28 yaşından sonra doktor olunur mu

Poineeeee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2021
76
55
38
31
yaptıkları iş hiç zor değil. Yönetmelikleri, kanunları, tüzükleri, genelgeleri, nizamnameleri, kullanma kılavuzlarını hep okudum, robbins, harrins gibi kitapları da okuyup anlayabiliyorum. Keşke benim de böyle bir işim olsa. Tam zamanlı çalışırken üniversiteye hazırlanıp, kazandıktan sonra da okuma imkanım var mı? Psikolojik sorunları olanları mesleğe kabul ediyorlar mı? Zaten raporlar süreli veriliyor sanırsam?

Beyaz önlüklü, ilaç yazan doktor. İkinci öğretim olmaz mı mesela
İkinci öğretim mi? Tıbbın ikinci öğretimi varsa hiç denk gelmedim ki bence de olmaz. Ders programının yoğunluğunu görseniz topuklayabilirsiniz. Vakıfta hiç olmaz. Kimi çalıştıracaklar? Zaten klinik kısımda da hasta nasıl görecekler?

Sayısalınız iyiyse deneyin ama ilk seneler hariç tam zamanlı öğrenci olacağınızı unutmayın, 08.00/09.00 - 16.00/17.00 arası.

Benim anksiyetem var bence o yüzden psikiyatrist olabilirim kuzum dimiiii
Küçükken olmak istiyordum. Sonra öğrendim ki doktor llmak lazımmış. Bir projeden etkilenince yine olsam mı diye düşündüm ama psikopatlıkta norm fazlası var. O yüzden vazgeçtim

Bende de 2 çocuk var 7 senedir aynı ilaçları kullana kullana kendime reçete yazıyorum. Sonra doktoru arayıp diyorum ki ben çocuklara teşhisi koydum şunları yazıver ben yazamıyorum malum.

Öyle yani 2 çocukla çocuk doktoru olabildim.

Ama matematik öğretmeniyim sayısalcıyım. Yarı tıpçı sayılırım hani. Kocam da tıp tutarken matematik öğretmenliği yazmış. Vizyonsuz herif. Tıp yazsa tanışamazdık gerçi neyse konumuz o değil.

Beyin cerrahı de çok havalı olur

Şizofreni falan olabilir mi acaba? Bi teşhis koymak lazım sanki

İş güç varken okunur mu diye soruyorum. Para havadan gelmiyor ya hani, insanların ödemeleri falan oluyor...
Yaa demek ödemeniz var. inanır mısınız benimde var. Soruyu sorduğunuz şekil tıp kitaplarini okuyorum ve anlıyorum sizce doktor olabilirmiyim? Sizin çalışma ve sosyal konumuzu vahiy yoluyla mi bileyim. Tıp kazanmissaniz bı sure işinizden feraget edersiniz. Sonucda doktor olacaksınız.
Hem çalışıp hem okuyan çok fazla insan var. Ama genelde gündüz okul, akşam iş şeklinde oluyor. Sizde part time bir işe girip okursunuz bence. Şimdiden kitapları cozmusseniz eğer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…