• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

28 yaşında hala bekar olmak

bi de sen de boyle dusunuyosun, sen boyle ifade ediyosun ki basta :) elaleme ne hacet.. o zihniyet benim umrumda degil.. bu skntiyi yasayan bizler farkli dusunup konusalim bari..
vallahi cnm boyle deselerde demeselerde umurumda degil kocam olucak o adam bana sen cingenemisin turkmusun bulgarmisin dedi bu lafi yuttum tek sozle ozetligim aciyin dibini yasadim ben bana insanlar dul deseler nolcakkk bekar deseler nolcak cektigim acilari yasadigim s1kintiyi silemedikten sonra

Bekarlık sultanlıktır sultanlık kalacak Vardır bir kismetin ama kim nerede ne zaman Allah bilir. Hayirlisini iste dua et Allah kalbine gore versin. Evliliği bu kadar abartma bence evlenince anlarsın :-)

vallahi cnm boyle deselerde demeselerde umurumda degil kocam olucak o adam bana sen cingenemisin turkmusun bulgarmisin dedi bu lafi yuttum tek sozle ozetligim aciyin dibini yasadim ben bana insanlar dul deseler nolcakkk bekar deseler nolcak cektigim acilari yasadigim s1kintiyi silemedikten sonra
tamam iste, oyle dusunenleri hem umursamayalim, hem de biz boyle ifade etmeyelim.. yasadiklarini biliyorum.. ama Allah in izniyle once sen dik olacaksin ;)

bu duayi sana cok icten ediyorum cnm insallahhhhh Rabbim en kisa zamanda karsina tam istedigin gibi sevebilecegin iyi ahlakli icgisi sigarasi olmayan ici iman dolu ve once Allah sonra esim diyen birini nasip etsin sana ve en kisa zamanda beyaz gelinlgini giyi tabi sonrada kucagina minicik mucizeni al ve iste o zaman dunyanin ennnn mutlu kadini sen ol insallahhhh Aminnnnnnnnnnnnnnnn
ALLAh RAZI olsun canım bugüne kdr edilen en güzel dua benim için ALLAH seninde yar ve yardımcın olsun

Çevrenin cahilliğinin dolduruşuna gelmişsin. Ben bazı tabular olmasaydı Türkiye'deki birçok kadının evlenmeyeceğine adım gibi eminim. Atanmaya odaklan, biri elbet çıkar. Çıkmasa da dünyanın sonu değil yani. ..

ya oyle dusunme kiyamammm :KK43: kismet isleri bunlar Allah karsina cok hayirli birini cikarsin.. onemli olan evlenmek diil bi omur o evliligi surdurmek.. Allahim sana hayirli es hayirli evlilik ve hayirli evlatlar nasip etsin :)
amin inşallah dualarınızda bana da yer verirsenz sevinirim ALLAHIM karşıma iyi biri çıkarır inş şu an bana mutlu günler çok uzak geliyor bazen hatta lanetlendim mi ben bu ne kısmetsizlik diyorum karşıma çıkan he rkişimi kötü olur diye az ağlamadım sabahlara kadar ama napayım bnm imtihanım bu

28 yaşındayım bekarım evlenemediği çok kafama takıyorum karşıma hep yanlış kişiler çıktı.kısmetim yok çıkmıyor bir türlü kpss girdim 1 puanla atanamıycam.sizce biri kısmetimi bağlamış olabilirmi var mı böyle şey başına gelen yemin ederim psikolojim alt üst kızlar çok kafama takıyrm arkdşlarımın çocukları kocaman ben se hala bekarım kuşların bile yuvası var benim yok:KK61:sizden başa derstleşcek kimsem yok.umarım ben gibi vardır da teselli olur evlenen insanları gördükçe çok hüzünleniyrm çok evde kalmış muamelesi yapıyor zaten çevrem

evlenemeyen çok ya kafaya takma. çıkıyor illa karşına birisi. sen de radarları azıcık açık tut bu arada tabi.

Ben de ayniyim. Ama kendim mutsuzum, yalniz oldugum icin mutsuzum. Evlenen, nisanlanan
insanlarin fotolarina bakiyorum, neden benim kaderim boyle yazilmis diyorum.

