2li tarama yaptıran var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kislar Bende Yaptirdim Ikili Testi Tekrar Ztb Hastanesinde Ense Kalinligi 1.7 Cikti Kan Sonuclarini Yarin Alacagim Ultrasonda Superdi Elleri Kaburgasi Surekli Sicriyordu Cok Tatliydi
Gözün aydın canım.Seni görmek çok güzel.Arada gel böyle.

Canım seninde gözün aydın.Herkeste tutmuyor yalnız beta hcg .
Sen ne istiyorsun?Gönlüne göre olsun inşallah.

kızlar benim bhcg 22 bakalı tutacak mı henüz belli değil cinsiyetimiz
Allah sağlıklı hayırlı mutlu evlatlar versin

Sen ne istiyorsun?Gönlüne göre olsun inşallah.[/QUOTE]

Teşekkür ederim çok sağol.Aslında tutup tutmaması çokta önemli değil sağlıklı olsunda.Ama hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden beri içimde oğlum olacakmış gibi bir his var.Hayırlısı bakalım.Az önce doktordan geldim ultrasona tutmadı 10 gün önce ikili test içinde ultrasona girdiğimi söyleyince bebekte travmatik etki gösterebilir dedi.Tansiyonum yüksek çıktı(14/8) onun içinde bir hafta sürekli aynı saatte ölçüm yaptırıp sonucu getirmemi istedi inşallah bi sorun çıkmaz.

Kislar Bende Yaptirdim Ikili Testi Tekrar Ztb Hastanesinde Ense Kalinligi 1.7 Cikti Kan Sonuclarini Yarin Alacagim Ultrasonda Superdi Elleri Kaburgasi Surekli Sicriyordu Cok Tatliydi

Bende ztb hastanesinde yaptırdım ikili testimi ama hiç göremedim ulrtasona tutarken sen nasıl gördün ayrıntılı ultrasona falan mı girdin aceba?

Sen ne istiyorsun?Gönlüne göre olsun inşallah.

Teşekkür ederim çok sağol.Aslında tutup tutmaması çokta önemli değil sağlıklı olsunda.Ama hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden beri içimde oğlum olacakmış gibi bir his var.Hayırlısı bakalım.Az önce doktordan geldim ultrasona tutmadı 10 gün önce ikili test içinde ultrasona girdiğimi söyleyince bebekte travmatik etki gösterebilir dedi.Tansiyonum yüksek çıktı(14/8) onun içinde bir hafta sürekli aynı saatte ölçüm yaptırıp sonucu getirmemi istedi inşallah bi sorun çıkmaz.[/QUOTE]

Bende oğlan gibi düşünüyordum.Kızım olacakmış.
Hayırlısı önemli olan sğlıklı olmaları tabiki.
sık ultrason zararlımıymış?

Annem hep diyor da ben peh tınlamıyordum annemi.Kızım sık sık girme şu ultrasonma diye.

Benim free bHCG 34. Çin takvimi de erkek diyordu.Ama bütün bu hurafelerin tersine cinsiyetimiz kız çıktı...
Bence böyle şeylere çok inanmayın. İnsan sonra faldaki cinsiyete göre kendini hazırlayıp da tersi çıkınca dumur oluyor!

bu arada neslim nerelerde gören var mı

bu arada neslim nerelerde gören var mı

Selam canım buralardayım.Önümüzdeki haftasonu açıköğretim sınavlarım var ders çalışmaya çalıştığım için pek giremedim siteye benneyaptımki bu arada 3 gündür ayak bileklerim çok şişmeye başladı sizlerdede varmı bu şişlikler

bende yaptırdım risk düşük çıktı . Artık bir dahaki hafta 3lü test yaptırcam. İnş.o da iyi çıkar.İkili testte bir hafta bekledim sonuçları. İnş.seninde iyi çıkar.

