29 yaş bakir erkek

Yaw kadina doymak diye birsey yok.. sex boyle birsey degil cunku.. anlik doyum vardir.. ooohhh ben kadina doydum, ben erkege doydum diye birsey olamaz
ay harika yaa cok guldum. Cok.yasayin siz..
Oooh doydum ben.yeter hjehehehe:KK9::KK70:
Aslinda alt mesa var adamligi tamam da oteki isten umudunu kes diyor:KK70:

konuşmaları okudum çok üzüldüm yani bir erkeğin kendini dizginlemesi haramdan sakınması dinine olan saygısını gösterir dinine saygısı olan namusuna saygısı olur. tabi ilerde de karısına saygısı olur. cinsellik dediğin bir ayda 6 ayda alışılan birşey (tıbbi bir sıkıntı yoksa)... siz bakire değilseniz böyle temiz bir beyfendiyi kirletmeyin derim.

konuşmaları okudum çok üzüldüm yani bir erkeğin kendini dizginlemesi haramdan sakınması dinine olan saygısını gösterir dinine saygısı olan namusuna saygısı olur. tabi ilerde de karısına saygısı olur. cinsellik dediğin bir ayda 6 ayda alışılan birşey (tıbbi bir sıkıntı yoksa)... siz bakire değilseniz böyle temiz bir beyfendiyi kirletmeyin derim.
Orası öyle ama sizin dediğiniz gibi temiz beyefendi ise şayet neden cinselliği sanal ortamda daha yeni tanıştığı kişiyle konuşuyor ki.. bunlar sonra konuşulacak şeyler bence

ay harika yaa cok guldum. Cok.yasayin siz..
Oooh doydum ben.yeter hjehehehe:KK9::KK70:
Aslinda alt mesa var adamligi tamam da oteki isten umudunu kes diyor:KK70:
Bunu diyen erkek gorgusuzdur net. Ne demek kadina doydum:)) gozum disarda olmaz mesajini veriyor guyya ama.. isin ozunde eziklik yatiyo:) ha bizim zeki kadinlarimizda aboww kadina doymus beni aldatmaz bu herif diye dusunuyo.ha birde bakir erkek isterim diyenlerin coguda yalan soyluyo.. istedikleri sey tecrube cunku..

Bence karekter önemli çok mu anneci , banada bu tipler itici geliyor

Eski esimle evlendigimizde 26 yasindaydi ve cinsellik yasamamisti evlilik oncesi (hemen nerden biliyosun diye atlayip polemik cikarmasin lutfen kimse).. 29 yasinda olsaydi yine yasamamis olacakti, cunku inanci ve dusunce yapisini biliyorum.. Evlilik konusunda aşık olmayi bekledigi ve benim gibi zor biri oldugu icin erken evlilik de yapmamis (inancliysa cinsellik icin kesin evlenirdi diyenler icin acikladim bunu da) Cinsel yönden herhangi bi sorunu, rahatsizligi vs de yoktu.. Nedir bu genellemeler, kaliplar, anlayamıyorum..

Asıl problem adamın bakir olması değil, instagramda tanıştığın biri bunu sana nasıl söyleyebiliyor? Amacım seni yargılamak değil, oilayın mantık boyutunu göstermek. "Ben bakirim, hiç cinsel ilişki yaşamadım" falan mı dedi? Konu nasıl cinselliğe geldi? Adamın sende güven oluşturmak için yalan söylediğini düşünüyorum.
Günümüzde sosyal medya bir tanışma aracı olabilir. Ama bu mecranın ucu bucağı yok. Her tür insan var. Güvenme hemen. Dikkatli ol. Yüz yüze görüşmeden de ne olduğunu anlayamazsın.

Bekaretini korumaya önem veren bir erkegi bir an dusunmeden cinsel sorunları olan erkek olarak ilan etmek de çagdaş yobazlık türlerinden olsa gerek. İnançlarına uygun bir yaşam surmeye gayret eden bir erkek bekaretini koruyabilir. Hiçbir dine inanmayıp tek esliligi savunan bir erkek de bekaretini koruyabilir. İnsanların bir başkasının kararlari hakkinda bu kadar cüretkar tanimlamalar yapabilmelerini gerçekten anlayamiyorum.
Alkisliyorum bu yorumu, ozellikle "cagdas yobazlik" tanimini..

