• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

29 yaş bakir erkek

Esımın hıc kız arkadası olmamıs duygusal baglamda. bırıyle yattın mı dıye de hıc sormadım. Ama erken bosalma yok cınsellıgın a sı b si nın kız arkadasının olup olmamasıyla hıc ılgısı yok. Kuzenımın esının afedersın elınden gecmedıgı kız kalmadı afedersın ve hepımız gozumuzle gorduk sonra kuzenımle evlendı yıne problemlerı var. Demem o ki bunun onla alakası yok. Eskıden mıllette hıc boyle seyler yoktu bı problem mı cıktı yoo. Ama kararı sen vereceksın

Bence yazma sen cevap verme. Bakirligin kötü bir şey olduğunu sanan biriyle olup yazık olmasın adama. Tertemiz kalmış harama, zinaya bulaşmamış. Daha ne??? Adama Yazik etme yazma sen yazma sakın yazma

Benim eşimde öyle ben onun ilk kız arkadaşıyım hiç bi sorunda yok hatta öyle olduğu için daha çok seviyorummm

Nasıl bir toplum haline geldik doğruyu dürüstü dışlar olduk.öyle adamdan uzak dur diyen bile olmuş.
nasıl bir erkek istiyorsunuz? her gece kop kop yapan erkek mi seversiniz.
eşimin ilk kız arkadaşı ve cinselliği yaşadığı tek kadınım.10 yıllık evliyim.dört dörtlüktür.

Haramdan koruması güzel ama ne bileyim. Bu yaşa kadar hiç tecrubesi olmamaısı korkutuyor. Haram olsa bile Rabbimiz tövbe kapısını hep açık bırakmış. Selametle...
Saçmalığa bak ya resmen bilerek günaha gir Allah nasıl olsa affeder diyorsunuz.
29 yaşına kadar cinsel tecrübesi olmaması kendi tercihi olamaz mı? İlla ki bi sıkıntısı mı olmalı? Evlendigi kadına saklamak istiyordur belki kendisini? Ha doğru mu söylüyor yalan mı söylüyor orasını bilemem ama bu, bu zamana kadar cinsellik yaşamadiysa hastalık vardır vs gibi söylemler son derece saçma...

Herkes cinsellik yaşamak zorunda değil. Yaşayana saygı duyuyorsanız, yaşamak istemeyene de duyun.

Ben evlenene kadar kimseyle bir birliktelik yaşamadım karşımdaki insandan da bunu beklerim o gune kadar bisey yaşamamış olması fiziki ve ruhi anlamda rahatsiz oldugunu gostermez ki bu durum ne güzel açık açık söylemiş bana deseydi mesela eşim sen ilk değilsin ben daha önce bir kez tecrübe yaşadım ne kadar seversem seveyim bırakırdım

Back
X