28 yaşından sonra doktor olunur mu

Poineeeee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2021
76
55
38
31
yaptıkları iş hiç zor değil. Yönetmelikleri, kanunları, tüzükleri, genelgeleri, nizamnameleri, kullanma kılavuzlarını hep okudum, robbins, harrins gibi kitapları da okuyup anlayabiliyorum. Keşke benim de böyle bir işim olsa. Tam zamanlı çalışırken üniversiteye hazırlanıp, kazandıktan sonra da okuma imkanım var mı? Psikolojik sorunları olanları mesleğe kabul ediyorlar mı? Zaten raporlar süreli veriliyor sanırsam?
 
İş güç varken okunur mu diye soruyorum. Para havadan gelmiyor ya hani, insanların ödemeleri falan oluyor...
Biraz zor. Anca öncesinde temeliniz olsaydı yani benzer bölüm mezunu olsaydınız dersleri daha kolay anlardınız. Uygulamaları da oluyor, dersler de sıkıştırılmış gibi. Bir de genelde Türkçe bilen yabancı uyruklular dersleri pek anlamıyor.
 
Hanimefendi sizin yazdiginiz halk dili. Ben tıp dilinde yazdım. Hatta anlamazsiniz ama Latincesini yazayim, sarıous serumia.
Simdi oldu mu.
Sen de yarın gel başhekim olarak başla. Böyle böyle Türkiye'nin en iyi hastanesini kurarız
 
Okuyorum ve anlıyorum diyorum canım benim. Ayrıca yabancı öğrenciyim, tabi ki yök puanım yok.
Zaten sorun burda başlıyor sizin gibi dışardan getiriyorlar istediğiniz okula istediğiniz bölüme koyuyorlar siz ondan bu ülkede her b*ku yapabileceğinizi sanıyorsunuz . Yeminle benim kadar humanist birini en sonunda ırkçı yapacak bu dünya
 
Tabi tip fakültesinde seni bekliyorlardı zaten insanlar boşuna ugrasiyor.arkadasimin kardeşi doktor çocuğun bluzunun dirseği çürümüş ders calışmaktan
 
Irkçı olmak için geç kalmışsın ben de dayanamadım artık oldum...
 
ya sdhjsdhsj ilk konudan sonra bu ha? Ya akıl tutulması yaşıyorsunuz ya feci bir trollsünüz,aynen hiç zor değil
Sanki diğer konuda liseden mezundu önlisans bile bitmemisti. Tıp kazananlarin ülkede sralama yaptigini ve sayisaldan girdiklerini biliyordur umarım. Ha okuyan okur mu evet de tüzük yonetmelik okuyunca doktorların basit iş yaptığı ortaya çıkıyorsa bu dayak yiyenler kim ? Tuzuksuzler mi
 
Jxuehdjd ay şaka gibi. Gelin bir gün görün hastanede misafir edelim. Robbins anlayabiliyorsunuz aferin de onunla mantık kurabiliyor musunuz? Tıp fakültesi bir tek patoloji dersinden ibaret değil bilginiz olsun.Yani zamanında puanınız tutsa koşa koşa yazardınız kapasiteniz yetmemiş yani saygı duymak yerine sözde küçümsemek çok zavallıca. Ayrıca o harrins değil Harrison. Yanlış okumuşsunuz galiba xjhshx.
 
Laf anlatamazsınız meslektaşım anlamaz.Gece gece sinir etti. Zaten yös öğrencisi. Yöste bile tıp tutturamamış bol keseden sallıyor.
 

Hangi dünyada yasiyorsunuz. Bence de dene. Herkes dersini yasayarak almali
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…