haleciğim senin zamanın geçmiyor canım çünkü 16.ve 20. haftalar arasında yapılıyor inşallah iyi haberlerle gelirsin
Kızlar Allahima sükürler olsun dün tarama sonuclarimiz cok olumlu cikti.
İkizlerimin birinin ensesi 1,4 diğeri ise 1,3 cıktı. Boyları da baş popo mesafesi yaklasık aynı, 4,7 ve 4,6. Hemen hemen gelişimleri aynı gidiyor ve ranza gibi alt alta yatıyorlar. Ama henuz kucuk olan rahim içinde cok kıverık olduklarından aslında boyları daha uzunmuş. Henuz rahimde yer olmadigi icin bu sekilde kendilerine yer bulmaya calisiyorlarmış kuzularım benim. Su anda ilk riski egale etmiş durumdayız bundan sonra 3 lü tarama yerine yapılacak olan ayrıntılı u/s’de risk arastırması yapılacak. Eger 3lü taramamız da boyle cıkarsa herseyin yolunda gittigini konfirme edecegiz Allahımın izniyle.
Kan tahlili yapılmadı ama extra Calcium alacagim. 4. aydan itibaren de haftada birkac gun Demir baslayacagimizi soyledi doktorum.
3lü test yine yapılmayacak ama ayrıntılı u/s yapilmasi sarmis bu nedenle bundan 29 gün sonraya bebeklerimle yine randevum var. (10 Haziran)
Sanırım yaptırmayan kalmamıstır, en son ben miyim?
Allahım bebeklerimizi korusun ve saglikla kucaklarımıza gelsinler inşallah.
Günaydın kızlar bende ikili testimin sonucunu dün aldım.Ense kalınlığı 1,1 çıktı kan sonuçlarınında iyi olduğunu söyledi doktor.Bu arada cinsiyetini hala öğrenemedim.Fb-Hcg değeri 17,7 çıktı cinsiyet tahminine göre 50 den aşağısı oğlanmıydı kızmı?
canım hadi gözün aydın inşallah diğer süreçteki testlerinde çok güzel sonuçlar verir
50 nin altı erkek üstü kız diye biliyorum bakalım kan değeri doğru sonuç verecek mi herkes dewneme aşamasında
canım hadi gözün aydın inşallah diğer süreçteki testlerinde çok güzel sonuçlar verir
50 nin altı erkek üstü kız diye biliyorum bakalım kan değeri doğru sonuç verecek mi herkes dewneme aşamasında
benim ki 39.3 o zaman oğlan fb-hcg değeri o ise tabi bakalım hayırlısı ama erkek olanlar 3 ay bittikten sonra oynamaya başlıyormuş bizde tık yok:uhm:
Canım bizim oğlanlar biraz ağır canlı galiba :dance:
canım seninki de 50 altı mı bu kadarda ağır canlı olunmaz ki ama
arkadaşlar selamlarr dün ikili testimin sonucunu aldım çok şükür iyi çıktı darısı hepinizin başına inşallah hepinizin testleri çok iyi çıkar sevgiler.
bakalım cinsiyetini öğrenince bana özelden mesaj at belki bu konular içinde bulamam
seni ben öğrenirsem sana atarım ne kadarlık hamilesin
Canım ben bu gün 13+5 im.Tamam cinsiyetini öğrenince yazarım.Sende haberdar edersen sevinirim a.s.
kızlar ikili testimin sonucunu cuma günü aldım ense kalınlığı 1,2mm çıktı kan sonuçlarımda çok iyiymiş çok şükür bu arada fb-hcg değerim 65,6 ama oğlum olacak doktora sordum bana güldü nerden duydunuz öyle şeymi olur hiç alakası yok dedi
kızlar ikili testimin sonucunu cuma günü aldım ense kalınlığı 1,2mm çıktı kan sonuçlarımda çok iyiymiş çok şükür bu arada fb-hcg değerim 65,6 ama oğlum olacak doktora sordum bana güldü nerden duydunuz öyle şeymi olur hiç alakası yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?