2veya daha fazla düşük yapıp hamile kalmak isteyenler..

2 tane doğum yaptım biri 5 aylık biri 3 aylık 5 aylık kızım kendiliğinden oldu hiçbişi bilmiordum sabah kalktığımda açılmam vardı kordon aşağı düşmüştü kızım doğdu ardından 6 ay sonra tkrr kaldım 3 aylık oğlumu anensafeli yüzünden doğdu ikili teste gittim raahim ağzına dikiş atılacaktı bn ondan korkarken oğlum avcumdan kayıp giit çok kötü bir durum allah kimseye göstermesin ama yine hamile klmak istiyorumm tk hayalim sağlıklı bir bebeğim in olması allah herkese verir inşallah

mart ayında kimyasal gebelik.. ağustosta ise 7 haftalık bebeğimin kalbinin atmaması.. dayanamıyorum .. eşimle kavga etmeye başladım artık.. sağlıklı düşünemiyorum o ne kadar anlayışla yaklaşırsa o kadar uzaklaşıyorum ondan.. ayrılmayı bile düşünüyorum..eğer bebeğim olmayacaksa onu da mutsuz etmenin bir anlamı yok.. testler yapılacakmış ws. 2 bebeğiminde neden öldüğünü araştıracaklarmış... mışş.mışşş..eğer problemim aşılamayacak kadar büyükse ben bunu kaldıramam .. zaten eşimin annesi de beni istememişti..oğluna çocuk verebilecek birini bulur..herkes mutlu olur böylece..ooooooooff iyi değilim hiç ii değilim..uyuyamıyorum..ne yapmam gerekiyor bilmiyorum..Allahım ewladını kaybeden herkese sabır versin..dayanma gücü versin.. sağlıklı ewlatlar nasip etsin.. bana da nolur..

canım yaşadıkların hiç kolay şeyler değil ama allahı takdiri allah böyle nasip etmiş demekki..
birde şu yanından bak olaya eğer o bebekler olsaydı belki ileride hırsız uğursuz olucaktı belki özürlü lacaklardı rabbim onu hayırlı görmedi aldı..lütfen kendini bu kadar yıpratma heleki eşinden ayrılmayı asla ve asla düşünme sonucta bu yola beraber baş koymuşsunuz beraberde devam edin..eşin sana destek cıkıyosa sende biraz ona yardımcı ol ve pozitif düşün tabi bunu demsi kolay diyebilirsin ama bende aynı şeyleri yaşadım ama asla eşimden ayrılmayı düşünmedim her bebekerimi kaybedişimde daha sıkı sarıldık eşimle birbirimize..
zaman herşeyin ilacı olduğunu unutma şu mubarek aylarda bol bol dua et allaha eminim boş cevirmeyecektir..
bende 5 yıllık evliyim hatta 6 olduk desen yeri..
3 gebeliğim ve birde kimyasal gebeliğim var hepsini sayrsak 4 tane olacak..
ilk bebeğim 3 aylık kalp atışları alınmadı ikinci 5 aylık kızım kromozon bozuklu ve su azlığı nedeniyle gebelik sonlandırıldı 3 gebeliğim 2,5 aylık kalp atımı alınmadı ve daha sonrasındada kimyasal gebelik öğrendikten 3 gün sonra düştü...
ama asla yılmadım her defasında şükrettim allahıma allah cok büyük inanıyorumki birgün bebeğimi vericek ama zamnı var...
sende kendini topla gerekne testlerini yaptır.. olmadı artık herşeyin caresi var gider bir tüb bebek yaptırırsınız....lütfen üzülme tamammı..:teselli:

Ne düşünürsek düşünelim bizim dediğimiz olmuyor benim eşim yalnız tek hayatta düşüne biliyomusunuz ben ona bi bebek bile veremiyorum 3 aşılama 2 tü derken 7 yıla giriyoruz bundan bi buçuk sene önce kendiliğnden geldi adı boş gebelikmiş sonra mayısta gelmiş oda boş gebelik ama bi hadis var çocuğuolmayan kadına mükafat var sabır etmeliyiz benimde pskkolojim bozuldu eşimin ve benim bütün arkadaşları doğurdu onun akrabaları sevindirici haber bekliyo özel yaşantımız kalmadı kürtaj tmmuz 15 de oldum şimdi ise araştrma sürecindeyiz sabır etmeliyim allaha tevekkül etmeliyim (((((((((((((((((((((

kızlar ya tıp fakültesi arştırma için taa kasıma gün veiyor.sizdede öyle mi oldu mu .niye bu kadar geç.zaten psikolojim darmadağın.iyice kötü oldum.

