2erkek çocuktan sonra 3. Çocuğu düşünenler

Sudenuurr

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
241
63
23
37
Arkadaşlar benim 2 oğlum var biri 5 diğeri 3 yaşında. Kız çocuğum olmasını çok istiyorum ama benim hem hamileliğim hem doğumum çok zor geçti artı çocuklarım 2yaşına kadar geceleri uyku uyumayıp meme delisi çocuklar olduğu için çok yıprandım en son düşüp bayıldım bir gece yarısı. Yaşım 32 kilom 50 şuan hazır hissetmemekle beraber istiyorum kafam çok karışık karar verebilirsem önümüzdeki yıl istiyorum. Eşimdede varikosel var. Artık ne düşüneceğimi şaşırdım ya. Acaba diyorum ilerde istersem ve bebek olmazsa pişman olurmuyum tecrübesi olanlar yardımcı olurmu?

Senin tercihin tabi ama benim yorumum delirdin mi sen? İki oğlun var, zaten ancak yetişiyorsundur.. işleri bitmez ki onların, ben iki taneyle kafayı yiyorum ki ikinci kolay bebek benim ☺️
çocuktan başka meşgaleler bulun bence kendinize..

Senin tercihin tabi ama benim yorumum delirdin mi sen? İki oğlun var, zaten ancak yetişiyorsundur.. işleri bitmez ki onların, ben iki taneyle kafayı yiyorum ki ikinci kolay bebek benim ☺️
çocuktan başka meşgaleler bulun bence kendinize..
Sizinkiler kaç yaşında? Meşgalesiz değilim ya deli cesareti benimkisi😅 düşünmesi bile cesaret istiyor farkındayım boyumu aştığınında farkındayım ama ben ilk çocuktan bu yana hep kız istedim ya bir kızım olmalııııı

Valla üç çocuklu bi anne olarak gerçekten çocuk güzel şey(herkesin tercihi) hepsinin yeri ayrı ama zor gerçekten hepsine yetmek isteklerini ayrı ayrı karşılamak zor maddi anlamdada öyle çocuklarınızın maddi manevi zorluk çekmeyeceğinize inanıyorsanız durmayın derim ama aksi bi şüpheniz varsa hiç niyet etmeyin.. Rabbim olanlara ömür versin

Benimde 2 kızm var 3.cüyü düşünemiyorum.
2 sinin sorumluluğu yetiyor

3.cüde erkek olablr yani ozamna pişman mı olcksınz
Sırf kız olsn diye 3.cüyü yapmak çok büyük bi cesaret ister yani

Valla üç çocuklu bi anne olarak gerçekten çocuk güzel şey(herkesin tercihi) hepsinin yeri ayrı ama zor gerçekten hepsine yetmek isteklerini ayrı ayrı karşılamak zor maddi anlamdada öyle çocuklarınızın maddi manevi zorluk çekmeyeceğinize inanıyorsanız durmayın derim ama aksi bi şüpheniz varsa hiç niyet etmeyin.. Rabbim olanlara ömür versin
Sizinkiler kız erkek? Yaş aralıkları nedir. Tabiki çocuğuna yetemeyen çocuk yapmasın özellikle manevi yönden yetmeli insan çünkü çocuk daha çok maneviyatla mutlu olur. O konudan emin olana kadar yetebileceğimi düşünmeyen kadar istemiyorum. Ama tecrübelere ihtiyacım var. Yaşımdan olmasa çocuklarım büyümeden 3.çocuk düşüncesi aklımdan bile geçmezdi şimdilik. Ama ilerde istemediğim için pişman olurmuyum diye düşünüyorum

Benimde 2 kızm var 3.cüyü düşünemiyorum.
2 sinin sorumluluğu yetiyor

3.cüde erkek olablr yani ozamna pişman mı olcksınz
Sırf kız olsn diye 3.cüyü yapmak çok büyük bi cesaret ister yani
Hayır tabiki o RABBİMİN takdiri ama öncelik kız çocuğu. oğluşlarımı çok seviyorum onlar benim herşeyim ama onların bir Kız kardeşi eşimin küçük prensesi ve annesinin biricik kızı olsun istiyorum kendimi eksik hissediyorum bir parçam eksik gibi geliyo.

2 oğlan 1 herif 1 ev yakında ise de başlayacam..
Reis çöktüm.
Reis can cekisiyorum
Yapma etme Allah aşkına reis..
Ha diyorsan ki durumum var sana ne benim kararımdan o zaman buyur yap reis..

