kızlar bırde bana bızım kızı kullanıyor gıbı geliyor benım telımı gordu abla bu samsung sııı mu dedı evet dedım arkadaşımın en buyk hayalıymıs dedı ne kadar falan dıye sordu
Niye bir erkekle evleniyo o zaman
Napsın bi kadınla mı ewlensinnn puhaahhahaa
İçindeki sapıkça duyguları kimse anlamasın diye gitmiş ewlenmiş adamla işte
Gitsin yurt dışına, kendi tercihleri doğrultusunda evlensin mümkünse
İnsan kandırmaktan iyidir en azından
Kizlar benim.2o yasin devamli gorustugum uzaktan akrabam var
Evi bize cok yakin uc yasinda bir oglu var eside cok iyi birisi bir dedigini iki etmeyen turden bizik kiz 5 aylik hamileyken evlendi henuz 17 yasindaydi ailesi okusun cok istedi ama malesef vermeyince cozumu hamile olmakta bulmus simdi kizin annesi de onlarla yasiyor cunku is guc yemek yaomaz cocuga bakmaz
Asil.konuya geleyim
Kendisi bir aksam bana benden pc nin sarjini istedi kendiki bozulmus verdim uymamis yarim saat sonra getirdi saat 8 i geciyordu internet cafeye gidicem dedi gitme dedim bu saatte gidilmmez diye illa israr ettim geldi benimde evde islerim vardi neyse bir gulmeler falan kimle gorusuyorsun dedim kiz arkadasimla dedi okey dedim
Bende yeni katalogtan ic camasir satmaya basladim dedi bakayim.katalogta arabada kalmisti pc den bak dedim hem yazisiyor hem bakiyor uc tane en fantezi olanlardan secti
Ama bedenleri hep kucuk kendi l beden giyoyor camasirlar s beden anlam veremedim pijamalari nette gorustigu kiza gosterdi oda 3 takim begenmis onlarida ismarladi
Neyse o aksam.kim bu kiz falan dedim bir aydir tanistigim biri dedi cok tatli ole guzel.gozleri var vb anlatti
Neyse siparisler geldi dedim ya bunlar kucuk istersen geri gonderelim dedi yok dedi ben kendime.almadim.o arkadasima aldim dedi e dedim.ne alaka ben seviyorim.mutlu edeyim dedi evine kizmizi gullerde yolladim dedi ustunde ayicikli daha neler alcam dedi
Nete cepten giriyor.taksitle pc alicam ona dedi bem sok oldum.olmaz etmez bilmem ne derken eee her aksam yatmadan goreyim.dedi hem gecelikleride gorurum dedi
Ya bir aylik insan nasil kabul ediyor nasil.olur.muhtemelen olcak.tum.tepkileri verdim
Neyse bana kizi goster dedim kizin resimlerinde anlattigi cicegi gordum kiz sevgilim tesekkurler seni cok seviyorum falan yaziyordu
En kotusude bana iki sene once lezbiyenler sitesine girdigini soylemisti girme ole yerlerde ne isin var demistim
Kizdan bahsederken gozleri guluyor gozlerini anlata anlata bitiremiyor kizin arkadaslarini kiskanip sildirdiginden keyifle bahsediyor agzini aramak icin esi yasadi cok.guzel camasirlar diyorum.bozuluyor
Ben mi.kotu niyetliyim.kizlar yoksa hissettigim dogrumu
Sizde dogru oldugunu hissederseniz ne yapmaliyim
Canim kendisi calisiyor aslinda calismayi sevmoyorum.ama.para lazim.diyor cok.hevesim.var diyor ona.birseyler almaya normal.cevrede hic arkadasida yoktur net onu cok.bozdu boyle.bir.kiz degildiBu kız sizin AKRAbayı kullanıyor besbelli insan tanımadıgı birisine bilgisayar alır mı hoş tanısada almaz parası varsa gitsin kendisi alsın,sırada telefon var anlaşılan.Akrabanız çalışmıyor anlaşılan peki eşi sormuyor mu bu bilgisayarı kime aldın neden aldın diye evde 1 tane varken 2.sine ne gerek var demiyor mu yada aldıgın bilgisayar nerede diye sormuyor mu ?