kızlar benimde 3 düşüğüm var her biri birbirinden farklı şekilde düştüler sonrasında hep kürtaj oldum zor günler geçirdim biliyorum insanın psikolojisi bozuluyor herkes yine olur denersin diyor ama asla hiçbiri bizim yaşadıklarımızı ,duygularımızı bilemez. düşüklerime bir neden bulunamıyor en azından bir nedeni olsa tedaviside olur. size diyeceğim iyice araştırmanızı yaptırın ve öyle tekrardan deneyin ve hep olumlu düşünün en azından ben 3 düşükten sonra bunu öğrendim şimdiye kadar hep, aman buda mı düşecek yine mi kalbi duracak, aman zıplama ,yorulma endişesi yaşamak istemiyorum artık.
içinizde düşük yapıp sebep bulunamayan var mı? doktorlar ne dedi size?

canım sen tüm araştırmalarını yaptırdın mı? bazen yapılan araştırmalardan birsey çıkmayabiliyormuş doktorum öyle demişti.ama yinede bir önlem alınması lazım bence.

canım sen tüm araştırmalarını yaptırdın mı? bazen yapılan araştırmalardan birsey çıkmayabiliyormuş doktorum öyle demişti.ama yinede bir önlem alınması lazım bence.

canım, A-Z ye her türlü tahlilim yapıldı ama sonuçta birşey çıkmıyor sadece doktorlar önlem amaçlı heparine başlayacak adet günüm geçince hepsi bu işe yarar mı bilmiyorum.
tıpta sebebi bilinmeyen düşükler kısmına giriyorum doktorların hepsi deneyeceksin diyor hangisinde tutarsa ama benim psikolojimi düşünen yok maalesef...

dilaycım son düşüğüm temmuz sonunda oldu.doktor biraz bekle vücut kendini toparlasın ondan sonra araştırma yapalım dedi,ama bazı arkadaşların düşükten sonra hemen araştırılmış.beklemek zor geliyor insana.bayramdan sonra araştırma yaptıracağım.merak ettim uzun sürüyor mu,hangi testler yapılıyo,sonuçlar ne zaman çıkıyor? kafamda sürekli bunlar var.moral olarak çöküntüdeyim.

zaten 1 ay geçmiş üzerinden genelde tahliller kandan bakılıyor. neden beklemelisin anlamadım düşükten hemen sonra 15 gün içinde başlamıştım .. beklemek gereksiz rahim içine bakılmadıktan sonra neden beklenecek kanla hepsi çıkıyor.
bu topikten devam edelim konuşmaya sana uzun bir liste yazacağım onları mutlaka yaptır. bekle dosyamı getirip yazacağım ok.

düşük sonrası yapılan tahlillerim tüm arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla yazıyorum biraz uzun bir liste:

1- rahim filmi
2-Anti karyolipin IgM
3-Anti Phospholipid IgG
4-Anti Phospholpid IgM
5- Anti Kardiolipin IGg
6- Lupus Antikoagulasyon
7-FactörV Leiden PCR
8-Protrombin(Faktör2)gen
9-MTHFR677 Mutasyonu
10- ProteinS
11-Protein C
12-Aktive Protein CRezistansı
13-Anti trombin 3
14-İndirekt coombs
15-Sito genetik(kromozomlar)
16-Brucella IgG
17- Anti CMV IGg
18-Anti Toxoplazma IGm
19- Anti Rubella IgG
20- Progesteron
21-Anti rubella IGm
bana bunlar yapıldı herkese geçmiş olsun.

sana hangileri yapıldı yada yapılacak bu tahlillerin içinde pıhtılaşmadan tutta, vucudun çocuğu kabul edip etmeyeceğine kadar hepsi var...

canım çok sağol paylaşımın için. bunların bir kısmını tıp fakültesinde bi kısmını özelde yaptırdın herhalde.

canım bana şimdilik test yapılmadı.aslında ben de kan pıhtılaşması olabilir mi diye düşünüyorum.sonuçların kaç günde çıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…