2o yasinda bir anne baska kadina asik olabilirmi?

Ama diyelim ki sen konuştun,
etkili olacağını sanıyor musun?
Ben hiç sanmıyorum.
Yine bildiğini okuyacak.

Bak annesi ve eşi biliyor böyle bir arakadaşı olduğunu diyorsun,
ama işin işine bu sevgililik durumunu katmadan para meselesini öne sürebilirsin...

Kız aklı başında bir profil çizse bırakın herkes istediği gibi yaşasın cinsel tercihlerini diyeceğim ama bu kızda kişilik bozukluğu var gibi sanki.Küçük yaşta evlenmek için heves etmiş,sırf evlenebilmek için hamile kalmış,çocuğuyla ilgilenmiyor,evliliğin sorumluluğunu taşımıyor.Karakteri oturmamış kızın.Götürebiliyorsanız psikologa götürün,başka türlü başedebileceğinizi zannetmiyorum,daha çok hata yapar bu gidişle

valla dediğin gibi biriyse bence herşeyi hakediyo
kocası öğrensin
zaten bebeğe de bakmıyomuş ne işe yarıyo
tek bildiği kocasını başka kadınlarla aldatmak mı çok sinirlendim

benım sozumu dınler de tercıh meselesı konusunda ne yapar bılemedım

ay degılmı daha 20 yasında mazı karanlık onusmak yonlendırmek lazım
valla dediğin gibi biriyse bence herşeyi hakediyo
kocası öğrensin
zaten bebeğe de bakmıyomuş ne işe yarıyo
tek bildiği kocasını başka kadınlarla aldatmak mı çok sinirlendim

ay bende sınırlendım bak sımdı
ay ne kadar cırkın bırsey aldatmak hemde hemcınsınle

valla ablacim bende kucuk yasta evlendim 22 yasindayim 5 yillik evliyim
Benim de yasayamadiklarim oldu kucuk yasta anne oldum
benim elimin altinda da internet var
yeri geldi esimle anlasamadigim gunlerde oldu
hic ama hic bu kadar buyuk hatalarim olmadi demem o ki AKİL YASTA DEGİL BASTADİR

bu arkadasda. Ya lezbiyenlige egilimi var yada bilmiyorum tercih yada merak isimi bu isler???

Yada kasiniyo aptal kucukmusun aklin ermiyomu anlamiyorum yazik yemin ederim o cocuga o kocaya yazik

bu kiz yemek bilmez
is bilmez
cocuk bakmaz (hos anlamiyorum bakmayacagin cocugu neden yaparsin onuda anlamam)

Ama kocayi biliyo o yasta evlenmek icin ne planlar yapmis masallah

yaaaa varya acayip sinir basti yeminle bak?!!!

Ablacim sen muslumanlik gorevini yap uyar baktin akillanmiyo
birak ne hali varsa gorsun

cunku BİR NUSUBET BİN NASİHATTAN İYİDİR

bence de arkadaşı olarak onu uyarmanız lazım. durumun farkında olduğunuzu belirtin bi şekilde ve alın karşınıza konuşun. benim çevremde böyle biri olsa onunla konuştuktan sonra hala anlamıyorsa araya soğukluk koyarım. bunu bi kadınla yaptığı için değil, bir erkekle de olsa eşini aldattığı için. böyle yaparak etrafındaki insanları teker teker kaybedeceğini anlaması lazım.

Olmaz mı olabilir...

Ben bu tarz ilişkilere "ayyy onların secimi, vayyyy onun bedeni onun kararı" gibi bakamıyorum. cok cok ürkütücü geliyor nedense. Uç.

Sizin yapabileceğiniz hicbir şey yok.

ben de çok normal bakamıyorum böyle konulara

yakın bir zamanda bende çok yakın bi kız arkadaşımın lezbiyen olduğunu hatta aynı işi yerinde aşık olduğu bir kız olduğunu öğrendim.
kızla ayrılmışlar bizimki depresyona girdi ağlama krizleri vs geçirdi...Oluyor işte böyle şeyler öyle hissediyor demek ki diyorum hep ama zor bir durum

Bence o arkadaşın hala büyüdüğünün bile farkında değil ki düşünün bu insan geleceğe bi evlat yetiştiriyor !

Son düzenleme:
yalnız tepkiler ne kadar yumuşak..
eğer kızın aldattığı erkek olsaydı ,burası fokur fokur kaynardı..
aldatmak kadınla yada erkekle farketmez,şerefsizliğin önde gideni.
bu kızda öyle biri.
biseksüel demek ki.
ben sizin yerinizde olsam,kızla konuşurum ve ağzından alırım herşeyi. kocasınada dikkatli olmasını söylerim.

kız biseksüel mi lezbiyen mi orasını anlamadım her halükarda eşine haksızlık ediyo o kesin

kız biseksüel mi lezbiyen mi orasını anlamadım her halükarda eşine haksızlık ediyo o kesin
bi seksüel. çünkü adamla kaçıp hamile kalarak evlenmiş. şimdide bu kızdan hoşlanıyor. yani her 2 cinsede ilgi duyuuyıor. öyle olmasa sadece lezbiyen olsa erkeğe elini bile süremezdi. nasıl erkeklerdede öyleyse onun gibi..bir erkekte başka bir erkeğe elini süremez. gay olmadığı müdettçe.
david bowie ve mick jaggerda olduğu gibi.onlarda biseksüel çünkü
zamanında bianca jagger bunları bir yatakta basmıştı. evliyken. ama şimdi ddavidde bir kadınla evli. imanla..

Son düzenleme:

acaba lezbiyenliğini kamufle etmek için mi evlendi diye düşündüm genelde bunu erkekler yapıyo, evleniyo hasbelkader bide çocuk yapıyo sonra hatunlar serzenişe geçiyo kocam bana ilişmiyo vs diye, acaba bu kızda evlenirim kocayı kafaya alırım yoluma bakarım diye mi düşündü ailesi fazla muhafazakarsa, bilemedim ki

Konu erkeğin erkeğe ilgisi olsaydı ben yine aynı seyi yazardım. İnan cok ürkütücü, bambaşka bir dünya.

kız lezbiyen mi biseksüel mi geçici bir durum mu bilemem ama ortada olan birşey var o da eşini başka biri ile aldattığı.ha kadın olmuş ha erkek bişey farketmez biri ile sevgili olmuş belkide cinsellik boyutunu bile yaşıyor.bu aldatma değil mi? önemli olan bu bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…