Esiyle tanistiginda 13 14 yasindqydi birde sevgilileri falan cok.olurdu olay nasil.buraya geldi hic bilmuyorumNapsın bi kadınla mı ewlensinnn puhaahhahaa
Ay tahmin bile edemiyorum.hep jest pesindeBu kızın cinsel tercihide belli zaten biseküel bence,şimdidien hediyeler almayı düşünüyorsa yarın bir gün daha feci şeyere imkan tanıyabilir..
Karsi tarafta bir kac senelik.evli.kapali bir bayanCinsel tercihinin ne olduğundan çok , burada aldatılan bir eş var onu göz ardı etmeyelim bence ?
Yani nasıl ki arkadaşınızın netten görüştüğü bir erkek olsa idi ve birbirlerine iç çamaşırları yollayıp , kamera ile izlemek isteselerdi vs... bu resmen eşini aldatmak ise ; bu durumunda hiç bir farkı yok bana göre .
Kadın sever , erkek sever , fantazileri ne boyuttadır bilemem de , evladına , eşine ve dolayısyla yuvasına az saygısı varsa eşinden ayrılıp Hollandaya taşınmamlı ve yeni sevgilisi ile evlenmeli bence .
Ha bu arada karşı tarafın maddi götürü için berabermiş gibi gözüküyor olması da kuvvetle muhtemel , yani daldaki kuş derken eldekinden de daldakinden de tekme yiyebilir arkadaşınız ...
Bu konuda hemfikiriz evladina yazikbir de erken evlenmeye teşvik ediyorlar insanları..
daha cinsel kimliğini bile bulamadan evlenip çocuk doğuruyorlar,sonra da işin içnden çıkılmıyor,mutlaka birileri ömür boyu taşıyacağı yara alıyor..çocuğu gibi...
Ay bilemiyorum.da orasini esinide cok sahiplenen kiskananda biri
Gitme imkanıda yok demek kiii,
Ewlendii adamlaa işte salak..
Zavallı adam hiç bir şeyden haberide yok
Acaba aynı yataktayken anlamıyor mu adam hiçç ya
Ayy ne bilim; baksana kızz sadece kadınlardan etkileniyormuş..
Ozaman adama bildiğin rol yapıyo bu..
Iyyyy iğrenççç yaa :120:
Biseksüel diyeceğim ama biseksüellikten öte, bu kadın lezbiyen ruhlu birisiymiş zaten ama evlenebilmek için hamile kalmış.
Siz ne yapmalısınız sorusuna gelince uzak durun yeterli bu insandan.
Direk eşine anlatma kendisiyle konuş yani araya girme bence müdahil olma elbet açık verir eşi de görür ama ben de şok oldum, hayır lezbiyen olduğuna değil evli olduğuna yani kocasına ihanet gibi değişik birşey yahu
Ama karışma eşi ile olan durum insanoğlu döner dolaşıp seni bulur hiç yoktan basın ağrır kıza açıkça sor ama yani
Derdi neymiş ne yapmayı düşünüyo yazık o evliliğe
Onlar sapıkça duygular değil hanımefendi. Onlar insancıl ve normal yönelimler.Napsın bi kadınla mı ewlensinnn puhaahhahaa
Canim kendisi calisiyor aslinda calismayi sevmoyorum.ama.para lazim.diyor cok.hevesim.var diyor ona.birseyler almaya normal.cevrede hic arkadasida yoktur net onu cok.bozdu boyle.bir.kiz degildi
Esiyle tanistiginda 13 14 yasindqydi birde sevgilileri falan cok.olurdu olay nasil.buraya geldi hic bilmuyorum
Ay tahmin bile edemiyorum.hep jest pesinde
Karsi tarafta bir kac senelik.evli.kapali bir bayan
Bana gisterdi bir paylasim.sitesinde ay abla.gozlere bak ne kadar guzel.diye diye bir hal.oldu ay ben kadin gozu ile bktim bildigin goz iste
Bu konuda hemfikiriz evladina yazik
Ay bilemiyorum.da orasini esinide cok sahiplenen kiskananda biri
Uzak durmali.dimi
Ay dogdugundan beri hep.gorustugum birisi aramizda 8 yas var inanin benim.icinde bunu kabullenmek.ole.zorki.anlatamam
Bu arada kizlar benim.esimden asla.gizlim.saklim.yoktur kv rahatsiz esimdezor bir donem.geciriyor hastane genelde gorusemiyoruzda
Sizlerde dusuncemin dogrulugunu desteklwdiniz
Esime.soylemeliyimdiye dusunuyorum.dogru dusunuyorum.degilmi
Siğz bence durumu eşinize de anlatın,sonradan olay ortaya çıkarsa neden söylemedin diye size tepki vermesin ..
