzel biri tarafından sevilmek.bol bol dua ediyrm rabbim hayırlı biri çıksın karşıma diye ama tam tersi imtihan gibi kötüler çıkıyor![]()