- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallahi cnm boyle deselerde demeselerde umurumda degil kocam olucak o adam bana sen cingenemisin turkmusun bulgarmisin dedi bu lafi yuttum tek sozle ozetligim aciyin dibini yasadim ben bana insanlar dul deseler nolcakkk bekar deseler nolcak cektigim acilari yasadigim s1kintiyi silemedikten sonrabi de sen de boyle dusunuyosun, sen boyle ifade ediyosun ki basta :) elaleme ne hacet.. o zihniyet benim umrumda degil.. bu skntiyi yasayan bizler farkli dusunup konusalim bari..
tamam iste, oyle dusunenleri hem umursamayalim, hem de biz boyle ifade etmeyelim.. yasadiklarini biliyorum.. ama Allah in izniyle once sen dik olacaksinvallahi cnm boyle deselerde demeselerde umurumda degil kocam olucak o adam bana sen cingenemisin turkmusun bulgarmisin dedi bu lafi yuttum tek sozle ozetligim aciyin dibini yasadim ben bana insanlar dul deseler nolcakkk bekar deseler nolcak cektigim acilari yasadigim s1kintiyi silemedikten sonra
ALLAh RAZI olsun canım bugüne kdr edilen en güzel dua benim için ALLAH seninde yar ve yardımcın olsunbu duayi sana cok icten ediyorum cnm insallahhhhh Rabbim en kisa zamanda karsina tam istedigin gibi sevebilecegin iyi ahlakli icgisi sigarasi olmayan ici iman dolu ve once Allah sonra esim diyen birini nasip etsin sana ve en kisa zamanda beyaz gelinlgini giyi tabi sonrada kucagina minicik mucizeni al ve iste o zaman dunyanin ennnn mutlu kadini sen ol insallahhhh Aminnnnnnnnnnnnnnnn
amin inşallah dualarınızda bana da yer verirsenz sevinirim ALLAHIM karşıma iyi biri çıkarır inş şu an bana mutlu günler çok uzak geliyor bazen hatta lanetlendim mi ben bu ne kısmetsizlik diyorum karşıma çıkan he rkişimi kötü olur diye az ağlamadım sabahlara kadar ama napayım bnm imtihanım buya oyle dusunme kiyamammmkismet isleri bunlar Allah karsina cok hayirli birini cikarsin.. onemli olan evlenmek diil bi omur o evliligi surdurmek.. Allahim sana hayirli es hayirli evlilik ve hayirli evlatlar nasip etsin :)
28 yaşındayım bekarım evlenemediği çok kafama takıyorum karşıma hep yanlış kişiler çıktı.kısmetim yok çıkmıyor bir türlü kpss girdim 1 puanla atanamıycam.sizce biri kısmetimi bağlamış olabilirmi var mı böyle şey başına gelen yemin ederim psikolojim alt üst kızlar çok kafama takıyrm arkdşlarımın çocukları kocaman ben se hala bekarım kuşların bile yuvası var benim yoksizden başa derstleşcek kimsem yok.umarım ben gibi vardır da teselli olur evlenen insanları gördükçe çok hüzünleniyrm çok evde kalmış muamelesi yapıyor zaten çevrem
28 yaşındayım bekarım evlenemediği çok kafama takıyorum karşıma hep yanlış kişiler çıktı.kısmetim yok çıkmıyor bir türlü kpss girdim 1 puanla atanamıycam.sizce biri kısmetimi bağlamış olabilirmi var mı böyle şey başına gelen yemin ederim psikolojim alt üst kızlar çok kafama takıyrm arkdşlarımın çocukları kocaman ben se hala bekarım kuşların bile yuvası var benim yoksizden başa derstleşcek kimsem yok.umarım ben gibi vardır da teselli olur evlenen insanları gördükçe çok hüzünleniyrm çok evde kalmış muamelesi yapıyor zaten çevrem