2veya daha fazla düşük yapıp hamile kalmak isteyenler..

benim kendi doktorum bazen araştırma sonuçlarında hiç birşey çıkmayabilir,böyle olursa aspirin ve iğne olur demişti.sen asirin ve iğne kullanmışmıydın düşükten önce canım

ben 3 düşük yaptıktan sonra iğneye karar verildi çünkü düşüklerin her biri farklı oluşuyordu eğer hamile kalırsam heparine başlayacağız. dozu her doktor farklı söylüyor pıhtılaşma olmadığı için ne yaparım bilmiyorum doz konusunda ... senin kaç düşük oldu diye sormuştum?

işte benim sonuçlarımda birşey çıkmadı ve tedavide havada olan bir durum işe yarar mı bilmiyorum iğne..

merhabalar arkadaşlar ben de sizler gibi düşük yaşayanlardanım. 3 kez düşük yaptım. kanımda pıhtılaşma var. 3. gebelikte iğne kullandım. ama yine düşükle sonuçlandı. kromozom analizi yaptırdık eşimle. sonuçlar çıkmış. sonuçlar üzerinde tartışıp drla karar verecez ne yapmamız gerektiğine. Allah bu durumda olan , düşük yaşayan herkesin yardımcısı olsun. Umarım bir çare buluruz.

bende aynı senın gıbıyım bnde kan pıhtılasması var 3gebelıgımde 9 haftata son buldu ama benım doktorum kromozn testıne gerke duymadı senın dusuklerın kacıncı hafta oldu

Merhaba hanimlar,

Yazilarinizi okudumda benim gibi ayni seyleri yasayan ne kadar cok kisi varmis dedim.. Bende 2 düsük yasayan biri olarak, sizlerin neler hissettiginizi anlayabiliyorum. Cogunuz 2009 da yazmissiniz yazilarinizi, insallah o günden bugünde Rabbim size bebisler nasip etmistir.

Bende iki defa 7-8 haftalikken düsük yaptim, birinci düsügümde kürtaj yapildi ikincisinde ise doktor kürtaja gerek görmedi, cünkü her iki defasindada kendiliginden düsmüstü bebeklerim.
Düsügün sebebi henüz arastirilmadi, burda 3cü düsükten sonra arastirma yapiyoruz dedi hastanede ki doktor, ama bakalim ben kadin doktoruma gidip onunla bu durumu konusacagim. Ikinci düsügümün üzerinden henüz 5 gün gecti. Bir daha hamile kalmaya korkuyorum, o da düser yine diye..

Allah dileyen isteyen herkese dogru zamanda hayirli evlatlar nasip etsin insallah...

selamlar sevgiler

haticecan merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun bende yakın tarıhte düşük yaptım çok zor bir durum çok korkuyorum tekrar hamilelikte aynı şeyleri yaşayacagım diye

haticecan merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun bende yakın tarıhte düşük yaptım çok zor bir durum çok korkuyorum tekrar hamilelikte aynı şeyleri yaşayacagım diye

Insallah Rabbim bir daha yasatmaz, bizlerde sag salim kucagimiza aliriz bebeklerimizi... Sende lütfen kontrol ettir, ben düsügün sebebini arastirmasini isteyecegim doktorumdan...

Derya, ne oldu sonuçların merakla takipteyim. Ben de düşük materyalini gönderdim Ankaraya. Bakalım ondan birşey çıkarsa biz de eşimle kromozom analizi yaptırmak istiyoruz.

slm arkadaslar hepinize gecmis olsun bende sizlerdenim 6 dusuk yaptim en son dusugumude 5gun once oldu ama cok sukurki tek tesellim suan karsimda oturup kitir kitir cips yiyen dunyalar guzeli canim kizim tabi kizimin olmasi diger bebeklerimin acisini azaltmaz ama onunla avunuyorum en azindan Rabbbim yakin zamanda findik kurduma bi kardes nasip eder insallah Allah hepimize biran once sifamizi verir insallah

merhaba bende ilk bebeğime 2009 da hamile kadım ve 9 haftalıkgen anne karnında kalp atışları durduğu için müdehale gördüm 2 ay sonra yeniden hamilelik haberi aldım ve çokda sevinmeye fırsat bulamadan 7. haftada yine kalp atışları alınamadı fakat müdehale sonrası embriyo kromozom analizi sonucunda trizomi 7 ve trizomi 13 sapdandı bizde yapılan araştırmada eşim ve ben sağlıklı görünmemize rağmen 6 ay kadar korunduk psikolojim yerlerde idi ve yeni bebek için önce terapilerle kendimi hazırladım sonrasında eylül 2010 da tekrar hamile idim ilk 3 ay sonrası kendimi daha iyi hissederim sanarken herşey başa döndü tarama testleri iyi çıksada kesin değildi sırada amniyosentez vardı ve sağlıklı bir bebeği kaybetme ama kalıcı hasarlı bir bebek doğurma korkusu derken çıldırmak üzere idimki bi çırpıda karar verip amniyosentez yaptırdık sonucu beklerken ölüyorum sandım ama bugün sağlık haberlerini aldım bebeğimin inşallah bir aksilik olmadan kucağıma alacağım seni çok iyi anlamakla beraber ne yazıkki bunları yaşamanında kaçınılmaz olduğunu söylemeliyim allaha sığın bol bol dua et ve araştırıp sormaktan vazgeçme dualarım güzel bebeklerimiz ve melek anneleri için herşeyin gönlünce olması ümidi ile...

