- Konu Sahibi butterfly23
-
mart ayında kimyasal gebelik.. ağustosta ise 7 haftalık bebeğimin kalbinin atmaması.. dayanamıyorum .. eşimle kavga etmeye başladım artık.. sağlıklı düşünemiyorum o ne kadar anlayışla yaklaşırsa o kadar uzaklaşıyorum ondan.. ayrılmayı bile düşünüyorum..eğer bebeğim olmayacaksa onu da mutsuz etmenin bir anlamı yok.. testler yapılacakmış ws. 2 bebeğiminde neden öldüğünü araştıracaklarmış... mışş.mışşş..eğer problemim aşılamayacak kadar büyükse ben bunu kaldıramam .. zaten eşimin annesi de beni istememişti..oğluna çocuk verebilecek birini bulur..herkes mutlu olur böylece..ooooooooff iyi değilim hiç ii değilim..uyuyamıyorum..ne yapmam gerekiyor bilmiyorum..Allahım ewladını kaybeden herkese sabır versin..dayanma gücü versin.. sağlıklı ewlatlar nasip etsin.. bana da nolur..
kızlar benimde 3 düşüğüm var her biri birbirinden farklı şekilde düştüler sonrasında hep kürtaj oldum zor günler geçirdim biliyorum insanın psikolojisi bozuluyor herkes yine olur denersin diyor ama asla hiçbiri bizim yaşadıklarımızı ,duygularımızı bilemez. düşüklerime bir neden bulunamıyor en azından bir nedeni olsa tedaviside olur. size diyeceğim iyice araştırmanızı yaptırın ve öyle tekrardan deneyin ve hep olumlu düşünün en azından ben 3 düşükten sonra bunu öğrendim şimdiye kadar hep, aman buda mı düşecek yine mi kalbi duracak, aman zıplama ,yorulma endişesi yaşamak istemiyorum artık.
içinizde düşük yapıp sebep bulunamayan var mı? doktorlar ne dedi size?
canım sen tüm araştırmalarını yaptırdın mı? bazen yapılan araştırmalardan birsey çıkmayabiliyormuş doktorum öyle demişti.ama yinede bir önlem alınması lazım bence.
dilaycım son düşüğüm temmuz sonunda oldu.doktor biraz bekle vücut kendini toparlasın ondan sonra araştırma yapalım dedi,ama bazı arkadaşların düşükten sonra hemen araştırılmış.beklemek zor geliyor insana.bayramdan sonra araştırma yaptıracağım.merak ettim uzun sürüyor mu,hangi testler yapılıyo,sonuçlar ne zaman çıkıyor? kafamda sürekli bunlar var.moral olarak çöküntüdeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?