2li tarama yaptıran var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaslar peki ense kalınlığını ölcerken renkli ultrasonlamı bakıyo??

merhaba cnm ikili test yapıldıktan sonra sonuçlar 1 hafta sonramı belli oluyormuş

canım benim normal bi ult.cihazında ölçüldü.
sedacım yaptırdığın yere göre değişio ben 3 gün içinde öğrendim...

bende bugün yaptırdım arkadaslar ikili testini doktor ense kalınlığı çok ii dedi şükür bide kan aldılar oda hafta sonra belli olcak inşallah iyidir.

selam arkadaşlar ikili testimin sonuçları temiz çıktı allah hepimize böyle sonuçlar duymak nasip etsin çok mutluyum.

bende bugün yaptırdım arkadaslar ikili testini doktor ense kalınlığı çok ii dedi şükür bide kan aldılar oda hafta sonra belli olcak inşallah iyidir.

inşallah kan testi de çok iyi çıkar canım nerde yaptırdığını öğrenebilirim birde fiyatını söylersen çok sevinirim ve ssk karşılıyor mu acaba bu testii

inşallah kan testi de çok iyi çıkar canım nerde yaptırdığını öğrenebilirim birde fiyatını söylersen çok sevinirim ve ssk karşılıyor mu acaba bu testii

canım bende bugün yaptırıyorum.fiyatı 70,00YTL.sigorta karsılıyor mu bilmiyorum ama benim yaptırdığım yerde zaten ssk ile anlaşma yok.

canım inşalla kan sonucunda temiz çıkar güzel haberlerini bekliyoruz bizde haftaya yaptıracağız hayırlısıyla

slm kızlar bebişiniz kaç haftalık benimki 10 haftalık ne zaman ikili test yaptırmam gerekiyo herkezemi yapıyolar bu testi.

canım 11 ile 14. haftalar arasında yapılıyor mutlaka yaptır üçlü testten daha doğru sonuç veriyor önümüzdeki haftadan itibaren yaptırabilirsin

hale87 sendende güzel haberler bekliyoruz bebişin kocaman olmuştur kendine ve bebişine iyi bak

slm kızlar bebişiniz kaç haftalık benimki 10 haftalık ne zaman ikili test yaptırmam gerekiyo herkezemi yapıyolar bu testi.

canım benim bebişim 13 haftalık.bu arada evet herkese yapıyorlar yani isteyen anne yaptırmıyor.ama yaptırmakta fayda var.bu arada benim bildiğim 2,5 aydan sonra yapıyorlar ama emin değilim canım.Şeniz

bende pazartesi gidiyorum kızlar ikili test için çok heyecanlıyım
hem minik meleğimi görücem hem de inşallah hayırlı sonuçlarla dönerim
bakalım çok özledi annesi kuzusunu çoook

canım bende bugün yaptırıyorum.fiyatı 70,00YTL.sigorta karsılıyor mu bilmiyorum ama benim yaptırdığım yerde zaten ssk ile anlaşma yok.

teşekkür dedrim hale cim heralde bu civarlardadır pek fark olacağını sanmıyorum benim gittiğim hastane ssk anlaşmalı onun için sordum karşılıyor mu acaba diyede karşılasada karşılamasada sonçta yaptırmamız gerekiyor hayırlı haberlerle dönersin inşallah

ben yaptırdım allaha şükür iyi çıktı testim. benim ikiz nasıl yapıldı bilmiyorum bende kan verdim.......
enseleri ölçüldü....
inş.sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız arkadaşlar.........

bahcelievler medical parkta yaptırdım cnm 77 ytl ödedim sigortalı olarak.

Bende bugün 2li test yaptırdım.
60 ytl ödedim fark bedeli olarak.emekli sandığına bağlıyım ben.

Bizim test İst.da Acıbademe gidiyormuş,ondan sonuç 1 hafta yada 10 güne anca gelirmiş.

Ultrason ölçümleri iyiydi inşallah kan testide iyi çıkar.

bahcelievler medical parkta yaptırdım cnm 77 ytl ödedim sigortalı olarak.

canım bende bahçelievler medical de yaptırcam bilgi verdiğin için teşk.

Bu arada bebek iyi gelişmiş takvimim öne kaydı.Bugün 12+1 iz.

ooo baya büyümüşüz hadi gözün aydın inşallah kan sonuçlarıda güzel çıkar canım hayırlısı olsun

kızlar dün gittim doktora.haberler çok iyi.ense kalınlığı normal kan verdim işte.sonuclar 2 günde çıkıyormuş.biri beni 1 hafta diye keklemiş sırnaşık şey yani yarın aksam tekrar gidip sonucları alcam.allahım çok mutluyum.kızlar darısı hepinizin başına Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…