- 15 Kasım 2015
- 667
- 516
- 103
- 33
- Konu Sahibi merveibo2305
-
Anladim 16.haftada neye bakılıyor ki?Bende özele gidiyorum. Doktorum kendi baktı odasında. Radyolojiye 16 haftalıkken gittim. Belki usg cihazından kaynaklıdır kendindeki net değilse.
A
Anladim 16.haftada neye bakılıyor ki?
Ayrintilida radyolojide nelere baktı peki 16.haftada?Aynen hepsi başka birşey söylüyorDoktorum istedi canım 3lü yapmadı ama ayrıntılı istedi. 22. haftada da renkli istedi detaylı. Her doktor farklı canım.
Saçma ne alaka gerçekten? Kendi neden bakmıyor.Bayanlar ben 11 hafta 1 günlük hamileym bugün doktora gittim ozele gidiyorum bu arada.pendik bölge hastanesine... neyse doktor kan için birde NT ultrason için kağıt yazdı ultrasonu radyolojide cektirceksin dedi oda o hastahanede 160 tl.Renkli ultrasondaymis.bu ense kalınlığına ve bebek kordonuna bakacakmis.Kendi odasindaki ultrasonda neden bakmıyor da beni radyolojiye yolluyor.bilen fikri olan var mi?
Ultrasonu cidden kötü ondan olabilir mi ki acabaSaçma ne alaka gerçekten? Kendi neden bakmıyor.
Ayrintilida radyolojide nelere baktı peki 16.haftada?Aynen hepsi başka birşey söylüyor
Ultrasonu cidden kötü ondan olabilir mi ki acabahiç bilmiyorum ki bende şaşırdım herkesin gittiği doktor bakıyormuş bu ultrason için ki ayrintili da değil 160 tl verilir mi hic
Anladım çok teşekkür ederim.Parmaklarına, uzunluğuna falan genital bölgeye kalp uzuvlarına falan baktı. Haftasına uygunluğuna baktı. 20 dakika her yerins baktı canım.
Aynen sen nerde yasiyorsun ne guzel ne kadar uygun!Usg yüzündendir işte. Ama pahalı demiş. Bemim olduğum hastanede yaptırdık muayene ücreti vermiştim doktoruma zaten radyoloji için 15 TL verdim o kadar
Teşekkürler canımYok 11 ile 14. Hafta arasında yapiliyor canim
Aynen sen nerde yasiyorsun ne guzel ne kadar uygun!
Pendik Bölge Hastanesinde hangi dr a gidiyorsunuz bilmem ama dr'unuzu iyice arastırın. Ben tuzlada oturuyorum ve bölge hastanesini asla tercih etmem kadın dogum konusunda, arkadasımın yasadıgı bir sıkıntılı surec oldu ordaki bir dr hanımla. Ben gebelik kontrollerim icin Tuzla Gisbir hastanesine gidiyorum. Su anda 2li test icin ne kadar ödedim tam hatırlamıyorum ki 60 tl üstü değildi sanırım, ayrıca ölcüm bicimlerini dr'um muayenede yaptı. Sadece 20. haftada ayrıntılı usg istedi. Cünkü muayenede kullandıkları ultrasound cihazı 3 boyutlu gözlem ve doppler kısımlarını kapsamıyor.Kan için 65 tl dedi 160 tl NT ultrasona fiyat verdi bende anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?