2veya daha fazla düşük yapıp hamile kalmak isteyenler..

bende 2 kez düşük yaptım ilki 8 haftalıktı 2. si 18 haftalıktı 2. gebeliğim tamamen doktor ihmali sonucu kaybettim( enfeksiyon kapmışım doktor farketmemiş).... sonra testler falan yapıldı genetik , faktör5, kan testleri falan ama hiç birşey çıkmadı...çok üzülüyorum şimdi 24 haziranda yeniden denemeye başlayacağım doktor kontrolünde. isteyen herkes sağlıkla bebişini kucağına alır umarım...

meraba kızlar hepınıze geçmış olsun düşüklerın nedenı için hangı testler yaprıdınız acaba?? bızde adetımı beklıyoruz doktora gıtcez nedenı araştırmak için

butterfly güzelim zaten burda almanya da 3. düsükten önce hic yapmazlar birsey… 3. düsükten oda doktoru zorlayacaksin yapin diye öyle yapilir burda bu tür testler. ben 3. düsükten doktorum yapmak istemiyordu degistirdim doktorumu simdi ki allahtan iyi. yapti bende testleri ama daha sonuc alamadim. Faktor5 testi, Kromozom analizi ve hormon testleri falan yapildi. Faktor5 sey demek Kan kalin mi diye bakiyorlar. Eger kalin sa bebek beslenemiyor, kann damarlardan zor gectigi icin. Hormon testleri de belli. Cogunluk erkeklik hormonlarimi yoksa yeteri kadar Östrogen (yani kadinlik hormonu) varmi diye. Kromozom analizi den daha sonuc alamadim ben. Uzun sürüyormus sonucunu almak.
Bakalim hayirlisi…. fisfisfis

slm kızlar benım tum tahlıller yapıldı hersey normal dr deneme yanılma yolunu deneyecek yanı gobekten bı ıgne varmıs onu deneyecek hamıle kalamyakorkuyorum ya artık kocamdan kacar oldum hamıle kalamamak ıcın:) rabbım yardımcımız olsun

merhababenimde 2 tane bebeğim biri 9 haftalık biri 11 haftalık iken anne karnında ödü kürtaj oldum 12 gün oldu yaklaşık. hala kendimi iyi hisset miyorum nedenini araştırmak için bir iki ay geçsin dedi doktor.eğer sizde doktora giderde sebebini paylaşırsanız sevinirim.

Benim de 3 düşüğüm oldu hiçbirnin kalp atışlarını bile duymak nasip olmadı:çok üzgünüm:
Yeniden hamile kalmak istiyorum ama sebebi araştırlsın da istiyorum... Yeni bir hayal kırıklığı yaşamaya gücüm kalmadı.senağlama

üzülme arkadaşım hemen dr a git ve sebebinin araştırılmasını iste benim 2 düşüğüm oldu şuan araştırılıyorum 5 haftalıkken düşyor 1 sene ara verdim sonuçlar önümüzdeki ay çıkacak beklemek çok zor biliyorum ağlaya ağlaya geçti zamanım işte ne yapalım kader diyoruz buna ama umudunu yitirme ben bu ay korunmicam inşallah yine düşmez bebeğim Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Sağol canım.. İnşallah düşmez canım benim birdahaki sağlıklı bir hamilelik olur.. Benim kinci hamileliğimden sonra sadece hormon tahlillerim yapıldı, ama meğer kanpıhtılaşması ve kromozomla ilgili testlerde yapılıyormuş şimdi bunları da yaptırmak istiyorum bende biraz zaman verdim kendimi toparlayıp doktora gidicem.. Hakkımızda hayırlısı olsun umudum hep benle ama içimdeki hüzünde gitmiyor malesef ya gene düşerse diye korkularım var..:çok üzgünüm:

benimde iki düşüğüm oldu boş gebelik ikiside üçüncü için hastane bakıyoruz hangi hastaneye gideceğime karar veremedim alman hastanesimi memorıalmi

