bende bugün yaptırdım arkadaslar ikili testini doktor ense kalınlığı çok ii dedi şükür bide kan aldılar oda hafta sonra belli olcak inşallah iyidir.
inşallah kan testi de çok iyi çıkar canım nerde yaptırdığını öğrenebilirim birde fiyatını söylersen çok sevinirim ve ssk karşılıyor mu acaba bu testii
bende bugün yaptırdım arkadaslar ikili testini doktor ense kalınlığı çok ii dedi şükür bide kan aldılar oda hafta sonra belli olcak inşallah iyidir.
slm kızlar bebişiniz kaç haftalık benimki 10 haftalık ne zaman ikili test yaptırmam gerekiyo herkezemi yapıyolar bu testi.
slm kızlar bebişiniz kaç haftalık benimki 10 haftalık ne zaman ikili test yaptırmam gerekiyo herkezemi yapıyolar bu testi.
hale87 sendende güzel haberler bekliyoruz bebişin kocaman olmuştur kendine ve bebişine iyi bak
canım bende bugün yaptırıyorum.fiyatı 70,00YTL.sigorta karsılıyor mu bilmiyorum ama benim yaptırdığım yerde zaten ssk ile anlaşma yok.
inşallah kan testi de çok iyi çıkar canım nerde yaptırdığını öğrenebilirim birde fiyatını söylersen çok sevinirim ve ssk karşılıyor mu acaba bu testii
bahcelievler medical parkta yaptırdım cnm 77 ytl ödedim sigortalı olarak.
Bu arada bebek iyi gelişmiş takvimim öne kaydı.Bugün 12+1 iz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?