2nci Cocuk vs. Tek cocuk mevzusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gelirimiz bahsettiğiniz civarda bir kızım vardı bu sene koleje anasınıfına başladı, hiç hesapta yokken hamile olduğumu öğrendim hayırlısı dedik ama sen bir de bana sor bu kadar stres yapacağımı bilsem aldırırdım. Tr de hayat her gün zorlaşıyor, 2 çocuk bile isteye yapılmaz gelir çok yüksek değilse... naçizane

Valla 11 bin tl maaş artik öyle ahım şahin bi maaş değil aile için.

Tek basima 5 bin e yakın maaş bana zar zor yetiyor ki öyle büyük kalem harcamalarim da yok.

Ha derseniz ki evden çıkmak dışarda çay bile içmem kit kanaat yasarim o ayri

Hepinize yorumlariniz icin tesekkur ederim hanimlar🤗
Insallah ne karar verirsek verelim pismanlik yasamayiz.

Buarada 2nciyi yapan ve maddi manevi cok zorlandim diyen var mi arkadaslar?
İki çocuğum var şuan çalışmıyorum.tek maaş girio eve ama şuan okul masrafı olmadığı icn sorun yasamadik pişman değilim iyiki olmus

Insanlar olaylarin ustunu kapatiyorlar, baskalari da her sey gulluk gulistanlik zannediyor. Ortaya cikan olaylar da uc gun sonra unutuluyor, olen ya da tecavuze ugrayan yasadigiyla kaliyor. O kadinlar, cocuklar oldukten sonra, tecavuze ugrayip hayatlari bittikten sonra o katillere, sapiklara gostermelik cezalar verilse ne olur ki? Onemli olan bu insan disi varliklarin bunlari yapacak cesareti nereden aldıklarına bakmak? Aaa, yoksa caydirici cezalar olmadigi icin olabilir mi? Ya da namusu icin yapti diye alkisladiklari icin?

Cevap yazdigin arkadas sanirim gercekten bakmayi bilmiyor. Boyle her seyin yolunda oldugunu dusunen ve savunan insanlari gördükçe uzaya kacmak istiyorum. 😳

hahaha siz gerçekten tuhafsınız. pardon neyin üzeri kapatıldı???
ben herşeyden elbetteki memnun değilim ama genelleme yaparak ülkemizi yok yere kötüleyemezsiniz!
bu kin ve nefretin başka sebebi olmalı.
toplum içine karışan bir bireyim. hergün işe geliyorum, oğlumun okuluna gidiyorum, kamu kurumlarına gidiyorum. cahil de olduğumu düşünmüyorum üniversitede okudum. emin olun okuyan bakan bir insanım. sadece vatanımı seviyorum. elle tutulur yanlarını asla göz ardı edemem. bunları göremeyenlerde vatan hainidir başka açıklaması yok.
hee namusu için diye kim kimi alkışlamış. örnek verin. ya da son zamanlarda dışarıya salınanlardan örnek verin.
öyle atıp tutmayla olmaz.

yurt dışı kundakda besliyor Türkleri... çeneden başka icraat yok. neyse

önemli olan kendinizi hazır hissetmek.

Eşimin maaşı 3 bin küsür , evimiz kira ve 1 çocuğumuz var bütün bunlara rağmen iyi geçiniyomuşuz valla helal olsun bize🙄

hahaha siz gerçekten tuhafsınız. pardon neyin üzeri kapatıldı???
ben herşeyden elbetteki memnun değilim ama genelleme yaparak ülkemizi yok yere kötüleyemezsiniz!
bu kin ve nefretin başka sebebi olmalı.
toplum içine karışan bir bireyim. hergün işe geliyorum, oğlumun okuluna gidiyorum, kamu kurumlarına gidiyorum. cahil de olduğumu düşünmüyorum üniversitede okudum. emin olun okuyan bakan bir insanım. sadece vatanımı seviyorum. elle tutulur yanlarını asla göz ardı edemem. bunları göremeyenlerde vatan hainidir başka açıklaması yok.
hee namusu için diye kim kimi alkışlamış. örnek verin. ya da son zamanlarda dışarıya salınanlardan örnek verin.
öyle atıp tutmayla olmaz.
Bu isine gelmeyince herkesi vatan haini ilan etmek de moda oldu sanirim. Bana vatanimi sevmeyi ogretecek kisi sen degilsin. Haddini bil de konus. Ben ne milletime ne vatanima asla hainlik etmem. Benim derdim bu ulkeyi bu hale getirenlerle. Konuyu saptirip kendini hakli cikarmaya calisma. Eger ortada yolunda gitmeyen, duzeltilmesi gereken yanlislar varsa elbette soylemek, aciga cikarmak, haklinin hakkini savunmak gerek. Sen buna ne hakla vatan hainligi diyebiliyorsun? Ben sana burada onlarca ornek veririm merak etme. Keske yasanmamis olsalar ve kimseyle boyle bir polemige girmesem. Sana toz pembe hayatinda mutluluklar.

Konu içerik olarak belki Türkiye'nin yaşam şartlarıyla ilintili ama fikrinizi siyasete, vatanperverlik vatan hainliğine getirmeden pekala yazabilirdiniz.

Yine bazılarınız bazılarınızı yermiş yaftalamış, konu yorumlara kapatıldı, ayrıca yapılan şikayet raporları da değerlendirilecektir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X