arkadaşım çok üzüldüm benimde 6 yaşında bir kızım var, bir kardeşi olsun istedim ama çok isteyince olmuyor, 6 haftalık hamilelik sonucu bebek anne karnında öldü kendiliğinden düştü, bir yıl sonra tekrar hamile kaldım yine 6 haftalık anne karnında öldü doktorum kürtajla sonlandırdı sebebini öğrenmek istiyorum ama tekrar hamilelik için hiç cesaratim yok sanırım birdaha hamilelik yaşayamam gibi

slm canım bende senin gibi oldum 2 gebeliğimde 6 haftalıkken kaybettim ilki kendiliğinden kanamayla düştü ikinci gebeliğimdede kürtajla aldılar daha yeni oldu 16 şubatta kürtaj oldum şimdi iyibi doktor arıyorum sebebini araştırmak için napıcam bilmiyorum ve benim hiç çocuğum yok çok istiyorum rabbim tüm istiyenlere nasip etsin.

Amin canım bende bebeğimi 6 haftalıkken kaybettim şimdide yeni doktor arıyorum bana yardımcı olurmusun sen hangi doktora gidiyosun benim 2 düşüğüm olduğu için sebebini araştırmam lazım o yüzden karar veremedim hangi doktora gideceğime yardımcı olursan çok sevinirim

canım benim aminn bende 2 düşük yaptımm bende araştırıcam sebepleri yapılan testlerini bizimle paylaşırsan sevinirim şimdiden teşekkürler.

herkese merhabalar... benim de sırasıyla bir dış gebelik ameliyatım, ardından bir düşüğüm var... şu anda rhamileyim 7. haftada ancak doktor kalp atışı alamıyor... bie hafta sonra tekrar gidicem ama hiç umudum yok önceki de böyle olmuştu... kendiliğinden düşmüyor hemde buda alınırsa iki kez kürtaj olmuş olucam...tüm bunlar 1 senede oldu... moralman çöktük eşim de bende...
doktorum şimdi bazı testler istedi benden... kanın pıhtılaşmasına bide antikorlara falan bakılacakmış... eşim dna testi de yaptıralım diyor... pgt testi yaptırmış olan varmı??? nerede yaptılabiliriz, ücretleri falan gibi bilgi verirseniz çok makbule geçer...moralim gerçekten çok bozuk iki gündür sürekli ağlıyorum... allahım bebek isteyenleri bekletmesin kucaklarımızı boş bırakmasın...

ben de 2 meleğimi gönderdim cennete şimdi yılmadan dünyaya getirmek istiyorum
3.meleğimi.düşükten sonra adet olmalıydım hala olmadı 38.gün bugün bilmiyorum ne zaman olurum hayırlısı...

merhaba arkadaslar ... cok zor onun varlıgını hıssedıp kaybetmek ... kelımeler bıttı butun anlamlar kayboldu hayat bır yerde durdu sankı ... yuregımde bır yerde tarıfı olmayan bır acı boğazımda yutkunamadıgım bır umutsuzluk... konuşmuyorum artık bu konuyu atlatmak mı bazen agır gelıyor AVAZ AVAZ susmak ... ne gelır elden kım ne yapabılır durdaramdımkı onların gıdısını ... şımdı bılıyorum sabretmeyı şımdı bılıyorum umutla beklemeyı ... şımdı her zamankınden daha cok anlıyorum ınsanoğlunun vasıfsız oldugunu ... kızım olursa eger bırgun ve yasarsa adını dılek koyacagım cunku o benım hayttakı tek dılegım . oğlum olursa bırgeun ve yasarsa adını umut koyacagım cunku o benım hayattakı tek umudum ... unutmuyor ınsan yasadıgı hıc bıseyı ...ama alısıyor ne varkı insanoğlunun alışmak gıbı ozellıgı var ..onların yoklugunada alıştık dıyelım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…