Ela'dan sonraki bölümleri şart koşuyorlar. Ben ondan kaldımÜç bölüm doktorlar izle yarın hazırsın bu kadar uğraşmaya da gerek yok
Düştüm değil miMesleki deformasyona uğramışsın doktor civanım. Böyle konularla biz dalga geçiyoruz. Mantıklı açıklama yapmıyoruz
Ankastre bozukluğun varsa kabul oluyor, anksiyete olmuyor canım üzgünümBenim anksiyetem var bence o yüzden psikiyatrist olabilirim kuzum dimiiii
Üstelik ingilizcesinden okuyorum, kendinden utanabilirsin.Şunu söyleyip ardından şunu mu yazıyorsunuz ?
Robbins ‘ i anlıyormuş pehrobbins hele ki patolojisini anlamak her babayiğidin harcı değildir. 3. Sınıfta az emek vermedim onu anlamak için. Günde 9-10 saat ders çalıştığım zamanlardan bahsediyorum. Sizin yukarıya alıntıladığım ilk mesajınıza bakarsak anlama şansınızın sıfır olduğunu söyleyebilirim. Ama şöyle bir şey var ki
Robbins hekim olmayan veya en azından patoloji, biyoloji, mikrobiyoloji vb branşlarda çalışmayan insanlar tarafından kolay kolay bilinecek ve anlaşılacak bir kitap/ yayın değil.
Troll olduğunuzu veya özellikle bu tarz konular açtığınızı düşünüyorum. Baştan sona tutarsızlık ve saçmalıkla dolu yazdıklarınız çünkü.
Allah yardimcin olsun güzel meleğimDüştüm değil midoğru söylüyorsun
Ankastre bozukluğun varsa kabul oluyor, anksiyete olmuyor canım üzgünüm
** ay neyse hanımlar ben yine acil nöbetçisiyim, hasta geldi, görüşürük, muhtemelen ya gecenin köründe ya da yarın yetişirim size, explorer otri olarak…
Arslan'in oldugu hastanede is garantisi varsa babamdan kalan kitaplari cikarip calismaya baslayayim hemen.Üç bölüm doktorlar izle yarın hazırsın bu kadar uğraşmaya da gerek yok
Hanımefendi bu cevap verdiğiniz kişi doktor,kendinize gelin yahuÜstelik ingilizcesinden okuyorum, kendinden utanabilirsin.
Sen heves etmisin okumasan da olur bence. Niyet onemli.Beyaz önlüklü, ilaç yazan doktor. İkinci öğretim olmaz mı mesela
Tamam hocam geliyorum hemenRobbinsin içindekiler kısmını oku gel, ve yarın işe başla dostum
Ingiltere'de doktor acigi var. Gidip orda da olabilirsiniz.Üstelik ingilizcesinden okuyorum, kendinden utanabilirsin.
Canım mı?Okuyorum ve anlıyorum diyorum canım benim. Ayrıca yabancı öğrenciyim, tabi ki yök puanım yok.
Benimde çocuklar çok sık hastalanırdi.Bir gün çocuk doktoru gele gide bayağı uzmanlaşmışsindir yarın gel işe başla dedi,kocam izin vermedi ......yoksa önüm çok açıktı.......Acikogretimden okuyabilirsiniz. Ben doktor kizi oldugum için sinavsiz aldilar beni.
5 bölüm Doktorlar izleyenlere pratisyenlik veriyorlar zaten. Biraz daha çalışınca ya uzman doktor ya da Kutsi olunabiliyor diye biliyorum ben..yaptıkları iş hiç zor değil. Yönetmelikleri, kanunları, tüzükleri, genelgeleri, nizamnameleri, kullanma kılavuzlarını hep okudum, robbins, harrins gibi kitapları da okuyup anlayabiliyorum. Keşke benim de böyle bir işim olsa. Tam zamanlı çalışırken üniversiteye hazırlanıp, kazandıktan sonra da okuma imkanım var mı? Psikolojik sorunları olanları mesleğe kabul ediyorlar mı? Zaten raporlar süreli veriliyor sanırsam?
Yani lise mezunu da gelip doktorluğun zorluğunu tartışmasın ya yok artık ya yuh uzaktan bakınca tabii kolay olur ayrıca psikolojik sorunları olanları kabul ederler de ruh hastalarını kabul ederler mi orası tartışılır bu yaştan sonra kalkın o kadar sene okuyun bakalım okuyabiliyorsanız sonra dr olunca düşünürsünüz bunlar tabii olabilirseniz allah bilir size göre doktor hastaya bakar ilaç yazar bb bu kadar başka türlü şu ülkede doktorluğu güzelleyemezsiniz kaçıyor millet akın akınyaptıkları iş hiç zor değil. Yönetmelikleri, kanunları, tüzükleri, genelgeleri, nizamnameleri, kullanma kılavuzlarını hep okudum, robbins, harrins gibi kitapları da okuyup anlayabiliyorum. Keşke benim de böyle bir işim olsa. Tam zamanlı çalışırken üniversiteye hazırlanıp, kazandıktan sonra da okuma imkanım var mı? Psikolojik sorunları olanları mesleğe kabul ediyorlar mı? Zaten raporlar süreli veriliyor sanırsam?
Benim tum ailem doktor, hastanelerde buyudum. Evde tıp kongresi ortami vardi.Benimde çocuklar çok sık hastalanırdi.Bir gün çocuk doktoru gele gide bayağı uzmanlaşmışsindir yarın gel işe başla dedi,kocam izin vermedi ......yoksa önüm çok açıktı.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?