2çocuklu boşanma

1+1 eve kendiniz nasıl sığıyorsunuz ki babasıyla sığacaksınız? Cocuk 3 yaş olmuş odanızdan ayırma zamanı gelmiş nerede yatıyor?
Kocanın tek sorunu babasına olan tutumu değil ki adam komple sıkıntı. Babanıza babasına bakmak istemediğiniz için değilde kaçırdığı paraları falan bahane etseydiniz size surat yapmazdı.

1+1 dediğim cocuk odası mevcut sadece yatakla dolap var cocuk yatsın diye baska alanı yok dapdar. Babanın yatacagı yer salon benim kız geceleri bi kalkıyo 4 saat uyumuyor ve odasında yer yok diye biz full salonda oyuncaklarıyla oynuyoruz yani onun odası sadece cocugum uyusun diye. Babam biliyor söylüyorum adam düsmüs yapmış bi hata napsın diyor. Bugün daha dedim dedem niye 2.karısına vermedi evlerini dedem niye düsmedi bi babasımı salak dedim baya sert konusuyorum zaten bugün konusuyolardı ablam beni savundu babam hala adam napsın ne etsin diyor. Bence bosanmamo falan istemiyor yani anlamıyorum susup oturucam mecbur

Korunurken hamile kaldım arkadaşım çok biliyosun her halde.
Evet biliyorum çünkü korunurken hamile kalmak buranın klasiğidir. Üstüne yığınla borç vardır, eş kök ailesine çok düşkündür.

7 dal dediğiniz sigara neredeyse yarım paket. Doktorunuzun ismini paylaşırsanız kendisini şikayet etmek isterim. Gebe kadına 7 dal iç bişey olmaz diyen doktorun lisansı alınmalı. Bütün hamileliklerinde sigara içen arkadaşımın 3 tane sağlıklı çocuğu oldu, 4. tek gözü kapalı doğdu. Çizgi gibi göz çukuru. Size %100 sağlıklı doğacak sigaradan hiç etkilenmeyecek diyebiliyor mu doktorunuz? Balkonda içerken karnınızdaki bebek sigara dumanına maruz kalmıyor mu?

Ve bu arada önemli bi detay eklemedim arkadaşlar. Eşimin ölen annesi babanın annesine senelerce bakan o kadının pisliklerini çekti kadın. 2.eşiyle evlenirken bakmıyosa bakmayabilir dedi ve babası annesine bakmadı:) bende eşime diyorum ki senin annen senelerce babannenin cefasını cekti 2.gelen sefa sürdü ben bu dünyaya bi kere geliyorum ben cefa cekmeye gelmedim diye. Ki ablalara dedim. Tabi dedigimin pek anlamı yok babada en ufak anlayıs olsa ben kimsenin huzurunu bozamam gelirim iyi ev tutarım yemek söylerim diye.

Tabikide tüm problemlerinden bahsetti. Ama suan bırakamayan o kadar cok hamile varki doktorlarda esnek davranıyor. Yarın sehrindeki 4 kadın dogumcuya git ve evet sigara iciyorum bırakamıyorum de onların da diyecegi max su kadar içmen. Cevremde hamileyken sigara icen cok arkadasım var cocukları masallah saglıklı. Görümcem agzına sigara sürmeyen kadın cocugunun astım bronşitiyle ugrastı senelerce. Yani sigara icmemekte bi cözüm değilbakıldıgında ondada saglıksız olunabiliyor. Neyse senin gibi anlayıstan yoksun bi insana derdimi anlatamicam git baskalarını yargıla suan seni cekicek dertte değilim

Hamile kadın kayınpedere nasıl baksın yaa eşin aklını mı kaçırmış?

Valla kızlara baba ev vermediği icin kızların kocaları istemiyomus öyle diyip geri çekiliyolar ki zaten babada onlara gitmek bile istemiyor. Oglumun evidir gelin hizmet etsin diye düsünüyor:)
Ama o zaman kızlar haklı kusura bakmayın.Mal dağıtılırken evlat yerine konmuyorsam zor zamanında da evladım diye kimse kapıma gelmesin diye düşünürüm ben de.
Babamın mallarını kim yiyorsa o baksın diyorlardır

Hamile kadın kayınpedere nasıl baksın yaa eşin aklını mı kaçırmış?
Hamileyim üstüne üstlük bide 3yasında cocugum var. Bosuna demiyorıö eşimin gözünde değersiz lldugumı anladım bugün diye. Bi babam kaldı onlada yasayacagım 10 15 sene diyor.

