2o yasinda bir anne baska kadina asik olabilirmi?

Kadını erkeği bilmemde, ortada bir eş var bir de çocuk var.. Bu yapılan resmen şrfs... neyse.. Ne denir nasıl yapılır bilmiyorum ama yazık bu insanlara. Kimsenin tercihlerine bir şey demem yorum da yapmam ama bunu evliyken yapanlara çok sözüm var...!! Ban yememek için yazmıyorum, siz anladınız onu.... :)

kızlar bırde bana bızım kızı kullanıyor gıbı geliyor benım telımı gordu abla bu samsung sııı mu dedı evet dedım arkadaşımın en buyk hayalıymıs dedı ne kadar falan dıye sordu

Bu kız sizin AKRAbayı kullanıyor besbelli insan tanımadıgı birisine bilgisayar alır mı hoş tanısada almaz parası varsa gitsin kendisi alsın,sırada telefon var anlaşılan.Akrabanız çalışmıyor anlaşılan peki eşi sormuyor mu bu bilgisayarı kime aldın neden aldın diye evde 1 tane varken 2.sine ne gerek var demiyor mu yada aldıgın bilgisayar nerede diye sormuyor mu ?

Bu kızın cinsel tercihide belli zaten biseküel bence,şimdidien hediyeler almayı düşünüyorsa yarın bir gün daha feci şeyere imkan tanıyabilir..

Napsın bi kadınla mı ewlensinnn puhaahhahaa
İçindeki sapıkça duyguları kimse anlamasın diye gitmiş ewlenmiş adamla işte

Gitsin yurt dışına, kendi tercihleri doğrultusunda evlensin mümkünse
İnsan kandırmaktan iyidir en azından

Cinsel tercihinin ne olduğundan çok , burada aldatılan bir eş var onu göz ardı etmeyelim bence ?

Yani nasıl ki arkadaşınızın netten görüştüğü bir erkek olsa idi ve birbirlerine iç çamaşırları yollayıp , kamera ile izlemek isteselerdi vs... bu resmen eşini aldatmak ise ; bu durumunda hiç bir farkı yok bana göre .

Kadın sever , erkek sever , fantazileri ne boyuttadır bilemem de , evladına , eşine ve dolayısyla yuvasına az saygısı varsa eşinden ayrılıp Hollandaya taşınmamlı ve yeni sevgilisi ile evlenmeli bence .

Ha bu arada karşı tarafın maddi götürü için berabermiş gibi gözüküyor olması da kuvvetle muhtemel , yani daldaki kuş derken eldekinden de daldakinden de tekme yiyebilir arkadaşınız ...

bir de erken evlenmeye teşvik ediyorlar insanları..
daha cinsel kimliğini bile bulamadan evlenip çocuk doğuruyorlar,sonra da işin içnden çıkılmıyor,mutlaka birileri ömür boyu taşıyacağı yara alıyor..çocuğu gibi...

Gitsin yurt dışına, kendi tercihleri doğrultusunda evlensin mümkünse
İnsan kandırmaktan iyidir en azından

Gitme imkanıda yok demek kiii,
Ewlendii adamlaa işte salak..
Zavallı adam hiç bir şeyden haberide yok
Acaba aynı yataktayken anlamıyor mu adam hiçç ya

Ayy ne bilim; baksana kızz sadece kadınlardan etkileniyormuş..
Ozaman adama bildiğin rol yapıyo bu..
Iyyyy iğrenççç yaa :120:

Bir çeşit cinsel sapkınlık durumu akrabanız gerçekten hasta ve tedaviye ihtiyacı var.
Siz bu şekilde yönlendirmelisiniz bence eşinede durumu anlatmalısınız bence.

Biseksüel diyeceğim ama biseksüellikten öte, bu kadın lezbiyen ruhlu birisiymiş zaten ama evlenebilmek için hamile kalmış.
Siz ne yapmalısınız sorusuna gelince uzak durun yeterli bu insandan.

