2li test yaptıran bayanlar bana yardimci olursunuz?

merveibo2305

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2015
667
516
103
33
Bayanlar ben 11 hafta 1 günlük hamileym bugün doktora gittim ozele gidiyorum bu arada.pendik bölge hastanesine... neyse doktor kan için birde NT ultrason için kağıt yazdı ultrasonu radyolojide cektirceksin dedi oda o hastahanede 160 tl.Renkli ultrasondaymis.bu ense kalınlığına ve bebek kordonuna bakacakmis.Kendi odasindaki ultrasonda neden bakmıyor da beni radyolojiye yolluyor.bilen fikri olan var mi?

Bende özele gidiyorum. Doktorum kendi baktı odasında. Radyolojiye 16 haftalıkken gittim. Belki usg cihazından kaynaklıdır kendindeki net değilse.

Bayanlar ben 11 hafta 1 günlük hamileym bugün doktora gittim ozele gidiyorum bu arada.pendik bölge hastanesine... neyse doktor kan için birde NT ultrason için kağıt yazdı ultrasonu radyolojide cektirceksin dedi oda o hastahanede 160 tl.Renkli ultrasondaymis.bu ense kalınlığına ve bebek kordonuna bakacakmis.Kendi odasindaki ultrasonda neden bakmıyor da beni radyolojiye yolluyor.bilen fikri olan var mi?
Saçma ne alaka gerçekten? Kendi neden bakmıyor.

Ultrasonu cidden kötü ondan olabilir mi ki acaba:110:hiç bilmiyorum ki bende şaşırdım herkesin gittiği doktor bakıyormuş bu ultrason için ki ayrintili da değil 160 tl verilir mi hic

Usg yüzündendir işte. Ama pahalı demiş. Bemim olduğum hastanede yaptırdık muayene ücreti vermiştim doktoruma zaten radyoloji için 15 TL verdim o kadar

11. hafta erken değil mi ikili test 12. haftada yapılıyor diye biliyordum yanlışsa düzeltin lütfen ilk hamileliğim bende tecrübesizim dr um beni 12. hafta çağırdı

Başka bir doktorda da yaptırabilirsiniz. Acaba vereceğiniz kan pahalı olabilir mi:KK64:Benim doktorum odasında ense kalınlığı filan ölçtü onlarla birlikte test için gönderdi kan aldılar ense kalınlığı yaş vs birlikte değerlendirildi. Ayrıntılı ultrason ayrı yapılıyor ve pahalı olan usg o diye biliyorum ben. O da ilerleyen haftalarda oluyor sanırım

Hastaneye bağlı birşey sanırım başka yerde de devlette de yaptırabiliyorsunuz. Ben 60 lira ödedim sadece kan için bursa da, ama İstanbul da oturan arkadaşım 200 ödedi mesela pahalı bi hastanede. Aynı işlemler.

Kan için 65 tl dedi 160 tl NT ultrasona fiyat verdi bende anlamadim
Pendik Bölge Hastanesinde hangi dr a gidiyorsunuz bilmem ama dr'unuzu iyice arastırın. Ben tuzlada oturuyorum ve bölge hastanesini asla tercih etmem kadın dogum konusunda, arkadasımın yasadıgı bir sıkıntılı surec oldu ordaki bir dr hanımla. Ben gebelik kontrollerim icin Tuzla Gisbir hastanesine gidiyorum. Su anda 2li test icin ne kadar ödedim tam hatırlamıyorum ki 60 tl üstü değildi sanırım, ayrıca ölcüm bicimlerini dr'um muayenede yaptı. Sadece 20. haftada ayrıntılı usg istedi. Cünkü muayenede kullandıkları ultrasound cihazı 3 boyutlu gözlem ve doppler kısımlarını kapsamıyor.

Back
X