Bak sen şu ergenlere. Arada farklı aktiviteler yapma zamanı gelmiş; şöyle speaking clublara falan yazdıralım sizisosyal ağlardan eklemelerini kabul etmiyorum...
inanır mısın aslında 29 u daha doldurmadım .dogum günüme 3 ay var. ama devamlı "30 uma geldim " deyip duruyorum ortada. herkes biliyor yaşımı -yani
valla zaman kalmıyor kiBak sen şu ergenlere. Arada farklı aktiviteler yapma zamanı gelmiş; şöyle speaking clublara falan yazdıralım sizi
29 yaşındayım.çok küçük gösteriyorum.20 falan.çocuk 19 yaşında .benim yaşımı da gayet iyi biliyor.bana yazmış.ciddiye bile almadım,cevap ta yazmadım.
hani 3-4 yaş fark olsa ( ve olgun insansa),hadi tamam diyeceğim de...neden hep bana değerlendiremeyeceğim kişiler ilgi gösteriyor? hayatım boyuınca böyle mi olacak? bundan önce de 24 yaşında br kişi ilgilenmişti benle.gittikçe yaş sınırı da düşüyor gördüğünüz gibi. en son 15 likler falan teklif edecek herhalde! (gülmeyin :) ) en fazla yapabileceğim ,evlat edinmek olur artık!!
bunun tek sebebi küçük göstermem mi? ne yapabilirim?
Yalnız değilsin :) Küçük gösterdiğin için oluyor. Ben 27 yim, 20 sanıyorlar beni ve hep kendimden küçükler ilgileniyor. Benden büyükler de ben seni 20 sanmıştım falan diyorlar. Bugüne kadar hep olumsuz gözüyle baktım kendimden küçüklere, ablan yaşındayım deyip mesafeyi koydum ama biri çok uğraştı ve kalbimi kazandı :) 3-4 yaş sorun olmaz bence...
benim de çok genç gösterdiğimi söylerler.
30 olmama rağmen 22-23 anca diyorlar.
ama hiç siz gibi düşünmemiştim..
çevreniz de hiç mi yaşıtınız yok?
keşke 20 olsa, 19 :)Minyon tipli olmamizin dezavantajlari aslinda bu durum cok komigime gider benim.. dogru soyluyorsun hadi 25 olsada neyse bu yirmiliklere ne oluyo :)
Literatürde Evrim Akın sendromu olarak geçiyor. 35 olup da 22 göstermek...
Sporcu kızlar minyon ve hele de sempatiklerse çok seksi oluyorlar bence. Spor salonundan bahsetmiş konu sahibi, yapılan sporun fitness olduğunu da düşünürsek bu seksilik hali ikiye katlanıyordur. Malum squat vs. (anladınız siz onu)
Size tavsiyem gülümsemeyin.
bu arada ben de spor salonuna gidiyorum ve ordaki adamlar yaşa göre asılmıyo bence kim denk gelirse. zati bütün gün aynada kendilerini izliyolar, kendilerine bile halleniyo olabilirler. spor testosteronu fırlatıyosa demek.
Çok yakın sayılmasalar da dövüşçüler de genelde güzel kaslara sahiptirler.dövüş sporu ,yani fitness değil :)
Vallahikeşke 20 olsa, 19 :)
Vallahi cok komigime gitti :) demekki bosuna minyon tipli degiliz cok sirinizkeşke 20 olsa, 19 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?