Direk eşine anlatma kendisiyle konuş yani araya girme bence müdahil olma elbet açık verir eşi de görür ama ben de şok oldum, hayır lezbiyen olduğuna değil evli olduğuna yani kocasına ihanet gibi değişik birşey yahu
Ama karışma eşi ile olan durum insanoğlu döner dolaşıp seni bulur hiç yoktan basın ağrır kıza açıkça sor ama yani
Derdi neymiş ne yapmayı düşünüyo yazık o evliliğe

Canim kendisi calisiyor aslinda calismayi sevmoyorum.ama.para lazim.diyor cok.hevesim.var diyor ona.birseyler almaya normal.cevrede hic arkadasida yoktur net onu cok.bozdu boyle.bir.kiz degildi
Esiyle tanistiginda 13 14 yasindqydi birde sevgilileri falan cok.olurdu olay nasil.buraya geldi hic bilmuyorum

Bu kızın cinsel tercihide belli zaten biseküel bence,şimdidien hediyeler almayı düşünüyorsa yarın bir gün daha feci şeyere imkan tanıyabilir..
Ay tahmin bile edemiyorum.hep jest pesinde
Karsi tarafta bir kac senelik.evli.kapali bir bayan
Bana gisterdi bir paylasim.sitesinde ay abla.gozlere bak ne kadar guzel.diye diye bir hal.oldu ay ben kadin gozu ile bktim bildigin goz iste
Bu konuda hemfikiriz evladina yazik

Ay bilemiyorum.da orasini esinide cok sahiplenen kiskananda biri
Biseksüel diyeceğim ama biseksüellikten öte, bu kadın lezbiyen ruhlu birisiymiş zaten ama evlenebilmek için hamile kalmış.
Siz ne yapmalısınız sorusuna gelince uzak durun yeterli bu insandan.

Uzak durmali.dimi
Ay dogdugundan beri hep.gorustugum birisi aramizda 8 yas var inanin benim.icinde bunu kabullenmek.ole.zorki.anlatamam

Bu arada kizlar benim.esimden asla.gizlim.saklim.yoktur kv rahatsiz esimdezor bir donem.geciriyor hastane genelde gorusemiyoruzda
Sizlerde dusuncemin dogrulugunu desteklwdiniz
Esime.soylemeliyimdiye dusunuyorum.dogru dusunuyorum.degilmi

Sorma ozcananim inan kendim.daha kabullenemedim hic aklima gelmezdi
Cok.karmakarisik bir durumun icindeyim

Onlar sapıkça duygular değil hanımefendi. Onlar insancıl ve normal yönelimler.

AYRICA EŞCİNSELLİK BİR TERCİH DEĞİLDİR. "KİMSENİN TERCİHİNE LAFIM YOK" DEMEYİ BIRAKIR MISINIZ ARTIK? TERCİH OLSA İNSANLAR TOPLUMDA ZOR DURUMDA KALACAKLARI BİR ŞEYİ TERCİH ETMEZLERDİ. TERCİH DEĞİL YÖNELİM!

Siğz bence durumu eşinize de anlatın,sonradan olay ortaya çıkarsa neden söylemedin diye size tepki vermesin ..

çok iğrenç bir durum
ben yerinizde olsam görüşmeyi keserdim
çünkü hiç saygı duyulacak anlayışla karşılanacak bir tercih değil
ben bebeğine üzülürüm öyle bir annenin yetiştirdiği evlat nasıl olabilir ki

Aslinda belkide en iyisi.odur ama etrafinda esi dostu kimsesi yok.gorusmez kimseyle varsa yoksa net birde beni abla.belledi acaba onu yonlendirebilirmiyim yardimim dokunurmu diye dusunuyorum
Pc alma olayini.anlatinca baya geri cekti dogru oldugunu dusundu ole sakin de bir mizaci var

tatlıım benden sana tavsiye aile hayatının tehlikeye girmesini istemiyorsan buu tip insanlarla asla görüşme .
bana ne olcak deme çünkü seni de sırrına dahil etmiş. boşver bunlar ne hali varsa görsün onun özel hayatı bizi ırgalamaz ama sen kendi aile düzenin için bir daha görüşme hatta bunu onun yüzüne de söyle.
ve bu olayıda eşine anlat. eşinden hiç bir şey gizleme.bu kız iki gün sonra yakalandığında senin adını verip o da biliyordu bizim görüşmelerimize şahit oldu bize olanak sağladı dese senin başın yanar.
atalarımız bize boşa dememiş ' bana arkadaşını söyle , sana kim olduğunu söyleyeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…