2bucuk yaşına yaklaşan biricik oğlum

Bence daha fazla ve daha farklı arkadaşlar edinmesini sağlayın. Daha çok çocukla paylaşımda bulunsun. Belki arkadaşınızın çocuğundan çok hoşnut değildir. Bu durumda daha çok sessiz kalabilir diye düşünüyorum. Belki başka çocuklarla farklı davranır. Zaten zamanla geçecektir bu durum çok fazla belli etmeyin bu duruma üzüldüğünüzü.

Cok fazla çocuk görmüyor 3 4tane falan var arkadasarmn çocukları da hep erkek ama.onlara aynı yok belli etmyrum ama anlatmak istyrm ona bazı şeyleri de dha ck.küçük memeden daha yeni kurtuldu aslnda

Ayyy ayni benim oglumda oyleydi nasil ezilir uzulurdum birisi vuracak olsa kacardi belki kizanlar olacak ama ogluma surekli sana vururlarsa sen de vur elinden biseyi zorla almak isterlerse verme o benim de diye diye diyeee daha yeni yeni vermem o benim diyo :) en azindan eskisi gibi pısırık diil su an 4 yasinda

Ya benimde oyle diyesim geliyor biliyor musunuz yanlış amainşallah duzelir ya oğlunuz normalde nasıl evin icinde

Ya benimde oyle diyesim geliyor biliyor musunuz yanlış amainşallah duzelir ya oğlunuz normalde nasıl evin icinde
En son carem oydu artik parkta mesela salincagi kapiyolar elinden oyle bakakaliyodu hakkini savun sana ait olani kimse zorla alamaz dedim surekli.evin icinde de kendi halinde beni uzmekten korkar kolay kolay azarlamam bi suc islediginde anne kizma der sanki surekli kiziyomusum gibi insanlari uzmekten insanlara zarar vermekten cok korkuyo.sessiz sakin bi cocuktur

Aynı benm oğlum da öyle işte bide en ufak üzüntü anlayıp içine kapanıyor atıyorum ağlıyorum mesela ağlama diyor gönlümü almaya çalışıyor bana askm diyor zaten gel sevcem diyor:)çok değişik ya gergin ortam varsada asla ses cikartmaz uyuyakalir dogdugundan beri beni hiç uzmedi uyku sorunuda yaşatmadı sadece böle olması beni tedirgin ediyor

Keske ogluslarimiz arkadas olsa bu kadar benzer :) gelir durduk yere seni cot seviyorum cooottt der yumusak kalpli dunyaya birazda bizim cocuklarimiz gibi cocuk lazim ama anne yuregi tuttugunu kopartsin istiyoruz

Mesela gecen hastalandim keske senin yerine ben hasta olsam dedi cok hassas cok duygusal kendini uzen konuyu konusmuyo bu konuyu konusmak istemiyorum konusunca agliyorum diyo bi yandanda agliyo :)

nasıl yaaa anlamadım ...
hakkını savunmak illahi birine vurmakla mı olur?
kaldı ki bu daha çoçuk . karakter olarak sakin kişiliğe sahip olacak ..
şuan hakkı ,hukuku nerden bilsin
çoçuğunuza , önce insanlarla nasıl iletişim kurması gerektiğini anlatın ,

Keske ogluslarimiz arkadas olsa bu kadar benzer :) gelir durduk yere seni cot seviyorum cooottt der yumusak kalpli dunyaya birazda bizim cocuklarimiz gibi cocuk lazim ama anne yuregi tuttugunu kopartsin istiyoruz
Evet ya ne kadar iyi olurdu arkadaş olsalardı bide dünyası benim babayla alakası pek yok onada yakın ama bana ayrı bir yakın mesela durup durup gelir anne camımmm der ay uyandır opesim geldi :)))iyiki varlar

Siz konuya dalmissiniz direk anlamamissiniz bence

Mesela gecen hastalandim keske senin yerine ben hasta olsam dedi cok hassas cok duygusal kendini uzen konuyu konusmuyo bu konuyu konusmak istemiyorum konusunca agliyorum diyo bi yandanda agliyo :)
Ayyy yerim onu kaç yaşındaydı benimki yeni dillendi hiç susmuyor devamli soru soruyor anneee fu iccenmiiiii et yicenmiiiii diyo daha neler ağzı laf dolu

Evet ya ne kadar iyi olurdu arkadaş olsalardı bide dünyası benim babayla alakası pek yok onada yakın ama bana ayrı bir yakın mesela durup durup gelir anne camımmm der ay uyandır opesim geldi :)))iyiki varlar
Rabbim bizi onlarla sinamasin hep oyle dua ederim benim oglumda oyle her gun sevgi saatimiz vardir gelir durduk yere hadi sevgi saati der birbirimizi severiz :)

Kardesim istiyor.dersiniz ama ben hiç hazır değilim :)))teşekkür ederim güzel yorumunuz için devamli konuşuyorum oglumla öpüp kokluyorum ama.bazen daralıyorum çünkü yapışık ikiz gibiyiz :))

Bağlılık ile bağımlı olma arasında çok fark vardır. Size bagimliysa mutlaka bunu cozumlemelisiniz.
Kalabalık arkadaş ortamına sokup uzaktan takip edin. Yavaş yavaş alistirin.

Düştüğü zaman tepkiniz nasıl ? Panik halinizi yansitiyor musunuz ?
Arkası gözlüğünü aldığında sizin tepkiniz nasıl.oldu mesela ?
Birde çok uyarır misiniz, bunu yapma tehlikeli diye v.s

Bak bunu hic dusunmedim.olur anlatirim te Allahim ya

Oglum bizim yanımızda ve alışkın oldgu insanlarin yanında çok rahat dans eder devamli konuşur soru sorar ama.dışarıda boyle

Disarda baskalariyla iletisime gectikce duzelir merak etme.

Benim yigenim 2 bcuk olmadi daha.
Gecen gun misafirlige gittik toplu halde. Ben sonradan katildim aralarina.
Bi baktim yigenimin elinde telefon,kucuk kardesimin kucaginda. Oglan iki buklum telefonla oynuyor. Kiz kardesime indir kucagindan dedim. Alismadi daha dedi. Telefonu aldim elinden basladi aglamaya. Daha snrada uyukladi gitti saga sola bos bos bakarak. Oglani kucagindan indirse biseyler olucak,belki alisicak. Ama yok, uykusu varmis. Oglani sallarsan tabi uykusu glir.
Sonra kiz kardesim erkenden gitti biz hala orda kaldik. Kardesim yigenimi tabi btun gun kucaginda tasidi. " ben gidiyorum al sen ilgilen" diye kucagima verdi. Kiz kardesim gider gitmez yigenime " simdi iniyoruz kucaktan,hadi oynamaya" dedim.
Yavas yavas alistik, sonra bidi bidi konusarak herkesin ilgi odagi oldu.
Kucaga gelemezsin hayir dedim.
Pisirik cocuk tek basina oda oda gezmeye basladi. " teyze bak maamir( tamir) yaptim" diye heycanla gidip gidp geri geldi. Digrr bi cocugun pesine dolasti oynayalim diye.

Demek oki sizin tutumunuzda cok onemli bu konuda. Cocugunuzu bos birakin. Kendini acmasi icin alan verin.3

Vermeye çalışıyorum ama mudehalede ediyorum ister istemez ama alışık olduğu insanların yanında çok farklı davranıyor konuşuyor gülüyor dedesiyle boğuşuyor mesela o çok ilgilenio adama yemek yedirmiyor kreşe gonderirsem biraz değişeceğini dusunuyirum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…