Çapanın gururu Ayşem olabilirsiniz mesela. Hapis yatma garantiliyaptıkları iş hiç zor değil. Yönetmelikleri, kanunları, tüzükleri, genelgeleri, nizamnameleri, kullanma kılavuzlarını hep okudum, robbins, harrins gibi kitapları da okuyup anlayabiliyorum. Keşke benim de böyle bir işim olsa. Tam zamanlı çalışırken üniversiteye hazırlanıp, kazandıktan sonra da okuma imkanım var mı? Psikolojik sorunları olanları mesleğe kabul ediyorlar mı? Zaten raporlar süreli veriliyor sanırsam?
yaptıkları iş hiç zor değil. Yönetmelikleri, kanunları, tüzükleri, genelgeleri, nizamnameleri, kullanma kılavuzlarını hep okudum, robbins, harrins gibi kitapları da okuyup anlayabiliyorum. Keşke benim de böyle bir işim olsa. Tam zamanlı çalışırken üniversiteye hazırlanıp, kazandıktan sonra da okuma imkanım var mı? Psikolojik sorunları olanları mesleğe kabul ediyorlar mı? Zaten raporlar süreli veriliyor sanırsam?
Yeterince yönetmelik, kanun, tüzük ve kullanım kılavuzu okursan sen de doktor olabilirsin cici kızÇapanın gururu Ayşem olabilirsiniz mesela. Hapis yatma garantili
Ben mesela Dr. House izlediğim için doktor olacaktım ama yan dal olarak Doktorlar'ın tüm sezonunu izleme şartı da koymuşlar. Ela'nın gidişinden sonraki bölümleri izlemediğim anlaşılınca doktor yapmadılar beniYeterince yönetmelik, kanun, tüzük ve kullanım kılavuzu okursan sen de doktor olabilirsin cici kız
Beyaz önlüklü, ilaç yazan doktor. İkinci öğretim olmaz mı meselaDoktor derken doktora mı?
Özel üniversitetıpı nasıl kazanmayı planlıyorsunuz, matematiğiniz çok çok iyi sanırım.
Şunu söyleyip ardından şunu mu yazıyorsunuz ?Ben anadolu liseliyim ve 28 yaşımdayım, bunun dışında hiçbir vasfım yok. Yök'ten alınmış bir puanım yok. Yds'ye hiç girmedim. Bu bu dönem 5, gelecek dönem 1 ders verebilirsem galiba ön lisans mezunu olacağım. Bu durumda başvurabileceğim memurluklar neler? Yani üniversite yerleştirmesi gibi seçim yapılan bir yer mi var?
Robbins ‘ i anlıyormuş pehyaptıkları iş hiç zor değil. Yönetmelikleri, kanunları, tüzükleri, genelgeleri, nizamnameleri, kullanma kılavuzlarını hep okudum, robbins, harrins gibi kitapları da okuyup anlayabiliyorum. Keşke benim de böyle bir işim olsa. Tam zamanlı çalışırken üniversiteye hazırlanıp, kazandıktan sonra da okuma imkanım var mı? Psikolojik sorunları olanları mesleğe kabul ediyorlar mı? Zaten raporlar süreli veriliyor sanırsam?
Okuyorum ve anlıyorum diyorum canım benim. Ayrıca yabancı öğrenciyim, tabi ki yök puanım yok.Şunu söyleyip ardından şunu mu yazıyorsunuz ?
Robbins ‘ i anlıyormuş pehrobbins hele ki patolojisini anlamak her babayiğidin harcı değildir. 3. Sınıfta az emek vermedim onu anlamak için. Günde 9-10 saat ders çalıştığım zamanlardan bahsediyorum. Sizin yukarıya alıntıladığım ilk mesajınıza bakarsak anlama şansınızın sıfır olduğunu söyleyebilirim. Ama şöyle bir şey var ki
Robbins hekim olmayan veya en azından patoloji, biyoloji, mikrobiyoloji vb branşlarda çalışmayan insanlar tarafından kolay kolay bilinecek ve anlaşılacak bir kitap/ yayın değil.
Troll olduğunuzu veya özellikle bu tarz konular açtığınızı düşünüyorum. Baştan sona tutarsızlık ve saçmalıkla dolu yazdıklarınız çünkü.
Robbinsin içindekiler kısmını oku gel, ve yarın işe başla dostumOtrera hanım ben de doktor olmak istiyorum. yanınızda staj yapsam olabilir miyim? İşletme mezunuyum bence olur
Mesleki deformasyona uğramışsın doktor civanım. Böyle konularla biz dalga geçiyoruz. Mantıklı açıklama yapmıyoruzŞunu söyleyip ardından şunu mu yazıyorsunuz ?
Robbins ‘ i anlıyormuş pehrobbins hele ki patolojisini anlamak her babayiğidin harcı değildir. 3. Sınıfta az emek vermedim onu anlamak için. Günde 9-10 saat ders çalıştığım zamanlardan bahsediyorum. Sizin yukarıya alıntıladığım ilk mesajınıza bakarsak anlama şansınızın sıfır olduğunu söyleyebilirim. Ama şöyle bir şey var ki
Robbins hekim olmayan veya en azından patoloji, biyoloji, mikrobiyoloji vb branşlarda çalışmayan insanlar tarafından kolay kolay bilinecek ve anlaşılacak bir kitap/ yayın değil.
Troll olduğunuzu veya özellikle bu tarz konular açtığınızı düşünüyorum. Baştan sona tutarsızlık ve saçmalıkla dolu yazdıklarınız çünkü.
Benim anksiyetem var bence o yüzden psikiyatrist olabilirim kuzum dimiiiiRobbinsin içindekiler kısmını oku gel, ve yarın işe başla dostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?