E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
halecim çoook sevindim darısı artık diğer testlerin başına...yaşında yok...sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı kucağımıza almak nasip olsun inş...
Tebrikler Hale,
Umarım hersey yolunda gitmeye devam eder.
Sevgi ile
Canım ikili testi yaptırmayan doktor ilk kez duyuyorum. genelde üçlü teste gerek görmüyormuş doktorlar benim duyduğum kadarıyla. kaçıncı haftandasın? Testin %100 sonuç vermediği doğru , sadece test sonucu güzel çıkarsa risk biraz daha düşmüş oluyor. ense kalınlığını ölçtü mü doktorun?
Ben de dün 2'li test yaptırdım. Ense kalınlığı Allhıma şükür güzel çıktı. İnşallah kan tahlilim de iyi çıkar...
Bu arada, ense ölçümü için girdiğim cihaz Acıbadem Hastanesi'nde bana 200 YTL'ye maloldu. Normal ultrason kontrollerimde 75 YTL gibi bişey ödüyordum. Sizde de böyle farklı bi şey oldu mu, yoksa normal doktoprunuz normal ultrasonda mı baktı? Değilse kendimi biraz kandırılmış gibi hissedeceğim...
Yok yok Derya Hakan Da ona yakın birsey odemişti iyi hatırlıyorum. Sanırım doktorun u/s yeterli değilse gelişmiş u/s kullanmak için baska yere yonlendirebiliyor.
Canım ikili testi yaptırmayan doktor ilk kez duyuyorum. genelde üçlü teste gerek görmüyormuş doktorlar benim duyduğum kadarıyla. kaçıncı haftandasın? Testin %100 sonuç vermediği doğru , sadece test sonucu güzel çıkarsa risk biraz daha düşmüş oluyor. ense kalınlığını ölçtü mü doktorun?
12 +4 haftalıgım ben ama ne ense kalınlıgı ölçüldü ne de teste gerek duydu dedigim gibi üçlü tesyi yapalım dedi bana anlamadım dogrusu hepinizin dr u gerekli diyo benim ki ise gerek yok diyor bana.sizin dr larınız kalp atışlarımı bile dinletmiş size ben daha bebegimin kalp atışlarını bile dinlemedim dinletmedi çünkü.bi daha haziran da gidecegim o zaman konuşacagım dr la..
kızlar bende yaptırdım testlerimi... ense kalınlığı çok normal dedi doktorumuz.. ikili testte çok iyiymiş... Allahım esirgesin hepsini.. benim Mercimeğimin şimdilik hiç bi sorunu çok şükürler olsun ki...
kızlar ya bir şey soracagım hepiniz ikili testi yaptırdınız dr nuz gerekli görmüş ama benim dr um bana yaptırmadı ben sordum ne zaman yaptıracagım diye o test kesin sonuç vermiyor dedi çok güvenilir olmadıgını ve bi çok kez hatalı sonuç çıktıgını söyledi 16. ve 20. haftalarda yapılan üçlü testi yapacagız dedi ve buda benim kafama cok takıldı ne yapmam gerekiyor bilmiyorum yaa fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?