Sarı serumu unutmayin. Tıbbın temel diregi sarı serum.Robbins'e bile gerek yok ya yormayın kendinizi. Kan tahlili bakarken açıp Google'da aratırsınız. Çok sıkışırsanız da Parol verirsiniz bitti gitti
Kutsi olarak atanmak ahshshd5 bölüm Doktorlar izleyenlere pratisyenlik veriyorlar zaten. Biraz daha çalışınca ya uzman doktor ya da Kutsi olunabiliyor diye biliyorum ben..
İkinci öğretim mi? Tıbbın ikinci öğretimi varsa hiç denk gelmedim ki bence de olmaz. Ders programının yoğunluğunu görseniz topuklayabilirsiniz. Vakıfta hiç olmaz. Kimi çalıştıracaklar? Zaten klinik kısımda da hasta nasıl görecekler?Beyaz önlüklü, ilaç yazan doktor. İkinci öğretim olmaz mı mesela
Küçükken olmak istiyordum. Sonra öğrendim ki doktor llmak lazımmış. Bir projeden etkilenince yine olsam mı diye düşündüm ama psikopatlıkta norm fazlası var. O yüzden vazgeçtimBenim anksiyetem var bence o yüzden psikiyatrist olabilirim kuzum dimiiii
Beyin cerrahı de çok havalı olurBenim tum ailem doktor, hastanelerde buyudum. Evde tıp kongresi ortami vardi.
Hobi olarak kopek sagligi, anatomisi vs ile ilgili akademik yayinlarin, ders kitaplarının, doktora tezlerinin çevirisini yapiyorum.
Yarin babamin onlugunu giyip steteskopunu takarak en yakin acilde hasta kabulune başlayacagim.
Aaa niye acil dedim ya kahretsin. Baska uzmanlik secseydim off bu vizyonsuzlugum
Hangi beyin? Ben sadece kendi beyimin cerrahi olurum ahshdBeyin cerrahı de çok havalı olur
Şizofreni falan olabilir mi acaba? Bi teşhis koymak lazım sankiŞunu söyleyip ardından şunu mu yazıyorsunuz ?
Robbins ‘ i anlıyormuş pehrobbins hele ki patolojisini anlamak her babayiğidin harcı değildir. 3. Sınıfta az emek vermedim onu anlamak için. Günde 9-10 saat ders çalıştığım zamanlardan bahsediyorum. Sizin yukarıya alıntıladığım ilk mesajınıza bakarsak anlama şansınızın sıfır olduğunu söyleyebilirim. Ama şöyle bir şey var ki
Robbins hekim olmayan veya en azından patoloji, biyoloji, mikrobiyoloji vb branşlarda çalışmayan insanlar tarafından kolay kolay bilinecek ve anlaşılacak bir kitap/ yayın değil.
Troll olduğunuzu veya özellikle bu tarz konular açtığınızı düşünüyorum. Baştan sona tutarsızlık ve saçmalıkla dolu yazdıklarınız çünkü.
Aaaa benim beyaz önlüğüm var, ilaç da yazdım mıydı doktor oldum gitti.Beyaz önlüklü, ilaç yazan doktor. İkinci öğretim olmaz mı mesela
İş güç varken okunur mu diye soruyorum. Para havadan gelmiyor ya hani, insanların ödemeleri falan oluyor...Madem kendinize güveniyorsunuz girin kazanın okuyun.. yaş alakası nedir?
Sarı serum değil bir kere sarı selon o . Malesef sizden doktor olmaz elendinizSarı serumu unutmayin. Tıbbın temel diregi sarı serum.
Yaa demek ödemeniz var. inanır mısınız benimde var. Soruyu sorduğunuz şekil tıp kitaplarini okuyorum ve anlıyorum sizce doktor olabilirmiyim? Sizin çalışma ve sosyal konumuzu vahiy yoluyla mi bileyim. Tıp kazanmissaniz bı sure işinizden feraget edersiniz. Sonucda doktor olacaksınız.İş güç varken okunur mu diye soruyorum. Para havadan gelmiyor ya hani, insanların ödemeleri falan oluyor...
Yabancı öğrenciyseniz YÖS ile niye düzgün bir bölüm okumuyorsunuz?Okuyorum ve anlıyorum diyorum canım benim. Ayrıca yabancı öğrenciyim, tabi ki yök puanım yok.
Sarı serum değil bir kere sarı selon o . Malesef sizden doktor olmaz elendiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?