- Konu Sahibi EU1
-
Gözün aydın canım.Seni görmek çok güzel.Arada gel böyle.Kislar Bende Yaptirdim Ikili Testi Tekrar Ztb Hastanesinde Ense Kalinligi 1.7 Cikti Kan Sonuclarini Yarin Alacagim Ultrasonda Superdi Elleri Kaburgasi Surekli Sicriyordu Cok Tatliydi
Günaydın kızlar bende ikili testimin sonucunu dün aldım.Ense kalınlığı 1,1 çıktı kan sonuçlarınında iyi olduğunu söyledi doktor.Bu arada cinsiyetini hala öğrenemedim.Fb-Hcg değeri 17,7 çıktı cinsiyet tahminine göre 50 den aşağısı oğlanmıydı kızmı?
Kislar Bende Yaptirdim Ikili Testi Tekrar Ztb Hastanesinde Ense Kalinligi 1.7 Cikti Kan Sonuclarini Yarin Alacagim Ultrasonda Superdi Elleri Kaburgasi Surekli Sicriyordu Cok Tatliydi
Canım seninde gözün aydın.Herkeste tutmuyor yalnız beta hcg .
Sen ne istiyorsun?Gönlüne göre olsun inşallah.
bu arada neslim nerelerde gören var mı
Selam canım buralardayım.Önümüzdeki haftasonu açıköğretim sınavlarım var ders çalışmaya çalıştığım için pek giremedim siteye benneyaptımki bu arada 3 gündür ayak bileklerim çok şişmeye başladı sizlerdede varmı bu şişlikler
herkese merhaba, ben 31 yaşındayım ve bugün tam 13+1 günlük hamileyim. 2 li tarama testimi 12+2 de dev. hast. de yaptırdım sonuçları dün aldım. dr biraz yüksek dedi ve ben çook üzgünüm 280/1 ense kalınlığı hakkında bi bilgim yook. bişi sölemedi yada ben anlamadım bi ara duyamadığımı hissettim ama hiç bişi söleyemedim soramadım bi an önce çıkıp rahatça ağlamak istedim yalnızca. ve ölede yaptım ben şimdi napcam. hepiniz bebeğinizi görmüşsünüz ben hiiç görmedim ve niye size verilen bilgiler bana verilmedi anlamadım aklım çok karışık. eşimede bişi sölemedim ne diycem ben şimdi onaarkadaslar herkese merhaba.ben 3 aylik hamileyim.fakat dun aldigim 2li test sonucundan sonra dunyam karardi.
135 de 1 down sendromlu bebek dunayaya getirme riskim varmis.normalde bu oranin 300 den fazla olmasi gerekirmis.dr. bana amniosentez onerdi ve 16.gebelik haftasina randevu verdi.
aksam esimle konustum.yaptirmami istemedi.fakat ben cok kararsizim.zaten testin sonucu da 3 haftada sonuclaniyormus.yani bebegim o zamana 19-20 haftalik olcak.sonuc kotu ciksa bile ona kiyamamki.ayrica cevremde bi kac kiside duydum.amniosentez sonucuna gore bebeginiz sakat olur denen bi kadinin cocugu sapasalam dogmus.nasil guvenirki insan buna.ne olur bize dua edin.ne yapacagimi sasirmis durumdayim.desteklerinizi bekliyorum.
teşekkür ederim. ama elimde değil kendimi kötü hissediyorum annemide çok üzdüm sanırım. eylül 3' e 3 lü test için randevu verdiler. ben şimdi bunu bekliycekmiyim yani yapabilcem başka bişi yookmucanım öncelikle bunu eşinle paylaş ve hemen üzülme lütfen amniosentez yaptırdıktan sonra
hiç bir risk olmadığı anlaşılan o kadar kişi var ki bu sitede seninkide öyle çıkacaktır
kalbini ferah tut canım ve doktorunla ayrıntılı bir şekilde konuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?