- 8 Nisan 2016
- 612
- 292
- 18
- Konu Sahibi Nazar etme noluur
-
Oglum bizim yanımızda ve alışkın oldgu insanlarin yanında çok rahat dans eder devamli konuşur soru sorar ama.dışarıda boyleBenimde o yaşlarda kızım var. Elindekileri paylaşır birisi elinden oyuncağını falan alırsa vermez. Bir çocuğun çok çok hareketli olanıda, çok akıllı olanıda normal olamayabilir bana göre. Ama hiperaktivite, otizm falan gibi sorunlar olup olmadığınıda bir anne mutlaka hisseder diye düşünüyorum.
Ben çok sakin büyümüşm bana mı cektin acaba diyorum blmyrum ama. Alışkın olduğu insanların yanında çok sevecen çok güler yüzlü dans eder4devamli soru sorma başladı smdi bana aşırı düşkün devamli öper beni bunaltck derecede ama.dışarıda böyle ürkek blmyrum belkide yapısı boyleBenim kız tam tersi,biri onun gözlüğü alacak ovvvv,ağlamaz etmez ama gider ite kaka geri alır gözlüğünü.dediğim dedik benimki de.bence oğlunun uslu olması iyi bişey ama bu kadar sessiz kalması ileriki arkadaşlık ve okul hayatında içine kapanıklığa neden olabilir...yani hayır demesini,veya kendisine istenmeyen birşey yapıldığında itiraz etmesi gerekir...çok uslu deyip ihmal etmeyin,çok duygusal olup içine atıyor olabilir,bu uysallık olmuyor
Bence yarım gün kreşe gönderin,artık sizden gün içinde biraz ayrılmalı.böylelikle sosyalleşir.öyle ortamlarda hayır demesini de öğrenebilirBen çok sakin büyümüşm bana mı cektin acaba diyorum blmyrum ama. Alışkın olduğu insanların yanında çok sevecen çok güler yüzlü dans eder4devamli soru sorma başladı smdi bana aşırı düşkün devamli öper beni bunaltck derecede ama.dışarıda böyle ürkek blmyrum belkide yapısı boyle
Evet bunu bende düşünüyorum ama.smdi veremem bezden kurtulmadk daha bide biz yazın köyde oluyorz isimizden dolayı 2ay kalıyoruz geldkten sonra vermeyi dusunuyorumBence yarım gün kreşe gönderin,artık sizden gün içinde biraz ayrılmalı.böylelikle sosyalleşir.öyle ortamlarda hayır demesini de öğrenebilir
Dönüşte kesinlikle kreşe gönder,kızım gidiyor,biz çok memnunuz...Evet bunu bende düşünüyorum ama.smdi veremem bezden kurtulmadk daha bide biz yazın köyde oluyorz isimizden dolayı 2ay kalıyoruz geldkten sonra vermeyi dusunuyorum
Kesin gönderim başta küçük daha diye düşünüyordum ama.onun için çok daha iyi olacak tsk ederimDönüşte kesinlikle kreşe gönder,kızım gidiyor,biz çok memnunuz...
Ayy içime su serptiniz biliyo musunuz çok. Mutlu oldum ben oğluma puzzle aldm bi sürü onları öğretmeye çalışıyorum ama.okdr uyumluki oyuncak olmasın başka şeyler bulup onlarla oyun yaratabiliyor kendine dediğiniz gibi benim oğlumda çok olgun mesela sabah bazenerken uyanıyor bu aralar ben gözümü açamıyorum gel oğlum yanıma yat diyorum yatıyor sarılıyor öpüyor çok hoşuma gidiyor bu günleri gerçekten aricam biliyorum ve ıknci çocuk dusunemiyordm üzülür kırılır içine kapanır iyice diye ama.smdi sayenizde fikrim değişti allah evlatlarımizi bizlere bağışlasınmrb benimde iki oglum var biri 4,5 digeri 26 aylik...ilk oglum o yaslarda cok sakin bir cocuktu.hic kavga etmez hakkini savunmazdi.ama yasi ilerledikce biz onunla konustukca kendini acabildi.zamanla tabii olcak ..suan yasina gore cok olgun bi cocuk oldu nerde ne zaman simaracagini biliyor.ve asla kendini ezdirmiyor.kardesi olduktan sonra dahada duzeldi abi moduna girdi.simdi kucuk olan cok yaman ama abisi sayesinde ..dicem o ki hic kafana takma bu tarz kisilikte cocuklar annelerini uzmuyorlar.ikiside bu arada bana cok duskun.ama zamanla kendi baslarina oyun oynamayada basladilar.3 yaslarina dogru kendi kendine alisip oynamaya baslicaktir.siz ona legolar alin ..cadir kurun kendine ait bir yuva olusturun icine sevdigi oyuncaklari koyun.ama siz cadira girmeyin.girerseniz hep sizi ister.kendine ait bi dunya olusturun.ama bu yaslar en tatli zamanlari. bol bol yiyin bebisinizi cunku buyuduklerinde cok ozluyorsunuz bu gunleri.