çok iğrenç bir durum
ben yerinizde olsam görüşmeyi keserdim
çünkü hiç saygı duyulacak anlayışla karşılanacak bir tercih değil
ben bebeğine üzülürüm öyle bir annenin yetiştirdiği evlat nasıl olabilir ki
Kizlar benim.2o yasin devamli gorustugum uzaktan akrabam var
Evi bize cok yakin uc yasinda bir oglu var eside cok iyi birisi bir dedigini iki etmeyen turden bizik kiz 5 aylik hamileyken evlendi henuz 17 yasindaydi ailesi okusun cok istedi ama malesef vermeyince cozumu hamile olmakta bulmus simdi kizin annesi de onlarla yasiyor cunku is guc yemek yaomaz cocuga bakmaz
Asil.konuya geleyim
Kendisi bir aksam bana benden pc nin sarjini istedi kendiki bozulmus verdim uymamis yarim saat sonra getirdi saat 8 i geciyordu internet cafeye gidicem dedi gitme dedim bu saatte gidilmmez diye illa israr ettim geldi benimde evde islerim vardi neyse bir gulmeler falan kimle gorusuyorsun dedim kiz arkadasimla dedi okey dedim
Bende yeni katalogtan ic camasir satmaya basladim dedi bakayim.katalogta arabada kalmisti pc den bak dedim hem yazisiyor hem bakiyor uc tane en fantezi olanlardan secti
Ama bedenleri hep kucuk kendi l beden giyoyor camasirlar s beden anlam veremedim pijamalari nette gorustigu kiza gosterdi oda 3 takim begenmis onlarida ismarladi
Neyse o aksam.kim bu kiz falan dedim bir aydir tanistigim biri dedi cok tatli ole guzel.gozleri var vb anlatti
Neyse siparisler geldi dedim ya bunlar kucuk istersen geri gonderelim dedi yok dedi ben kendime.almadim.o arkadasima aldim dedi e dedim.ne alaka ben seviyorim.mutlu edeyim dedi evine kizmizi gullerde yolladim dedi ustunde ayicikli daha neler alcam dedi
Nete cepten giriyor.taksitle pc alicam ona dedi bem sok oldum.olmaz etmez bilmem ne derken eee her aksam yatmadan goreyim.dedi hem gecelikleride gorurum dedi
Ya bir aylik insan nasil kabul ediyor nasil.olur.muhtemelen olcak.tum.tepkileri verdim
Neyse bana kizi goster dedim kizin resimlerinde anlattigi cicegi gordum kiz sevgilim tesekkurler seni cok seviyorum falan yaziyordu
En kotusude bana iki sene once lezbiyenler sitesine girdigini soylemisti girme ole yerlerde ne isin var demistim
Kizdan bahsederken gozleri guluyor gozlerini anlata anlata bitiremiyor kizin arkadaslarini kiskanip sildirdiginden keyifle bahsediyor agzini aramak icin esi yasadi cok.guzel camasirlar diyorum.bozuluyor
Ben mi.kotu niyetliyim.kizlar yoksa hissettigim dogrumu
Sizde dogru oldugunu hissederseniz ne yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?