aynen bende de var ya balon gibi:çok üzgünüm:

kızlar şişmeler erken başlamış sıcaklardan olsa gerek fazla ayakta kalmamaya dikkat edin ve yatar vaziyette ayaklar yukarda kalacak şekilde dinlenin bu arada mide bulantılarımız yeni yeni geçiyor öncesinde sürekli mideyi bastırmak için çok tuzlu ekşili besinler tükettik tuzdan dolayıda aşırı şişmeler oluyor aman dikkat edelim ben artık bayadır az tuzlu yemeye dikkat ediyorum bol bol da su içelimm şimdiden şişmeler başlarsa son aylarımızda çok daha kötü oluruz Allah göstermesin albümler oluşabilir aman dikkat

aaa ne için geldim yazacağım bitmeden msj yolladım şaşkın ben :))

bu arada en son ben kalmıştım sanırım ikili testi olmayan çok şükür yaptırdık ölçümlerimiz gayet iyi perşembe günüde test sonuçlarımız çıkıyor inşallah onlarda iyi olur üçlü testte kadar biraz soluk alırız günlerdir onun stresi vardı birde sonuclar güzel olursa deymeyin keyfime:)

12+5 ense kalınlığımız 1.4mm

burun kemiğimiz çok güzel gelişmiş

bebişim işiyebiliyormuş

mide gelişiminin çok iyi olduğunu söyledi

akciğerleri gelişmiş maşallah benim bebeğime

Son düzenleme:
kızlar çok şükür dr um aradı 2 li kan testi sonucum için
herşey çok güzelmiş test sonucun mükemmel dedi
free b - hcg nin rakamsal değerini sordum cinsiyet
tahmini için ama hiç birşey söylemedi o nun tek başına
bir anlam ifade etmediğini tüm hormon testlerini ve
ultrasyon görüntüsünü total olarak aldıklarını söyledi
yani anlayacağınız cinsiyet tahmini için bu ümidimde
boşa çıktı 3 hafta sonraki kontrolümüze kadar

herkese merhaba, ben 31 yaşındayım ve bugün tam 13+1 günlük hamileyim. 2 li tarama testimi 12+2 de dev. hast. de yaptırdım sonuçları dün aldım. dr biraz yüksek dedi ve ben çook üzgünüm 280/1 ense kalınlığı hakkında bi bilgim yook. bişi sölemedi yada ben anlamadım bi ara duyamadığımı hissettim ama hiç bişi söleyemedim soramadım bi an önce çıkıp rahatça ağlamak istedim yalnızca. ve ölede yaptım ben şimdi napcam. hepiniz bebeğinizi görmüşsünüz ben hiiç görmedim ve niye size verilen bilgiler bana verilmedi anlamadım aklım çok karışık. eşimede bişi sölemedim ne diycem ben şimdi ona

canım öncelikle bunu eşinle paylaş ve hemen üzülme lütfen amniosentez yaptırdıktan sonra
hiç bir risk olmadığı anlaşılan o kadar kişi var ki bu sitede seninkide öyle çıkacaktır
kalbini ferah tut canım ve doktorunla ayrıntılı bir şekilde konuş

bence dr unuzun dediklerini yapın tamam bazen riskli görünen bebeklerde bile bişi çıkmıyo ama yinede atlamamak lazım içini ferah tutu ve drunuzun tavsiyelerini uygulayın ayrıca 3 lü atarma testi 3 haftada çıkmadı benim 6 günde belli oldu acil deyince dahada öne çekilebilir sanırım bu süre

teşekkür ederim. ama elimde değil kendimi kötü hissediyorum annemide çok üzdüm sanırım. eylül 3' e 3 lü test için randevu verdiler. ben şimdi bunu bekliycekmiyim yani yapabilcem başka bişi yookmu
testi başka biyerlere dahamı yaptırsam amniosentez için de hiiç ii şeyler duymuyorum. öle yada böle bebeğimi bırakmıycam. eşim çok garanticidir eminim bunada sadece mantıklı yaklaşacaktır bana söliceklerini tahmin edebiliyorum ve şimdiden kızıyorum ona

ama eşin ne yapsın canım senin moralini düzeltmek için mantıklı davranacaktır yapacak bişey yok
sen 3 lü testi de yaptır çıkarsa tekrar amniosentez yaptır ve bişey çıkmadığını duyunca da sevin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…