- Konu Sahibi butterfly23
-
Benim de 3 düşüğüm oldu hiçbirnin kalp atışlarını bile duymak nasip olmadı:çok üzgünüm:
Yeniden hamile kalmak istiyorum ama sebebi araştırlsın da istiyorum... Yeni bir hayal kırıklığı yaşamaya gücüm kalmadı.senağlama
üzülme arkadaşım hemen dr a git ve sebebinin araştırılmasını iste benim 2 düşüğüm oldu şuan araştırılıyorum 5 haftalıkken düşyor 1 sene ara verdim sonuçlar önümüzdeki ay çıkacak beklemek çok zor biliyorum ağlaya ağlaya geçti zamanım işte ne yapalım kader diyoruz buna ama umudunu yitirme ben bu ay korunmicam inşallah yine düşmez bebeğimAllah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
arkadaşım çok üzüldüm benimde 6 yaşında bir kızım var, bir kardeşi olsun istedim ama çok isteyince olmuyor, 6 haftalık hamilelik sonucu bebek anne karnında öldü kendiliğinden düştü, bir yıl sonra tekrar hamile kaldım yine 6 haftalık anne karnında öldü doktorum kürtajla sonlandırdı sebebini öğrenmek istiyorum ama tekrar hamilelik için hiç cesaratim yok sanırım birdaha hamilelik yaşayamam gibi
bende 2 kez düşük yaptım ilki 8 haftalıktı 2. si 18 haftalıktı 2. gebeliğim tamamen doktor ihmali sonucu kaybettim( enfeksiyon kapmışım doktor farketmemiş).... sonra testler falan yapıldı genetik , faktör5, kan testleri falan ama hiç birşey çıkmadı...çok üzülüyorum şimdi 24 haziranda yeniden denemeye başlayacağım doktor kontrolünde. isteyen herkes sağlıkla bebişini kucağına alır umarım...
ben 2008 eylül ayında ilk düşüğümü yaşadım aslında öğrendim ve kaybettim diye biliriz bir şey anladım ve bir ay sonra ikinciye hamile kaldım 4.haftamda onuda kaybettim çok üzüldüm derken ara vermeye karar verdik 2009 şubat ayında 3.bebeğimide kaybettim şimdi nedenini araştırıyoruz bir sürü test yapıldı rahim filmi çekildi ama hiç birşey çıkmadı geriye yaptırmam gereken 5 tane daha test kaldı çarşamba günü çapa tıp fakültesine gidip eşimle birlikte test yaptıracağız eğer onlardanda birşey çıkmazsa doktor kontrolünde hamile kalacağım allahım inşallah cennet kokulumuzu kucağımıza almayı nasip eder hepimize :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?