Ele ele gezen mutlu cift, bebkli aile gormeye zaten dayanamiyorum.

Cevre baskisini ben takmiyorum ama gelip yaramam iyice tuz basiyorlar. Bakimlisin, hossun neden sevgilin yok, yazik kadersiz kismetsiz diyorlar yuzume. Zaten kendime aciyorum, sag olsun insanlar da bana aciyp sinirimi iyice bozuyorlar.

Son düzenleme:
Ben de evlenmedim :) Babaannem 40 lı yıllarda otuz küsür yaşında evlenmiş 3 tane çocuğu olmuş :) Biri bir şey dersem onu örnek gösterip babaanneme benzemişim diyorum :) Ama ben o yaşı geçecegim sanırım yeni bir şeyler üretmem gerekiyor :) Sen de sıkma canını kaderde ne varsa o oluyor .

Yalnizzzz degilsinnnnnnnn:KK33: Kismetttt ya insanda sirf evlenim diyede evlenmez ki dogru insan gelmemis daha durduk yerede gelmio bazen sende gitcen... Yaa senin prens ni yerde saklsnio dogru zsmanda gelir:) ... Bütün suc erosun:p kismet nasip birgün elbet olcak :) inssssssss:oops::KK4:

Amaaaan evlenirsin eşin çok iyidir saygı duyar elalem başlar lafa söze eşimle karar almıştık daha yaşım 22 bir iki yıl gezelim sonra çocuk dedik.Elalem başladı çok komik daha 1 aylıkken ilk gece korundunuzmu neden olmuyor diye knrunmayı bıraktık 2 aylık gelinken hamile kaldım oğlum 2.5 yaşında şimdi 2.çoğumun derdine düştüler soruyorlar bir şey var mı diye biz istemiyoruz korunuyoruz oğlum daha küçük gelde elaleme anlat :)yani elalem susmayacak evlensende canım

28 yaşındayım bekarım evlenemediği çok kafama takıyorum karşıma hep yanlış kişiler çıktı.kısmetim yok çıkmıyor bir türlü kpss girdim 1 puanla atanamıycam.sizce biri kısmetimi bağlamış olabilirmi var mı böyle şey başına gelen yemin ederim psikolojim alt üst kızlar çok kafama takıyrm arkdşlarımın çocukları kocaman ben se hala bekarım kuşların bile yuvası var benim yok:KK61:sizden başa derstleşcek kimsem yok.umarım ben gibi vardır da teselli olur evlenen insanları gördükçe çok hüzünleniyrm çok evde kalmış muamelesi yapıyor zaten çevrem

Hoşgeldin aramiza...

Dur daha bende 31yasindayim..aday adayim bile yokkk...cok isteyince olmazmis derler ondan mi bilmiyorum ama ben istedikce ol.uyor..vardir bundada bi hayir elbet....cevre baskisi dersen onlari susuturmak.imkansizzzz...kismetin cikincada kimseyi begenmiyor diye adini cikarirlar..ama her tanistiginlada olmuyor..senin istedigin seni istemez istemedigin burnunun dibinde biter...tuhaf bi hayatt iste...ama 30dan sonrasi daha bi agir umarim hepimiz buluruz gonlumuze gore birini......

Sen de diğerleri gibi evlılıgı matah bırsey sanıyorsun uyduranlardan dolayı..Fakat oyle bırsey yok..Evlılık kale gıbıdır;dısardakıler ıcıne gırmeye ıcındekıler de dısına kacmaya calısır..Bunu unutma evlenınce demıslerdı dersın:)Evlendım bosandım ben,evlılıkte en sevdıgım sey kısları sıcacık yataktı o kadar:)

Kendini fazla kaptırmadan tanı elbette sonunda senin gibi gönlünce biri çıkacaktır karşına biraz umut et olumsuz yaklaşma düşünme olumsuz düşünmek asıl kısmetini kapatıyor sen ona odaklanıyorsun canım her şey kötü gidiyor gidecek dersen gider tabi.

Aaaa!!! Bı dedeyle bas göz edelim seni..yaş bayag geçmiş..

Back
X