2li tarama yaptıran var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hadi canım gözün aydın diğer testlerdende olumlu sonuçlar alırsın inşallah birde ben varım ikili testi olmayan 22 mayısta nt randevumuz var banada şans dileyin dua edin bir sorunla karşılaşmayalım

Kislar Bende Yaptirdim Ikili Testi Tekrar Ztb Hastanesinde Ense Kalinligi 1.7 Cikti Kan Sonuclarini Yarin Alacagim Ultrasonda Superdi Elleri Kaburgasi Surekli Sicriyordu Cok Tatliydi

Gülçiçek nerelerdesin. Geçmiş olsun canım işten çıktığın için. İşten çıksan da yanımıza uğramayı ihmal etme.

Günaydın kızlar bende ikili testimin sonucunu dün aldım.Ense kalınlığı 1,1 çıktı kan sonuçlarınında iyi olduğunu söyledi doktor.Bu arada cinsiyetini hala öğrenemedim.Fb-Hcg değeri 17,7 çıktı cinsiyet tahminine göre 50 den aşağısı oğlanmıydı kızmı?

canım hadi gözün aydın inşallah diğer süreçteki testlerinde çok güzel sonuçlar verir

50 nin altı erkek üstü kız diye biliyorum bakalım kan değeri doğru sonuç verecek mi herkes dewneme aşamasında

Sağol canım teşekkür ederim.İnşallah senin sonuçlarında iyi çıkar.İyi haberlerini bekliyoruz a.s.klava:

benim ki 39.3 o zaman oğlan fb-hcg değeri o ise tabi bakalım hayırlısı ama erkek olanlar 3 ay bittikten sonra oynamaya başlıyormuş bizde tık yok:uhm:

bakalım cinsiyetini öğrenince bana özelden mesaj at belki bu konular içinde bulamam
seni ben öğrenirsem sana atarım ne kadarlık hamilesin

arkadaşlar selamlarr dün ikili testimin sonucunu aldım çok şükür iyi çıktı darısı hepinizin başına inşallah hepinizin testleri çok iyi çıkar sevgiler.

arkadaşlar selamlarr dün ikili testimin sonucunu aldım çok şükür iyi çıktı darısı hepinizin başına inşallah hepinizin testleri çok iyi çıkar sevgiler.

hayırlı olsun canım hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin rabbim

bakalım cinsiyetini öğrenince bana özelden mesaj at belki bu konular içinde bulamam
seni ben öğrenirsem sana atarım ne kadarlık hamilesin

Canım ben bu gün 13+5 im.Tamam cinsiyetini öğrenince yazarım.Sende haberdar edersen sevinirim a.s.

kızlar ikili testimin sonucunu cuma günü aldım ense kalınlığı 1,2mm çıktı kan sonuçlarımda çok iyiymiş çok şükür bu arada fb-hcg değerim 65,6 ama oğlum olacak doktora sordum bana güldü nerden duydunuz öyle şeymi olur hiç alakası yok dedi

gözün aydın canım.umarım herşey yolunda gider.. bu arada gerçekten hamilelik hakkında bildiğimiz bir çok şey uydurmaymış :roflol: şu miğde yanınca saç çıkıyor olayı var ya benim dr de buna çok güldü :roflol:

ya bence de alakası yoktur zaten bakalım tutuyormu diye o yüzden sordum
bende bu arada hadi hayırlı olsun canım:dance:

Benim free beta hcg 88 ve büyük ihtimal kız.Bu tuttu.Ama çin takviminde erkek diyordu.

İşte tesadüf hepsi.Ben bir yerde okudum beta hcg nin bi alakası yokmuş.Çin takvimi de zaten eğlence olsun diye.

Benim test az yüksek çıktı zaten risk o yüzden verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…