- 23 Haziran 2015
- 1.271
- 1.470
- 83
- 32
- Konu Sahibi Umutcanemre
bnm oglanin 1 yasindan 4 yasina kadar kiyafetleri var titiz kadinimda yeni gibi tertemiz oyuncakta var. hediyem olsun yavrucaklara bana ulas
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da atar misiniz adresi?
banada özelden gönderirseniz bende yardimci olmak isterim.Bana da atar misiniz adresi?
Aynen konunuz kapanmadan adres bilgisi yollarsanız elimizden geleni yapmaya çalışırız.Ozelden adres ad soyad atar misiniz konunuz kapanmadan?
Konu kapanmadi ama uye cikti gitti bir sey yazmadanAynen konunuz kapanmadan adres bilgisi yollarsanız elimizden geleni yapmaya çalışırız.
Ya böyle olunca işte herkese şüpheyle yaklaşıyoruz artıkKonu kapanmadi ama uye cikti gitti bir sey yazmadan
Anne babaniz yardim etmiyorlarmi2oglum için kıyafete ihtiyacım var durumum yok eşim çalışmıyo yardım edermisiniz çoçuklarınızın küçük gelen kıyafetlerini benim çocuklara verirmisiniz
Evet cok tesekkurler uyari icin. Ben burda birkac defa bu tarz konu gordum ve hepsine de yazdim,yardimlastigimiz Bircok arkadasimiz var,hemen hemen her sehirde ulasabilecegimiz birileri oluyor,dernek araciligiyla yardima gercekten ihtiyaci oldugunu tesbit edersek el birligiyle bir seyler yapmaya calisiyoruz her zaman.Arkadaşlar allah kimseyi muhtaç etmesin ancak yardım talepleri karşılaşılan çeşitli nedenlerle (örneğin buradan alınan kıyafetlerin satılması gibi) her zaman uygun bulunmuyor.darkmore yazmış, kişinin adresine ulaşamadığı sosyal yardım kuruluşlarını yönlendirmek yardım almasını sağlamak öncelikli hedef oluyor. Eğer durum gerçekse yardım talep eden arkadaşlar hem sosyal yardım alabiliyor hem de buradan destek veriliyor.
Siz yine de sosyal yardım olayını duyduktan sonra forumdan ayrılan ve yardım taleplerine cevap yazmayan arkadaşadarkmore dan haber gelmedikçe hemen yardımda bulunmayın.
Konu sahibi arkadaş kusura bakmasın onluk bir durum değil. Buranın bir nevi kuralı böyle. Daha önce bu tarz durumlarla karşılanmayan ve başlığa yazan arkadaşlar için yazıyorum bunu.
Arkadaşlar allah kimseyi muhtaç etmesin ancak yardım talepleri karşılaşılan çeşitli nedenlerle (örneğin buradan alınan kıyafetlerin satılması gibi) her zaman uygun bulunmuyor.darkmore yazmış, kişinin adresine ulaşamadığı sosyal yardım kuruluşlarını yönlendirmek yardım almasını sağlamak öncelikli hedef oluyor. Eğer durum gerçekse yardım talep eden arkadaşlar hem sosyal yardım alabiliyor hem de buradan destek veriliyor.
Siz yine de sosyal yardım olayını duyduktan sonra forumdan ayrılan ve yardım taleplerine cevap yazmayan arkadaşadarkmore dan haber gelmedikçe hemen yardımda bulunmayın.
Konu sahibi arkadaş kusura bakmasın onluk bir durum değil. Buranın bir nevi kuralı böyle. Daha önce bu tarz durumlarla karşılanmayan ve başlığa yazan arkadaşlar için yazıyorum bunu.
Evet cok tesekkurler uyari icin. Ben burda birkac defa bu tarz konu gordum ve hepsine de yazdim,yardimlastigimiz Bircok arkadasimiz var,hemen hemen her sehirde ulasabilecegimiz birileri oluyor,dernek araciligiyla yardima gercekten ihtiyaci oldugunu tesbit edersek el birligiyle bir seyler yapmaya calisiyoruz her zaman.
Sonradan akillarda soru isareti olmamasi acisindan bu yontem daha uygun. Suistimallerden dolayi zaten sitede yardim konusu yasak,olmasi gereken o tabi