esı ve annesı böyle bır arkadaşı olduğunu bılıyor ama tabı hedıyelerı bılmıyor buyuk kolcantası ıle gelmıs ıcıne yerlestırdı gıttı
esıne dedıgım an aradaki bağlar kopar belkı benım ona yardım edebılecegım bırsey varsada oda son bulur esı buyuk tepkı verebılır
onları soyledım pc alıcam dıyınce menfaat soz konusu dedım benım on yıllık arkadaşım kabul etmez bır aylık bunları nasıl kabul edıyor dıye baya dedım bu aksam bu konuyu bır daha konuşayım dedı demek kızda al dıyor
bu arada kendı çalışıyor esınden ıstemez para ama ole yada böyle evının rıskı
ay bende cok uzuldum
bırde cok müdanasızdır esı ustune tıtrer ama onu takmaz ozaman boşasın der kı asla ıs guc yemek yapmaz bebegıne bakmaz o sebepten annesı yanında esı de kabul ettı durumu
off annesınıde takmaz
benım akıl vermem lazım ama nasıl
benım sozumu dınler de tercıh meselesı konusunda ne yapar bılemedımAma diyelim ki sen konuştun,
etkili olacağını sanıyor musun?
Ben hiç sanmıyorum.
Yine bildiğini okuyacak.
Bak annesi ve eşi biliyor böyle bir arakadaşı olduğunu diyorsun,
ama işin işine bu sevgililik durumunu katmadan para meselesini öne sürebilirsin...
ay degılmı daha 20 yasında mazı karanlık onusmak yonlendırmek lazımKız aklı başında bir profil çizse bırakın herkes istediği gibi yaşasın cinsel tercihlerini diyeceğim ama bu kızda kişilik bozukluğu var gibi sanki.Küçük yaşta evlenmek için heves etmiş,sırf evlenebilmek için hamile kalmış,çocuğuyla ilgilenmiyor,evliliğin sorumluluğunu taşımıyor.Karakteri oturmamış kızın.Götürebiliyorsanız psikologa götürün,başka türlü başedebileceğinizi zannetmiyorum,daha çok hata yapar bu gidişle
valla dediğin gibi biriyse bence herşeyi hakediyo
kocası öğrensin
zaten bebeğe de bakmıyomuş ne işe yarıyo
tek bildiği kocasını başka kadınlarla aldatmak mı çok sinirlendim
valla ablacim bende kucuk yasta evlendim 22 yasindayim 5 yillik evliyimaynen dedıgınız gıbı genç kız olamadı onu yasayamadı ufacık çocuk yasta esı ıle tanıştı oysakı aılesın okadar güzel ımkanlar sundukı
sımdı cok farklı bır ruh halıne burundu belkıde
hedıyeler cıcekler pc alması bır erkegın esıne yada sevgılısıne yapabılecegı jestlerdir ay bır de daha neler yapıcam dıyor
dedıgın gıbı kadın erkek farketmez aldatmadır bu
dırekte dıyemedım kı böyle bırsey nasıl soylenır onuda bılmıyorum
bi seksüel. çünkü adamla kaçıp hamile kalarak evlenmiş. şimdide bu kızdan hoşlanıyor. yani her 2 cinsede ilgi duyuuyıor. öyle olmasa sadece lezbiyen olsa erkeğe elini bile süremezdi. nasıl erkeklerdede öyleyse onun gibi..bir erkekte başka bir erkeğe elini süremez. gay olmadığı müdettçe.kız biseksüel mi lezbiyen mi orasını anlamadım her halükarda eşine haksızlık ediyo o kesin
bi seksüel. çünkü adamla kaçıp hamile kalarak evlenmiş. şimdide bu kızdan hoşlanıyor. yani her 2 cinsede ilgi duyuuyıor. öyle olmasa sadece lezbiyen olsa erkeğe elini bile süremezdi. nasıl erkeklerdede öyleyse onun gibi..
david bowie ve mick jaggerda olduğu gibi.onlarda biseksüel çünkü
yalnız tepkiler ne kadar yumuşak..
eğer kızın aldattığı erkek olsaydı ,burası fokur fokur kaynardı..
aldatmak kadınla yada erkekle farketmez,şerefsizliğin önde gideni.
bu kızda öyle biri.
biseksüel demek ki.
ben sizin yerinizde olsam, kızla konuşurum ve ağzından alırım herşeyi. kocasınada dikkatli olmasını söylerim.
acaba lezbiyenliğini kamufle etmek için mi evlendi diye düşündüm genelde bunu erkekler yapıyo, evleniyo hasbelkader bide çocuk yapıyo sonra hatunlar serzenişe geçiyo kocam bana ilişmiyo vs diye, acaba bu kızda evlenirim kocayı kafaya alırım yoluma bakarım diye mi düşündü ailesi fazla muhafazakarsa, bilemedim ki[/QUOTE
lezbiyen olan başka erkeğe bakmaz. bu evleniyor. henüz 17 yaşında.tercihini tam bulamamış bence.
ben biseksüel davranışı sergiliyor diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?