Ya ben kızlar baksın demiyorum ki. Kendileride bu süreçten geçti zor oldugunu biliyorlar, babalarını biliyorlar. Babalarına desinler ev tut diye cunku benim esim pasif babası olunca gıkı cıkmıyor beni karsısına alıyor. Ki bunlarıda biliyolar kavgalarımızı açık açık hepsinin suratına diyorum ben bakmak istemiyorum diye.
Ki mal konusunda onlar dinen bakıyor ve ben o görüsü yanlıs buluyorum. Benim babam hep der benim neyim varsa hepinize eşit bölünücek diye

Evet yaşadığınız zor bir durum ama eşinizin göstermesi gereken tavrı görümcelerinizden beklemeyin babası ile konuşması gereken eşiniz.
Görümceleriniz karışmak istemiyor olabilirler.
Suç konu babası olunca sizi karşısına alan eşinizde

Eşimi de biliyolar haliyle. Öyle bisey demeyeceğini etmeyeceğini. Yani ben cidden rest cekicem olay bosanmaya gidicek o zaman hepsi arıcak yapma etme diye. Ben o sürece girmeden hersey cözülsün istiyorum. Evliliğim boka gittikten sonra zor düzelicek cunku

Hamileyim üstüne üstlük bide 3yasında cocugum var. Bosuna demiyorıö eşimin gözünde değersiz lldugumı anladım bugün diye. Bi babam kaldı onlada yasayacagım 10 15 sene diyor.
Yaşasın babasıyla. Sen babanın yanında kal, dönme evine. Çocuklarını büyütürsün, girer bir işe çalışırsın. Kendi ailenin maddi durumu iyi mi?

Yaşasın babasıyla. Sen babanın yanında kal, dönme evine. Çocuklarını büyütürsün, girer bir işe çalışırsın. Kendi ailenin maddi durumu iyi mi?
İyi çok şükür ama ben kendimi fazlalık yük gibi hissediyorum. Bidr 2 cocugu evde onlara bırakıp calısmakta haksızlık annem bu zamana kadar kafasını dinleyemedi simdi kafası hiç dinlenemicek ki ilerleyn zamanlarda söylenmeleri falan da baslıcak adım kadar eminim

Anlayıştan yoksun sizsiniz, karnınızdaki çocuğun sağlığını umursamıyorsunuz. Sigara etkisi kan yoluyla bebeğe geçiyor biliyor mususunuz? Bile isteye doğuruyorsak onların sağlığını herkes içiyor diye es geçemeyiz. Tiryakileri bırakamayanları kampa barınağa kapatalım demiyorum içen içsin ama çocuk yapma hakkı ellerinden alınmalı. Böyle aileye böyle adama siz katlanamıyorsunuz, çocuklarınız çok mu mutlu huzurlu büyüyecek? Çocuğun kendi özel oyun, uyku vs alanı yok daha üstüne dede gelip yer kaplayacak. Evladını değil babasını seçen bir adama 2 tane çocuk. Kızlarına mal koklatmayan ama koşup evlenip her şeyi kadına kaptıran moruklar bir köşede geberip gidebilir.

Bu yazıyı okuyun belki acırsınız karnınızdakine. Bizzat arkadaşımın çocuğuna şahidim. O da şimdiye kadar bir şey olmadı üç tane doğurdum dedi ama dördüncü de göz anomalisi çıktı.

Sigara içmek anne karnındaki bebeğin gelişimini olumsuz etkilemekte. Sigarada bulunan nikotin, karbonmonoksit ve diğer çok sayıdaki toksinler kan yolu ile direk olarak bebeğinize geçiyor. Bebeğe giden oksijen miktarının azalması bebeğin kalp atım hızının artmasına, bebeğin düşmesi veya ölümüne, erken su kesesi açılmasına, erken doğum ağrıları ve erken doğuma, ölümcül olabilecek kanamalara, tansiyon yükselmesine, ani bebek ölümüne, düşük doğum ağırlığına, doğumsal kusurların artmasına, bebeklik ve çocukluk döneminde kan basıncının yükselmesine, çocuklarda davranışsal, psikiatrik ve bilişsel yan etkilere, zeka geriliğine, çocukluk kanserlerine, solunum hastalıkları nedeni ile ölümlere, astım, zatürre ve diğer solunum yolu hastalıklarına, orta kulak iltihabına, yanıklar ve yangına bağlı ölümlere yol açabilmektedir. Ne kadar çok sigara içerseniz bu riskler de o kadar fazla artmakta

İyide sen onların evladısın, farzetki eşin vefat etti,ne olacak o zaman? Seni evlerine almayacaklarmı? Onlar böyle davranırsa eşin tabi değer vermez sana. Gidecek yerin olduğunu bilsin, ailenin sana kol kanat gerdigini görsün bakalım her istediğini dayatabiliyormu sana.

Baban alsın baksın o zaman

Yani babam hep der kapım sana her zaman açık diye ama konusu şiddet olunca:) tabi eşime ben bunu böyle aktarıyorum simdi bile 1 haftadır kavga ediyoruz sen beni 2 cocukla sana muhtaç oldugumu düsünüyosan yanılıyosun benim döneceğim evim var diye.bu konudan da boşanmama okey olcaklar gibi değil. Zaten 2 cocukla bende pek bosanma taraftarı değilim. Sadece baba faktörü var yoksa mükemmeldi iliskimiz su 1 senedir. Ve cevremde arkadaslarım hep imrenir ne güzel baba kızıyla ilgileniyo bizimkiler ilgilenmşyo biz şöyle kavga ediyoruz diye.

Nasıl doktor o ya? Çocuğun şimdiden hakkına giriyorsun tebrikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…