29 yaşındayım.Küçük yaştakiler benle ilgileniyor.Yardım!

o yaştaki çocuklar daha ergen sayılır yani sevme değil evlilik nedir bilmezler o yaşlarda akılları başka yerdedir iş ciddiye binmez uzak dur amaç farklıdır

19 yaşındaki için mi diyorsun, 24 yaşındaki için mi? 19 u zaten hiç ciddiye almadım. öyle şansını deniyorlar işte...

19 yaşındaki için mi diyorsun, 24 yaşındaki için mi? 19 u zaten hiç ciddiye almadım. öyle şansını deniyorlar işte...

19 yaşındakj için diyorum canım oyüzden.24 te sorun yoktur sanırım artık olgun sayılır

ben de senin yerinde olmak isterdim inanin .ne guzellll hayatta genc gostermk kadr guzel bisey var mi ?takildiginiz konu cook da takilacak degil bencee ama.

işte kişiden kişiye değişebilir fikirler. benim için önemli. dışardan bakınca ,genç göstermek güzel bir şey olarak gözüküyor evet. ben de eskiden hiç düşünmezdim böyle olumsuz bir etkisi olacağını.. 50 yaşına gelince 35 gibi göstericem belki evet , ama o zaman da 50 yaşındaki erkekler, 20 liklerle ilgilenecek. gene kalıcam:)

19 yaşındakj için diyorum canım oyüzden.24 te sorun yoktur sanırım artık olgun sayılır

valla hoşlandığım bir kişi vardı (24) .o da pek olgun biri çıkmadı aslına bakarsan. tabii istisnalar olabilir ama zaten erkeklerle genellikle kadınlara göre geç olgunlaşıyorlar.

Ciddiye alma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…