- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
- 163
- Konu Sahibi nebilimben
Bende motive etmek amaçlı yazayım dedim.Kesinlikle hazirlanin unv .ye,
Ben 29 yasindayim, evliyim calisiyorum ve örgün okuyorum,dilden girdim ben de, calismadim ama cok zor degildi sinav.
Derslere herzaman gidemiyorum, hocalarim benm durumumu biliyor, sinavlara evde calisiyorum , ins devamsizliktan kalmam,
Her bolum her hoca her unv farklidir. Ama sizin durumunuzda olan birisine hocalar kesinlikle yardimci olurlar, devamsizlik ve odevler filn konusunda. 18 yasindakilerden farkli tutarlar emin olun.
Cocugunuz kucuk mu?
Bakacak birisi var mi?
Suan calistiginiz is zor mu
?yani eve gelince ders calisabilir misiniz?esiniz destekciniz mi?
Bence illa acikogretim olsun demeyin, orgun olsun öyle böyle biter, 4 senede olmasa 5 senede biter.
Allah guc kuvvet versin ins okuyun , sizin gibi hedefi olan insanlara özellikle bayanlara sonsuz saygi duyuyorum![]()
Sabah 7 de ise gidiyorum akşam 6 da çıkış. Sonra ikinci öğretim okul öncesi öğretmenliği bölümünü okuyorum bende.
Bazı hocalar durumumu biliyor bazıları devamsızlık a takıntılı onların dersine mecbur gidiyorum. Cok kafaya takmaya larda var. Onlara pek girmiyorum.
Ama hayatım inanılmaz bi tempoda. .
Yine de tavsiye ediyorum koşturmak , hem iş hem okul hayatı çok güzel. Bi işe yaradığını hissetmek ; hem para kazanmak hem okumak çok guzel .. çoğu insan saygı duyuyor takdir ediyor. . Eşim en başta. .
Size tavsiyem inandığınız bişey varsa peşini bırakmayın. Ben 4 senede bitmesi 5 senede bitirece gim Allah in izniyle .. su an 27 yaşındayım .. evliyim bide dusunun..ama Allah kolaylik verir elbet ..