Sizinkiler kız erkek? Yaş aralıkları nedir. Tabiki çocuğuna yetemeyen çocuk yapmasın özellikle manevi yönden yetmeli insan çünkü çocuk daha çok maneviyatla mutlu olur. O konudan emin olana kadar yetebileceğimi düşünmeyen kadar istemiyorum. Ama tecrübelere ihtiyacım var. Yaşımdan olmasa çocuklarım büyümeden 3.çocuk düşüncesi aklımdan bile geçmezdi şimdilik. Ama ilerde istemediğim için pişman olurmuyum diye düşünüyorum
Benimkiler oğlum9 kızım8 ve küçük oğlum 2 yaşında.. Gerçekten zor inanın ki kuz olacağının garantisi de yok maalesef Allah hayırlı evlat versin kız erkek fark etmiyor ama hepsinin psikolojileri ayrı farklı odak noktaları var hepsine aynı anda yetişmeniz gerekiyor bazen ama evin içinde Arkadaş gibiyiz ev curcuna oyun oynarken😁 eşiniz çocuklarla ilgiliyse sorun olacağını düşünmüyorum pek ben yalnız bi anneyim o yüzden biraz zorlanıyorum bazen ama iyi ki varlar Rabbim kimsenin evladını yanından eksik etmesin inşAllah

Hayır tabiki o RABBİMİN takdiri ama öncelik kız çocuğu. oğluşlarımı çok seviyorum onlar benim herşeyim ama onların bir Kız kardeşi eşimin küçük prensesi ve annesinin biricik kızı olsun istiyorum kendimi eksik hissediyorum bir parçam eksik gibi geliyo.
Anlıyorum sizi o duyguyu tatmak istiyosunz
Mesela bende 1 oğlum olsun çok isterim

Ama nasıl cesaret edeceksinz ruhen yorulmadınzmı?
Büyük kızm 3 yaşında küçüğüm 4 aylık ve ben kendimi çok yorgun hissediyorum bide 3.cü oldğnu düşünemiyorum

Canına mı susadın kardeşim birde zor oluyor dıyosuun. Kız ıstıyosun buna garanti yok ki. 🤷‍♀️

2 oğlan 1 herif 1 ev yakında ise de başlayacam..
Reis çöktüm.
Reis can cekisiyorum
Yapma etme Allah aşkına reis..
Ha diyorsan ki durumum var sana ne benim kararımdan o zaman buyur yap reis..
Kız diğer profil foton daha güzeldi gördükçe keyfim olmasada gülesim geliyodu 😂

Benimkiler oğlum9 kızım8 ve küçük oğlum 2 yaşında.. Gerçekten zor inanın ki kuz olacağının garantisi de yok maalesef Allah hayırlı evlat versin kız erkek fark etmiyor ama hepsinin psikolojileri ayrı farklı odak noktaları var hepsine aynı anda yetişmeniz gerekiyor bazen ama evin içinde Arkadaş gibiyiz ev curcuna oyun oynarken😁 eşiniz çocuklarla ilgiliyse sorun olacağını düşünmüyorum pek ben yalnız bi anneyim o yüzden biraz zorlanıyorum bazen ama iyi ki varlar Rabbim kimsenin evladını yanından eksik etmesin inşAllah
Rabbim bağışlasın acılarını göstermesin.
Eşim çocuklarıyla ilgileniyor ama gündüz, gece ilgilenmez ama eğer çok isterse şart koşar öyle yaparım yoksa yok😉😃

Arkadaşlar benim 2 oğlum var biri 5 diğeri 3 yaşında. Kız çocuğum olmasını çok istiyorum ama benim hem hamileliğim hem doğumum çok zor geçti artı çocuklarım 2yaşına kadar geceleri uyku uyumayıp meme delisi çocuklar olduğu için çok yıprandım en son düşüp bayıldım bir gece yarısı. Yaşım 32 kilom 50 şuan hazır hissetmemekle beraber istiyorum kafam çok karışık karar verebilirsem önümüzdeki yıl istiyorum. Eşimdede varikosel var. Artık ne düşüneceğimi şaşırdım ya. Acaba diyorum ilerde istersem ve bebek olmazsa pişman olurmuyum tecrübesi olanlar yardımcı olurmu?

Bu konu yorumlanacak fikir verilecek bir konu değil neden dersen ?
Kişiye göre çooook uç fikirler yazanlar olacak sen etkilenme derim.
Kendin sakin bir zamanda al kalemi yaz.
İstiyordum neden ?
İstemiyorum neden ?
Eşin ve senin kararın sonuçta.

Ben 32 yaşındayım
7
4
15 aylık 3 evladı emanet verdi Rabbim
Hepsi isteyerek planlı gebeliklerdi.

Zorlu süreçlerden geçtik hala geçiyoruz.

Kolayı elbette hayır ama bizim hayalimiz 4 çocuktu.

2 .bebeğim çok kolay uyumluydu diye 3.ye cesaret ettik.

Ama şimdi 3.bebeğim çok zor ama biliyorum 4.için niyetimiz var.

Bunu kimseyle paylaşmıyorum fikirlerinede muhtaç değilim. Çünkü bu en mahrem ve eşimle benim karar vereceğimiz bir durum.
Kendi ablam bile yapma delirdinmi diye yorum yapıyordu...

İnşallah hakkında hayırlısı olsun.

Back
X