29 yaş bakir erkek

Eski sevgilisini unutamayandan tutun bir sürü dengesizlikler
Sadece cinsellik için yaşayan
Eski ilişkilerinin bedelini yenilere ödetmek isteyenler

Toplum bunlarla kaynıyor. Siz ne düşünüyorsunuz ? Neden böyle ?

Konu sahibinin baska bir basligi... Burdakiyle ne kadar çelişkili degil mi hanimlar??
?
Evet çelişkili. Fakat daha önemlisi eleştiri kaldıramaması. Bir kişi istediği cevabı yazınca buradaki en doğru cevabı siz verdiniz demesi:) Buraya konu açılıyorsa eleştiriye açık olmak zorundasın. Ben olsam bu kadar insanın bi bildiği vardır diye düşünürüm. Kendi istediğim cevabı duymak için konu açmam.:KK12::KK20:

Bu inanç, yaşayış meselesi bence. Burda bir sürü üye, birçok farklı kafa yapısı, hayat tarzı var. Bana göre olması gereken budur. (Dini yönden baktığımda) Başkasına göre o yaşa gelmiş bir erkeğin bakir olması çok gariptir. Bizim yorumumuzla olacak iş değil, size garip geliyorsa, korkutucu buluyorsanız devam etmezsiniz olur biter.

Arayıp da bulamadığım...
Ben bu zamanda böylesine denk geleni ancak şanslı bulurum.Çok kadınla olunca daha iyi adam olunmuyor , erken boşalma ise bambaşka bir konu.
Bugüne kadar yüzlerce porsiyon yediniz diye kebaba doyuluyor mu yani hayret bişey ... Karakter esastır.

Bekaretini korumaya önem veren bir erkegi bir an dusunmeden cinsel sorunları olan erkek olarak ilan etmek de çagdaş yobazlık türlerinden olsa gerek. İnançlarına uygun bir yaşam surmeye gayret eden bir erkek bekaretini koruyabilir. Hiçbir dine inanmayıp tek esliligi savunan bir erkek de bekaretini koruyabilir. İnsanların bir başkasının kararlari hakkinda bu kadar cüretkar tanimlamalar yapabilmelerini gerçekten anlayamiyorum.

İstemiyorsanız devam görüşmeyin. Her olasılık olabilir. Kadınlarla ilişkiye girmiş bir adam sizden daha farklı ve daha çok beklentisi olabilir. Veya sizinle sırf kendi isteğini tatmin etmek için ilişki kurabilir. Tek kadın ona sıkıcı gelebilir.

İlişkiye girmemiş insanda bir eksiklikte olabilir.

BaZı şeyleri sadece yaşayarak öğretir zaman bize. İçinize sinmiyorsa görüşmeyin. Benim şahsi düşüncem nekadar güzel harama bulaşmamış.

Çoğu zaman eşler veya çiftler birbirini yönlendirir. İlişkilerde o hassasiyeti korumaya çalışsak. Genel olarak haramlardan uzak durmaya çalışsak. Toplumda bizlerde daha huzurlu yaşarız.

Bence sorun yok. Bakir de olur olmayan da olur.
Kiz arkadaşı da olmamis olabilir yani.

Belki çok cekingen , belki kimseyi begenemedi belki flört nasil edilir bilmiyor....

Ben olsam uzak dururum. 29 yaşına kadar birlikteliği olmamış erkekte kesin cinsel bir sorun çıkar. Arkadaşımın eşi evlenene kadar 26 yasinda evlendi hic bir bayanla birlikte olmamış. 11 senedir erken boşalma sorununda bir arpa boyu yol alamadilar.

Güldurdunuz beni :)
Biz esimle 23 yasindayken evlendik. O gunden beri erken boşalma problemimiz var.

O yaşa kadar biryle olmamışsa bi sıkıntı vardır erkekler için bakirlikk yaşı kendini koruması etmesi iyisir ama o yaş en fazla 25 tir. Ondan sonrası için bu mümkün değill evlenmesi gerekirdi ya da başka yollara yönelmesi gerekirdi dinine bağlı biriyse muhakkak evlenirdi rahat biriyse kesinlikle bir sorun vardır. Karakteri iyidirr düzgündür sizin için cinsellik çok önemli değilsee görüşün ama illa bi sıkıntı vardır dikkat edin doğanın kanununa yaradılışaa ters bir durum bu kadar bunca sene. İlişki yaşamışş düzgün erkekte çokk tam bir piyango aslında
36 yaşındayım 7 yıllık evliyim.Merakımdan soruyorum , cahilliğime verin 29 yaşında bir adam bakirse neden sorunlu oluyor?Bayan ölene kadar bakire kalabiliyorda erkek neden olmuyor?Doğasında var derseniz kadın erkek eşitsizliği olur.

Konuya gel.:KK14:
Erkeklerin bekaretini dile dolamak da en az kadınlarınkini dolamak kadar iğrençmiş. Bu konuyla bunu görmüş oldum.
Biraz aşın kendinizi. Kadınlar ve erkekler sadece penisten vajinadan ibaret değil. Karşı tarafı red ederek ona iyilik etmişsiniz.

Bakir olmasına değilde iki haftalık ilişkide bunu söylemesine şaşırdım hangi muhabbetin sonu buraya varmış olabilir ki

Kesinlikle haklısınız. Hem daha sonra gözü açılıp diğer kızlara bakma ihtimali çok yüksek
Hem ne demişler ;
Kadına doymus adamın adamlıgına doyulmaz
Yaw kadina doymak diye birsey yok.. sex boyle birsey degil cunku.. anlik doyum vardir.. ooohhh ben kadina doydum, ben erkege doydum diye birsey olamaz

Kesinlikle haklısınız. Hem daha sonra gözü açılıp diğer kızlara bakma ihtimali çok yüksek
Hem ne demişler ;
Kadına doymus adamın adamlıgına doyulmaz

Çok iğrenç bir lafmış o :KK57:
Kadına doymak nedir ya... Adamlıkla bağdaştırmak...

Haramdan koruması güzel ama ne bileyim. Bu yaşa kadar hiç tecrubesi olmamaısı korkutuyor. Haram olsa bile Rabbimiz tövbe kapısını hep açık bırakmış. Selametle...

Bu niyette olan birini Allah bilmez mi hem bakalim tovbe etmek nasip olucak mi?

Yusufun kardesleri Yusufu kuyuya atalim sonra tovbe ederiz demisler ve atmislar sonra da edememisler nasip olmamis..

Back
X