29 yaşındayım.Küçük yaştakiler benle ilgileniyor.Yardım!

sosyal ağlardan eklemelerini kabul etmiyorum...
inanır mısın aslında 29 u daha doldurmadım .dogum günüme 3 ay var. ama devamlı "30 uma geldim " deyip duruyorum ortada. herkes biliyor yaşımı -yani
Bak sen şu ergenlere. Arada farklı aktiviteler yapma zamanı gelmiş; şöyle speaking clublara falan yazdıralım sizi

Bak sen şu ergenlere. Arada farklı aktiviteler yapma zamanı gelmiş; şöyle speaking clublara falan yazdıralım sizi
valla zaman kalmıyor ki baleye de gidiyorum.(o ortamda da yalnız kızlar var)
yaş sınırımı 25-26 lara çekmeyi düşünüyorum artık? 30 luklar benle ilgilenmiyor.

Küçük göstermeniz değil de davranışlarınız etkili olabilir... Olgun davranarak uzaklaştırabilirsiniz bu tür adayları...

ben de küçük gösteriyorum 27yim ama işin garibi benle çıtır seven olgun abiler ilgileniyolar ve bana ben seni 20 sanmıştım diyolar?yani 27yi de beğenmiyo bu kart zamparalar. küçüklerle arama ıhı ıhı ben tabi ablanızım filan gibi zevzekliklerle mesafe koyuyorum işe yarıyo da. 30 civarı adamlar nereye kaybolmuş onu bilemiyorum.

Ayni sey benim de basima geliyordu. Neyse ki yasima nispeten daha uygun, kendimden 1 yas kucuk biriyle evlendim.

Ama sorunlar bitmedi tabii. Kaynanami kenara cekip "kucuk kizi gelin almasaydiniz az buyuseymis yazik" diyenler, liseyi bitirip oyle evlenseydin diye akil verenler, beni bekar sanip benden 10 yas kucuk ogullarina dusunenler...

Minyon olmak sikintili.

benim de çok genç gösterdiğimi söylerler.
30 olmama rağmen 22-23 anca diyorlar.
ama hiç siz gibi düşünmemiştim..
çevreniz de hiç mi yaşıtınız yok?

Yalnız değilsin :) Küçük gösterdiğin için oluyor. Ben 27 yim, 20 sanıyorlar beni ve hep kendimden küçükler ilgileniyor. Benden büyükler de ben seni 20 sanmıştım falan diyorlar. Bugüne kadar hep olumsuz gözüyle baktım kendimden küçüklere, ablan yaşındayım deyip mesafeyi koydum ama biri çok uğraştı ve kalbimi kazandı :) 3-4 yaş sorun olmaz bence...

Minyon tipli olmamizin dezavantajlari aslinda bu durum cok komigime gider benim.. dogru soyluyorsun hadi 25 olsada neyse bu yirmiliklere ne oluyo :)

Literatürde Evrim Akın sendromu olarak geçiyor. 35 olup da 22 göstermek...

Sporcu kızlar minyon ve hele de sempatiklerse çok seksi oluyorlar bence. Spor salonundan bahsetmiş konu sahibi, yapılan sporun fitness olduğunu da düşünürsek bu seksilik hali ikiye katlanıyordur. Malum squat vs. (anladınız siz onu)

Size tavsiyem gülümsemeyin.

bunun küçük göstermekle ilgisi yok aslında o yaştaki çocuklar kendinden olgun kadınlardan hoşlanır ...banada asılıyorlar o yaş gurubu tabi ciddiye almıyorum ...olur öyle şeyler geçici .

darısı başıma:)

dövüş sporu ,yani fitness değil :)

bu arada ben de spor salonuna gidiyorum ve ordaki adamlar yaşa göre asılmıyo bence kim denk gelirse. zati bütün gün aynada kendilerini izliyolar, kendilerine bile halleniyo olabilirler. spor testosteronu fırlatıyosa demek.

fitness değil de, dövüş sporu. ama yine de ergen erkek olmalarından kaynaklı aynı durumu yaşıyor olabilirler:)

dövüş sporu ,yani fitness değil :)
Çok yakın sayılmasalar da dövüşçüler de genelde güzel kaslara sahiptirler.

Ya aslında genel olarak spor yapan insan güzel oluyor. En azından fiziki açıdan.

Gerçi ben dövüş sporlarını spordan saymıyorum ama gene de bir çeşit spor işte

o yaştaki çocuklar daha ergen sayılır yani sevme değil evlilik nedir bilmezler o yaşlarda akılları başka yerdedir iş ciddiye binmez uzak dur amaç farklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…