acaba buyunce sanatci veys sair falanmi olacak ne bileyim aklima bu geldi yada cocugunuz dahi ruhlumu falan sakin dalga geciyorum sanmayin en buyuk sairlerin sanatcilarin dahilerin cocukluk halleri diger cocuklardan farklidir ozellikle dahilerin cocukluk resimlerine baktigimda diger cocuklardam farkli baktiklarini gorurum bir pedegoga yani cocuk psikatrisine koturun derim sakin yanlis anlamayin aykusunu falan olcerler yani cocugunuz hasta falan degildir belki cok buyuk bir yetenegi ozellgi vardir ilerde ona gore yonlendirirsiniz cocugunuz ustun zekalida olabilirAma.suda var cok mizmiz evin içinde devamli ilgi istiyor canı sklnca ağlar çok inatçı susma ama söz dinler uyku problemi hiç yaşatmadı bana allaha şükürler olsun ben memnunum sadece istr hakkını savunsun biraz daha açık olsun istyrm parkta da oynamiyor mesela sadece salıncaga biniyor digerlrne korktum diyor çok cekngen
Okula başlayınca alışır merak etmeyin.Oglum bizim yanımızda ve alışkın oldgu insanlarin yanında çok rahat dans eder devamli konuşur soru sorar ama.dışarıda boyle
Üstün Zekalı ÇocuklarHerkese merhabalar benim bitane oğlum var arkadaşlar çok. Sakin bir çocuk ama.şöyle birsey var benden hiç ayrılmıyor biryere gidiyoruz kimseyle konuşamıyorum hep onunla olmamı istiyor babasıyla bile muhabbet edemiyoruz bildiğiniz küsüyorçokta duygusal bugün arkadaşla dışarı çıktık onunda oğlu var benim oğlumda 3ay küçük ama.çocuk çok hareketli yani arkadaşımı o yönde çok bunaltıyor bebek arabasnda durmuyor kendi bildigine gitmek istiyor neyse oğlum gözlük istedi aldım Onlar başka taraftalardi geldiler çocuk direk oğlumun gözlüklere yapisti çekti aldı oğluma dikkat ettim çk üzgün ama tık yok bu durum bana tuhaf geliyor yani ağlama yok veya elinden almaya calismiyor mesela onlara gidiyoruz kesinlikle oynamıyor çocuk saldırgan vuruyor bnmki tepki vermiyor sizce bu normal mi ben üzülmeye başladım ilerdede hakkını savunamazsa diye daha çok küçük blyrm ve gören herkes ne.kdr güzel çocuk ne kdr uslu diyor bugün kaç tane insan soledi hatta arkdsm şükür namazı kıl bile ddi nazar değecek diye korkuyorum kuzuma sizin çocuklarıniz nasıl ??şimdiden tesekkurler
Bilmiyorim bu acidan bakmadım hiç ama.oylr birsey varsada ck daha fazla üstüne düşmemiz lazım mesela büyük insan gbi bişeye kırıldığı zaman sessiz icli ağlayabiliyor ama.bi okadar sinirli inatçı evin içinde böyle ama bi okadar uyumlu mesela birsey istiyor sen otur ben getiricem diyorum tamam diyip beni bekliyor ayrıca aşırı düzenli ve titiz elini kirletmemeye çalışıyor birşey yerken ck.dkkat li dokmemeye çalışıyor gerçi bunlar bnm titizligmden oldu oyuncaklaryla oynarken hepsini diziyor aynı olanları ayırıyoracaba buyunce sanatci veys sair falanmi olacak ne bileyim aklima bu geldi yada cocugunuz dahi ruhlumu falan sakin dalga geciyorum sanmayin en buyuk sairlerin sanatcilarin dahilerin cocukluk halleri diger cocuklardan farklidir ozellikle dahilerin cocukluk resimlerine baktigimda diger cocuklardam farkli baktiklarini gorurum bir pedegoga yani cocuk psikatrisine koturun derim sakin yanlis anlamayin aykusunu falan olcerler yani cocugunuz hasta falan degildir belki cok buyuk bir yetenegi ozellgi vardir ilerde ona gore yonlendirirsiniz cocugunuz ustun zekalida olabilir
Kardesim istiyor.dersiniz ama ben hiç hazır değilim :)))teşekkür ederim güzel yorumunuz için devamli konuşuyorum oglumla öpüp kokluyorum ama.bazen daralıyorum çünkü yapışık ikiz gibiyiz :))Kardeş istiyor, yalnızlık çekiyor. Size bu kadar bağımlı olmasının nedeni budur büyük ihtimal.
Hakkını savunacagi zamanda gelecektir. Öyle bir zamanda egilin boy hizalarina istemeyi öğretin. Gözlüğünü aldığında , " sana ait bir seyi vermek istemiyorsan nazikçe isteyebilirsin oğlum " diyebilirsiniz.
Sakın üzülmeyin. Daha çok küçük. Vuran kıran çocuklara alıştığı için bünyemiz sakin çocukta , acaba mi diyoruz. :)
En güzel, en tatlı en kokulu zamanları. Maşallah kuzunuza
amin tsk ederim.sizin oglusunuzuda size bagislasin insallah.Ayy içime su serptiniz biliyo musunuz çok. Mutlu oldum ben oğluma puzzle aldm bi sürü onları öğretmeye çalışıyorum ama.okdr uyumluki oyuncak olmasın başka şeyler bulup onlarla oyun yaratabiliyor kendine dediğiniz gibi benim oğlumda çok olgun mesela sabah bazenerken uyanıyor bu aralar ben gözümü açamıyorum gel oğlum yanıma yat diyorum yatıyor sarılıyor öpüyor çok hoşuma gidiyor bu günleri gerçekten aricam biliyorum ve ıknci çocuk dusunemiyordm üzülür kırılır içine kapanır iyice diye ama.smdi sayenizde fikrim değişti allah evlatlarımizi bizlere bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?