cnm zaten okadar kucuk yasta sevgılılerı oldukı dusun esı ıle 14 yasında tanışmış ondan oncelerıde vardı egılımı merakı cok fazlaydı evlenebilmek ıcın bır yıl bebek calısması yapmışlar aıle kabul etsın dıyeAslında hem cinsine ilgi duyan ama toplum baskısı sonucu bunu belli etmemek adına karşı cinsle evlenenler var. Sorunun cevabına gelince evet aşık olabilir. Ne yapacağına gelince "bilmiyorum".
valla anlattığın gibiyse bana sevgili olmuşlar gibi geldi bana
zaten sevgilim diye konuşuyolarmış
kim normal nette tanıştığı birine iççamaşırı gönderir kırmızı gül gönderir pc almaya kalkar ki şaşırdım kaldım valla
daha neler duyucaz bi de bebeği varmış
diğer kız da bunu salak yerine koyuyo bence hediye filan aldırtıyo çok ilginç
Allah şaırtmasın ne diyeyim
birşeyler yapmayı düşünüyo musun bu konuda
çok rahat görünüyo çünkü senden de hiç çekinmemiş
Nasıl yani? Çalışıyor mu bahsettiğin kız? Kendisi telden girip bir başkasına nasıl bilgisayar alabiliyor :26:
Hoş siz naparsanız yapın herkesin kendi hayatı. Yapabileceğiniz pekte bir şey yok.
Dogru anlamışsın, kendisi de itiraf etmiş zaten de,
senin yapabileceğin bir şey olduğunu sanmıyorum.
Çok çok psikolojik terapi alması için teşvik edebilirsin...
cnm zaten okadar kucuk yasta sevgılılerı oldukı dusun esı ıle 14 yasında tanışmış ondan oncelerıde vardı egılımı merakı cok fazlaydı evlenebilmek ıcın bır yıl bebek calısması yapmışlar aıle kabul etsın dıye
kafam karmakarısık
Belki de böyle bir eğilimi vardı ama evliliği kurtuluş olarak gördü , belki değişirim dedi bilemeyiz ki. Kendisiyle konuşsan sana daha iyi bir açıklama sunacaktır.
kızlar bırde bana bızım kızı kullanıyor gıbı geliyor benım telımı gordu abla bu samsung sııı mu dedı evet dedım arkadaşımın en buyk hayalıymıs dedı ne kadar falan dıye sordu
yalnız arkadaşın kadın ruhundan anlıyor hediyeler sürprizler filanyani uçkur derdine telefondan çağrı yapan bulgaristanlı kadınlara para gönderen adamları bi derece anlarım da netten tanıstığı birine bilgisayar almayı düşünen bi kadın garip geldi. kadınlar her konuda daha ayıktır çünkü.
şaka bi yana, yadırgamak istemem insan başına gelmeden anlamaz, böyle körü körüne hareket ettiğine göre demek ki olabiliyomuş. inşallah farklı bi seyler denemek için, heyecan olsun diye öylesine girişmiştir bu işe yaşı çok kçük cünkü henüz gençliğini anlamadan anne olmuş. lezbiyenliği eleştirmek için söylemiyorum tabi erkek veya kadınla farketmez ortada bi aldatma söz konusu. ben arkadaşınızın ciddi olmamasını, bir an önce sorumlu olduğu bir eşi ve çocuğu olduğunu hatırlayıp ve ona göre davranmasını diliyorum.
O da olabilir.
O zaman bu durumda bunu bahane edererek belki eşine çıtlatabilirsin.
Hani sevgili olmuşlar gibi değil de bir arkadaşı var,
ondan şunu istiyor bunu istiyor, o farkında değil ama onu kullanıyor
gibisinden olaya el atmasını sağlayabilirsin...
kızlar bırde bana bızım kızı kullanıyor gıbı geliyor benım telımı gordu abla bu samsung sııı mu dedı evet dedım arkadaşımın en buyk hayalıymıs dedı ne kadar falan dıye sordu
ya canım sen direk konuş bence resmen enayi yerine koyuyo kız bunu ne istiyosa aldırıyo
ağzı iyi laf yapıyo belliki kıza herşeyi aldırdığına göre
ayrıca resmen eşini aldatıyo çok iğrenç bi durum bence ne hakkı var buna
eşinin kazandığı parayı gidip ona yediriyo resmen
birinin buna iyi bi ders vermesi lazım olmadı annesiyle filan konuş aklıma birşey gelmiyo başka
ben eşine ve bebeğine çok üzüldüm cidden
yani kocamın beni bu şekilde bi erkekle aldattığını paramızı ona yedirdiğini düşünemiyorum Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?