29 yaş bakir erkek

herkes yok çok dindarmış da ondan olmamış diyor da konuda öyle bir detay yok. o kadar dindar olan adam instagramdan kız mı kovalamaya kalkar?
belli ki ya çok tipsiz bir tip ya da çok çekingen.
yoksa dindarlık filan hikaye bir kız hadi gel birlikte olalım dese koşa koşa gider bunlar. erkekleri bilmiyor muyuz biz? çoğu en ufak bir ışık görse köpek gibi peşimizden ayrılmayan tipler. o yüzden eğer doğruysa bu adamın beyanı sıkıntılı bir durum olabilir. dinle filan alakası yok.
 
Kadına doymus, tecrübeli, profesyonel erkek isteyen arkadaşlarımız kocalarini doyurduklari o kadınlar ile farklı pozisyonlarda düşünüp kıskanmıyorlar mi acaba? Ben kiskanirim kesin. Erkekler için nasil bakire kadınla evlenmek güzel bir şey ise kadınlar için de bakir erkek ile evlenmek o kadar güzel.
 
Son düzenleme:
acaba bu erkeklerede bekaret testi mi yapiyorla bakir oldugunu hayatta anlayamam:KK66:
Hal hareketlerinden anlaşılır. Acemice olur yatakta. Ama gün geçtikçe farkı görürsün. Cok guzel birsey. Bakir olmayan yalan söylese bile anlaşılır.
 
Hal hareketlerinden anlaşılır. Acemice olur yatakta. Ama gün geçtikçe farkı görürsün. Cok guzel birsey. Bakir olmayan yalan söylese bile anlaşılır.
benim eşimde 29 yaşındaydı ve bakirdi evleneli 1 yıl oldu gerçekten o kadar acemiydik ki ikimizde başlarda beceremiyorduk şimdi herşey çok güzel iki tarafında bakir olması mutluluk verici
 
Devir o kadar değişti ki kasadaki saglam domatesi almıyoruz vardır bir sorunu diye yanındaki çürükleri beğenip alıyor insanlar. Sorun bu iste. Piyasadaki erkeklerin yüzde doksan dokuzu bakir degilse o zaman piyasadaki kadinlarin da yüzde doksan dokuzu bakire değil. Erkekler sonucta kadinlar ile beraber oluyor.
Bence bakir erkek cok. Efendi erkek ragbet görmüyor.
 
Devir o kadar değişti ki kasadaki saglam domatesi almıyoruz vardır bir sorunu diye yanındaki çürükleri beğenip alıyor insanlar. Sorun bu iste. Piyasadaki erkeklerin yüzde doksan dokuzu bakir degilse o zaman piyasadaki kadinlarin da yüzde doksan dokuzu bakire değil. Erkekler sonucta kadinlar ile beraber oluyor.
Bence bakir erkek cok. Efendi erkek ragbet görmüyor.
kesinlikle katılıyorum o kadar güzel özet geçmişsin ki...
 
Kesinlikle haklısınız. Hem daha sonra gözü açılıp diğer kızlara bakma ihtimali çok yüksek
Hem ne demişler ;
Kadına doymus adamın adamlıgına doyulmaz
Bakir olmayan zaten çapkın olduğunu kanıtlamış daha nasıl guveneceksiniz. Diğerinde yüzde 50 şansın var bari.
Ayrıca kadına doyulmaz çünkü fizyolojik bir ihtiyac. Kadına doyan karısına da doyar.
 
Sen instagramdan tanimadigin bir adamin sapik mi, katil mi, tecavuzcu mu olup olmafigina bakmiyorsun da bakir olup olup olmamadina mi bakiyorsun?
Instagramdan oturdunuz bunlari mi konustunuz daha tanimadan...
 
Eşim de bakirdi evlendiğimizde. 23 yasında yani. İlk gün bile gayet istekliydi ben korktum. Sonra balayında rahatlayınca yavas yavas ilerledi hersey. Sadece birbirimize bakmaya utandık bir süre. Ne erken boşalma ne ereksiyon problemi var. Sadece kendisini haramdan uzak tutmak istemiş. Biz ünv 1.sınıftan beri beraberdik. Birbirimizin ilk öpüştüğü de olduk. Bence bunlar dünyanın en özel şeyleri. Hatta ilk öpüştüğümüzde cok korkmustuk cünkü bana kasıklarım ağrıyor duramıyorum acıdan demişti. Meğer tahrik oldugundanmıs ama o bile anlamamış :))
 
Eşimle 17 yaşında tanıştık ve 3 sene önce evlendik şuan 30 yaşında, bir oğlumuz var. Başka bir şey söylememe gerek yok herhalde. :KK14:
 
yok artık..
benim eşim de bakirdi..
benden önce kız arkadaşi olmuş ama birlikteliği olmamiş...
kız arkadaşı olabilir illa birliktelik mi olmasi gerekiyor. bakirliği mi kaybediyor.
kızlarda konuşuyor ediyor illa bakirelliği mi kaybetmesi gerekiyor.
anlayamadim..
.
 
o zaman tecrübe kazandırın adamlığına doymak istemiyorsanız Allahım bu nasıl bi kafa yapısı... bide arkadaş bi garip nefes alsın yeter heralde 38 yaşında ki adamla oluyo kendinden 6 7 yaş küçük biri abla diyo ondan hoşlanıyo instagramdan bakir çıkıyo onu istemiyo değişik bi hayat tarzı
 
Back
X