Hımmm doğru söylüyorsun evetHavuz yöntemi yumurta toplamadan az çıktığında yapilir aslında daha iyi yaşımız geçiyor ilk bas havuz yöntemiyle embriyo toplansa daha iyi mesela şimdi 3 yumurta çıktı 1 yıl sonra 1 tane çıkacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hımmm doğru söylüyorsun evetHavuz yöntemi yumurta toplamadan az çıktığında yapilir aslında daha iyi yaşımız geçiyor ilk bas havuz yöntemiyle embriyo toplansa daha iyi mesela şimdi 3 yumurta çıktı 1 yıl sonra 1 tane çıkacak
Merhabalar bende 22 sinde çatlatma iğnesi oldum şuan ovülasyon testim silik çıktı nedir sizce durumum ilk defa iğne oldumCumartesi günü yaptırdım aşkım ertesi gününden sayarsak daha 4. günüm
Çatlama gerçekleştiği için test silikleşmiş bir kaç güne tamamen kaybolurMerhabalar bende 22 sinde çatlatma iğnesi oldum şuan ovülasyon testim silik çıktı nedir sizce durumum ilk defa iğne oldum
13 mm olan yumurtanız bir günde biraz daha büyüyeceği için ertesi güne çatlama vermiştir 15 16 olma ihtimali yüksek belki daha fazlası o yüzden mm lere çok takılmayın emin olun doktor en iyi şekilde planlıyordurMerhabalar bende bugün doktora gittim iki tane yumurtam var 13 mm yarın çatlatma iğnesi olacağım ayrıca duphaston yazdı doktor onu da kullanacağım iğne için uygun mu acaba yumurta boyutu doktor bira küçük dedi ama
Öyle mi dersiniz. Ay inşallah dediğiniz gibi olur ben üzülüyordum çünkü yumurta küçük bu ay da hüsran olur kesin diye. Yorumunuzla umut aşıladınız şuan bana çok teşekkür ederim13 mm olan yumurtanız bir günde biraz daha büyüyeceği için ertesi güne çatlama vermiştir 15 16 olma ihtimali yüksek belki daha fazlası o yüzden mm lere çok takılmayın emin olun doktor en iyi şekilde planlıyordur![]()
Gebelik testi için kaç gün geçmesi lazımÇatlama gerçekleştiği için test silikleşmiş bir kaç güne tamamen kaybolur
Tabi ki öyle bende hep öyle olmuştu hem çok fazla büyüyünce boş büyüdüğünü düşünüyorum. Sen hiç sıkma canını bunlar hep bi vesile gelecekse öyle beklemediğin zaman da geliyor ki şaşırıyorsunÖyle mi dersiniz. Ay inşallah dediğiniz gibi olur ben üzülüyordum çünkü yumurta küçük bu ay da hüsran olur kesin diye. Yorumunuzla umut aşıladınız şuan bana çok teşekkür ederim![]()
Evet hep öyle diyorlar hiç beklemediğin anda oluyor diye. Ama doktor takibinde ve tedavi sürecinde ilerlerken ister istemez beklentiye giriyoruz. Bende önümüzdeki ay da doktor kontrolünde ilerleyip sonra salıcam valla böyle süreç içerisinde kafamızdan atmak çok zor çünküTabi ki öyle bende hep öyle olmuştu hem çok fazla büyüyünce boş büyüdüğünü düşünüyorum. Sen hiç sıkma canını bunlar hep bi vesile gelecekse öyle beklemediğin zaman da geliyor ki şaşırıyorsun
Aynen öyle çünkü herşey planlı oluyor ve ister istemez insan kafasına takıyor oldu mu olacak mı diye inşallah sizin de diğer aya kalmaz da güzel haberlerinizi alırızEvet hep öyle diyorlar hiç beklemediğin anda oluyor diye. Ama doktor takibinde ve tedavi sürecinde ilerlerken ister istemez beklentiye giriyoruz. Bende önümüzdeki ay da doktor kontrolünde ilerleyip sonra salıcam valla böyle süreç içerisinde kafamızdan atmak çok zor çünkü
Amin inşallah canım . Bu ay hasret biter inşallahAynen öyle çünkü herşey planlı oluyor ve ister istemez insan kafasına takıyor oldu mu olacak mı diye inşallah sizin de diğer aya kalmaz da güzel haberlerinizi alırız
O zaman kaldı son 10 günEn az 14 gün geçmesini bekle aşkım, en net sonucu o zaman alırsın
Bende test yapmışım adet gününe kadar adet olmam diye dua edecemBenimde son 1 haftaama o kadar bıktım ki negatif görmekten test yapmicam sanırım adet günümü beklicem
geçerse eğer yapıcam
Ay inşallaah inşallahhBende test yapmışım adet gününe kadar adet olmam diye dua edeceminşallah bu ay tutar da diğer aya iğne aramakla uğraşmayız
Benim şuan kaşıkta batma ve göğüste şişlik var dünda adet sancısı gibi çok kısa ve hafif bir sancı olduAy inşallaah inşallahhbu arada benim sol kasığımda ara ara ağrı oluyor sende öyle bir durum var mı
Bugün tam bir hafta oldu 2-3 Mayıs gibi iğne etkisi geçiyorAy inşallaah inşallahhbu arada benim sol kasığımda ara ara ağrı oluyor sende öyle bir durum var mı
Sende bendeki gibi belirtiler olmuş muydu. Benimde il iğnem ama hiç bir beklentim yok. Gelişmeleri mutlaka yazarımBenim 3. İğnem olduğu için çokta bi umudum yokta yine de bekliyorum bakalımmutlakaa test sonucunu haber verelim