- Konu Sahibi EU1
-
Kızlar Allahima sükürler olsun dün tarama sonuclarimiz cok olumlu cikti.
İkizlerimin birinin ensesi 1,4 diğeri ise 1,3 cıktı. Boyları da baş popo mesafesi yaklasık aynı, 4,7 ve 4,6. Hemen hemen gelişimleri aynı gidiyor ve ranza gibi alt alta yatıyorlar. Ama henuz kucuk olan rahim içinde cok kıverık olduklarından aslında boyları daha uzunmuş. Henuz rahimde yer olmadigi icin bu sekilde kendilerine yer bulmaya calisiyorlarmış kuzularım benim. Su anda ilk riski egale etmiş durumdayız bundan sonra 3 lü tarama yerine yapılacak olan ayrıntılı u/s’de risk arastırması yapılacak. Eger 3lü taramamız da boyle cıkarsa herseyin yolunda gittigini konfirme edecegiz Allahımın izniyle.
Kan tahlili yapılmadı ama extra Calcium alacagim. 4. aydan itibaren de haftada birkac gun Demir baslayacagimizi soyledi doktorum.
3lü test yine yapılmayacak ama ayrıntılı u/s yapilmasi sarmis bu nedenle bundan 29 gün sonraya bebeklerimle yine randevum var. (10 Haziran)
Sanırım yaptırmayan kalmamıstır, en son ben miyim?
Allahım bebeklerimizi korusun ve saglikla kucaklarımıza gelsinler inşallah.
Kızlar Allahima sükürler olsun dün tarama sonuclarimiz cok olumlu cikti.
İkizlerimin birinin ensesi 1,4 diğeri ise 1,3 cıktı. Boyları da baş popo mesafesi yaklasık aynı, 4,7 ve 4,6. Hemen hemen gelişimleri aynı gidiyor ve ranza gibi alt alta yatıyorlar. Ama henuz kucuk olan rahim içinde cok kıverık olduklarından aslında boyları daha uzunmuş. Henuz rahimde yer olmadigi icin bu sekilde kendilerine yer bulmaya calisiyorlarmış kuzularım benim. Su anda ilk riski egale etmiş durumdayız bundan sonra 3 lü tarama yerine yapılacak olan ayrıntılı u/s’de risk arastırması yapılacak. Eger 3lü taramamız da boyle cıkarsa herseyin yolunda gittigini konfirme edecegiz Allahımın izniyle.
Kan tahlili yapılmadı ama extra Calcium alacagim. 4. aydan itibaren de haftada birkac gun Demir baslayacagimizi soyledi doktorum.
3lü test yine yapılmayacak ama ayrıntılı u/s yapilmasi sarmis bu nedenle bundan 29 gün sonraya bebeklerimle yine randevum var. (10 Haziran)
sakuracım burdanda yazayım dedim, çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine..Kızlar Allahima sükürler olsun dün tarama sonuclarimiz cok olumlu cikti.
Arkadaslar Herkese Gunaydinlar.ben Yasadigim Gelgitle Sonunda Kararimi Verdim.ve Amnisentez Yaptirmayacagim.ben Bu Bebegi Cok Istedim Cok Bekledim.rabbim Sonunda Dogal Yollardan Hediyemi Verdi.hediyenin Iyisi Kotusu Olmaz.ben Yaradana Siginiyorum Ve Ona Dua Ediyorum Kuzumu Bana Sagsalim Saglikli Versin Diye.lutfen Dualarinizi Esirgemeyin.yarin Dr.uma Ugrayip Dusuncelerimi Soylicem.ayrica Ayrintili Usg Yi De Sorucam.bana Sadece Ense Kalinligina Bakildi.ve Gelisimi Normal Dedi.ayrintili Usg Tam Olarak Ne Oluyor Bilmiyorum.
Ben Bunlari Yasayacagimi Bilseydim Ikili Testi Yaptirmazdim.yaptirmayan Arkadaslar Aklinizi Bulandirmamak Icin Yaptirmayin Derim Ben.
Test Sonuclari Iyi Olan Arkadaslar Insallah Saglicakla Kucaklariniz Da Dolar.rabbim Hepimize Saglikli Ve Hayirli Bebisler Versin Insallah...
kızlar bende sonuçlarımı dün aldım, herşey normal çok şükür. İnş. Allahım isteyen herkese verir bu güzel haberi...çok mutluyum...bu arada free beta hcg değerim 18.6 sanırım erkek olacaka, tabi tahminler doğru ise... neyse hiç önemi yok cinsiyetin, yeterki sağlıklı olsun yavrum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?