• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

28mm yumurtam var çatlatma iğnesi oldum

Cumartesi günü yaptırdım aşkım ertesi gününden sayarsak daha 4. günüm
Merhabalar bende 22 sinde çatlatma iğnesi oldum şuan ovülasyon testim silik çıktı nedir sizce durumum ilk defa iğne oldum

Eklentiler

• IMG_7801.webp
    IMG_7801.webp
    54 KB · Görüntüleme: 10
Merhabalar bende bugün doktora gittim iki tane yumurtam var 13 mm yarın çatlatma iğnesi olacağım ayrıca duphaston yazdı doktor onu da kullanacağım iğne için uygun mu acaba yumurta boyutu doktor bira küçük dedi ama
13 mm olan yumurtanız bir günde biraz daha büyüyeceği için ertesi güne çatlama vermiştir 15 16 olma ihtimali yüksek belki daha fazlası o yüzden mm lere çok takılmayın emin olun doktor en iyi şekilde planlıyordur 🌸

13 mm olan yumurtanız bir günde biraz daha büyüyeceği için ertesi güne çatlama vermiştir 15 16 olma ihtimali yüksek belki daha fazlası o yüzden mm lere çok takılmayın emin olun doktor en iyi şekilde planlıyordur 🌸
Öyle mi dersiniz. Ay inşallah dediğiniz gibi olur ben üzülüyordum çünkü yumurta küçük bu ay da hüsran olur kesin diye. Yorumunuzla umut aşıladınız şuan bana çok teşekkür ederim ☺️

Öyle mi dersiniz. Ay inşallah dediğiniz gibi olur ben üzülüyordum çünkü yumurta küçük bu ay da hüsran olur kesin diye. Yorumunuzla umut aşıladınız şuan bana çok teşekkür ederim ☺️
Tabi ki öyle bende hep öyle olmuştu hem çok fazla büyüyünce boş büyüdüğünü düşünüyorum. Sen hiç sıkma canını bunlar hep bi vesile gelecekse öyle beklemediğin zaman da geliyor ki şaşırıyorsun

Tabi ki öyle bende hep öyle olmuştu hem çok fazla büyüyünce boş büyüdüğünü düşünüyorum. Sen hiç sıkma canını bunlar hep bi vesile gelecekse öyle beklemediğin zaman da geliyor ki şaşırıyorsun
Evet hep öyle diyorlar hiç beklemediğin anda oluyor diye. Ama doktor takibinde ve tedavi sürecinde ilerlerken ister istemez beklentiye giriyoruz. Bende önümüzdeki ay da doktor kontrolünde ilerleyip sonra salıcam valla böyle süreç içerisinde kafamızdan atmak çok zor çünkü

Evet hep öyle diyorlar hiç beklemediğin anda oluyor diye. Ama doktor takibinde ve tedavi sürecinde ilerlerken ister istemez beklentiye giriyoruz. Bende önümüzdeki ay da doktor kontrolünde ilerleyip sonra salıcam valla böyle süreç içerisinde kafamızdan atmak çok zor çünkü
Aynen öyle çünkü herşey planlı oluyor ve ister istemez insan kafasına takıyor oldu mu olacak mı diye inşallah sizin de diğer aya kalmaz da güzel haberlerinizi alırız

Benimde son 1 hafta😂 ama o kadar bıktım ki negatif görmekten test yapmicam sanırım adet günümü beklicem😂 geçerse eğer yapıcam
Bende test yapmışım adet gününe kadar adet olmam diye dua edecem 😄 inşallah bu ay tutar da diğer aya iğne aramakla uğraşmayız

Benim 3. İğnem olduğu için çokta bi umudum yokta yine de bekliyorum bakalım🤷🏻‍♀️ mutlakaa test sonucunu haber verelim
Sende bendeki gibi belirtiler olmuş muydu. Benimde il iğnem ama hiç bir beklentim yok. Gelişmeleri mutlaka yazarım

Back
X