Eger evlilik düsünuyorsaniz gerek erkek in gerekse kadinin cinsel tecrubesinin olmasini düsünuyorum. Cunku mutlu bir evliliginin buyuk bir orani cinsellilige bagli ciftler tecrubesiz olursa bu konuda sonra erken bosalan erkekler orgzm olamayan kadinlar cinselligi gorev iskence gibi goren ciftler olusuyor ve éslerin.birbirne tahamulu bir sure sonra bitiyor ve evlilik catirtiyor. Inanin cinsel yonden uyumu mutlulugi yakalamis ciftlerde sevgi saygi pek olmasa bile iliski yuruyor ama sonsuz sevgi sayginiz olsun cinsellik yoksa bir zman sonra eşler uzaklasir.

Eşim 27 yaşındayken ilk cinsel deneyimini benimle yasadi. Gayet de yüzüne bakılır saglikli bir erkek. Hem inancı hem hayat tarzı gereği kimseyle beraber olmayı tercih etmemiş. Nedir bu o yasa kadar cinsellik yaşamadıysa kesin sorunludur kafası anlamıyorum. Yaşayanların çoğu da hiv veya hpv bulaştırabilir diye korksanız biraz keske.

Bekaretini korumaya önem veren bir erkegi bir an dusunmeden cinsel sorunları olan erkek olarak ilan etmek de çagdaş yobazlık türlerinden olsa gerek. İnançlarına uygun bir yaşam surmeye gayret eden bir erkek bekaretini koruyabilir. Hiçbir dine inanmayıp tek esliligi savunan bir erkek de bekaretini koruyabilir. İnsanların bir başkasının kararlari hakkinda bu kadar cüretkar tanimlamalar yapabilmelerini gerçekten anlayamiyorum.
"Çağdaş yobazlık" ne kadar güzel bir tanımlama...

Toplum olarak insanların cinsel hayatından gozumuzu bir ayırsak keşke. Çünkü ne kadın ne de erkek sadece cinsellikten ibaret değil .Karakter denen bir şey var. Bir insanla evlenmeye karar verdi isem ya da sevgili olmak istiyorsam bakacağım tek şey karakteri olur. Karşıdaki adam bana karşı saygılı mi, sadık mi , kendisini sevdiği kadına adayacak kadar aşık mı, beni mutlu ediyor mu? Adam zeki mi, kendini geliştirmiş mi, fikirleri nasıl, hayata bakış açısı nasıl, ne kadar yer gezmiş görmüş, aile kavramına bakış açısı nasıl, kadınlara bakış açısı nasil? Kavga aninda sakin kalabiliyor mu, ofkesini kontrol edebiliyor mu vs vs.Bu gibi kriterlere göre karar veririm karşıdaki adamla evlenilip evlenilmeyecegine. Bana ne benden önce ne yaşadı ise. Yaşayıp yaşamaması iyi ya da kötü biri olduğunu göstermez .Bu bir kriter değil insanları degerlendirmede bana göre.

Günahı , sevabı da herkesin kendisini ilgilendiren bir mevzu. Kimseyi yargılamam, daha önce cinsel birlikteliği olmuştur bana göre günahtır ama belki de bilmedigim çok büyük bir sevabı var ve Allah katında benden yukarda bir insan. Bunu bilemem , aksini de iddia edemem sadece Allah bilebilir bunu. Bundan dolayı kimseyi günahları ile yargılamayı da sevmem. Kibire gerek yok. Allah katında kim kimden daha iyi bir kul bilemeyiz çünkü.

Konu sahibi size verecek tavsiyem de sosyal medyadan ilk kez konuştuğu kıza ben bakirim diyen adamdan uzak durun. A be adam senin başka hiç bir vasfın yok mu da bunu söylüyorsun direkt? Ne alaka yani? Kendisini dini olarak koruyan bir insan da geçip sosyal medyadan tanıştığı birine iki günde bunu söylemez zaten..

Neymis, kadina doyunca (!) gözü dışarda olmuyormus.. Hangi üstün zekanin ürünü bu teori? Ya adam bi cok kadin gördüğü, cok sey tecrube ettigi icin hep fazlasini isterse, ya doyumsuz olmuş ise, esini begenmez ise? Adam neye doyacak acaba, anlık bi şey değil mi o doyum? Sonrasinda yeniden cinsel istek olmuyor mu da "cok yaşadım, artik doydum okey" desin?
Kadina doymak derken bunu hunharca yaşayan birinin zihniyeti ona gore degil midir zaten? Zihniyet, kişilik vs komple mi degisecek adamda?
Ne sacma sapan genellemeler var ya, sinirim tepeme cikiyor okudukca..
Bi de cok guzel, felsefik bi tez ortaya atmis gibi konusmazlar mi, hasbinallah yani..

Back
X