Arkadaşlarım bende 1.5 yıl içerisinde 3 düşük yaptım ilki kendiliğinden düştü 2.ve 3.de ise kalp atışı alınamadı mecburen kürtaj oldum 3. den sonra bütün araştırmalarım yapıldı sonucunda hiç bişey çıkmadı sebebsiz düşükmüş benimkide,, he sadece brucella çıktı ve prolaktin(süt hormonu)35.4 biraz fazlaymış dr ikisinide önemsemedi bunlar düşük yapmaz diyor yapmazsa neden testlerine gerek duyuluyor anlamıyorum özellikle brucella kanda bi mikrop bebeği öldürebilir ama dr böle düşünmüyo dr bana hamile kal 10 gün sonra gel diyor ben 10 gün nasıl bekleyim benim gözlem altında olmam gerekmiyomu arkadaşlarım,,,ayrıca sadece progestan kullanacakmışım sebebsiz düşüklerde iğne öneriliyo offfffff çok sıkıntılıyım beni anlayacağınızı umuyorum,,,sanırım dr değiştiricem sizdende bana fikirler vermenizi rica ediyorum istanbulda olan arkadaşlarımdan bana iyi bir riskli gebelik uzmanı önermelerini rica ediyorum RABBİM bize en kısa zamanda sağlıklı bebekler versin işallah,,,,,uzun yazdım kusura bakmayın sizlere içimi döktüm okuduğunuz için çok tesekür ederim

Elaezel,

diyecek söz yokki bu konuda. Ne yapacaksın ki, doktorlar da bunlardan birşey olmaz diyorsa kime güveneceksin başka. Kendine dikkat et, hayırlısı ile herşey hallolur :) üzme kendini.

ben de 1,5 yıl içinde 3 düşük yaptım. ilki 5. ikinci ve üçüncüsü 7 haftalıkken oldu. son 2 sinde de her şey yolunda gidiyordu. bebğin kalp atışları gayet iyi duyuluyordu. Ancak aniden kanama başlayıp birkaç gün içinde kaybettim. ve bahsettiğinz bütün testler yapıldı. Rahim filmi de çektirdim en son. Hiç bi sorun olmadıgı söylendi. Nedeni bilinmeyen tekrarlaya düşükler. Doktorum bunu ilk söylediğinde çok üzülmüş ağlamıştım. Ama şimdi bu durumu da kabullendim. Bu siteyi görünce de yalnız olmadığımı anladım. Güçlü ve inançlı olmaktan başka yapacak hiç bi şeyimiz yok onu anladım. Geçen gün de riskli gebelikler uzmanı Prof Dr Cihat Şen e gittim. benim doktorumdan farklı olarak hiç bi şey söylemedi. Deneyeceksin illa biri tutacak dedi. Heparin iğnesi kullanmamın da bi anlamı olmayacağını söyledi. Hiç beklemeden hemen hamile kalabileceğimi söyledi. Ancak kendi doktorum 2 ay beklememi söyledi. Bu arada yarın da başka bir doktora daha görüneceğim:) Bir kaç dr daha gezeceğim ama sanırımdeğişik bir şey olmayacak. Her seferinde yıkıldım üzüldüm ama pes etmeyeceğim. Yine deneyeceğim. Yine deneyeceğim. Sonunda olacağına inanıyorum siz de inanın.

Mrb arkadaşlar benimde sizden farkım yok...Bende 6 yıl içinde 6 bebek kaybettim...5 hamilelik 6 bebek...Biri ikizdi 25 haftalık erken doğum oldu rahimağzı yetmezliğinden...Diğer 4ü de düşük oldu...En sonuncu 1 ay önce düştü...Hala kanamam devam ediyo...Dr.um haftada b-hcg bakıyo, düşüşü izleyelim dedi...En son dün gittim ama 10günde değer düşmemiş parça var dedi...Ya ilaçla düşecek ya da kürtaj olacaksın dedi...Rabbim hayrlısını versin inş kimseye yaşatmasın...Rabbim bol sabırlar versin arkadaşlar...

benim birtane kizim var üc yasinda 5 ayda 2010 birbitane düsük yaptim sonra sekinci ayda 2010 da tekrar hamile oldumu ögredim yine karenimda öldü simdio tekrar tedavi görüp anne olmak istioyrum ikinci deffa ama korkuyorum kaybetmekten kafam cok karisik korkuyo atamiyorum üstümden allah herkese yardimci olsun

bende iki kere düsük yaptim maalesef zor durum gercekten yasayanlar iyi anlar hamile kalabildigime sükür ediyom ama bu iki düsükde beni cok yordu üzdü ikiside 7ay icinde oldu bitti 1hafta olcak ikinciyi kaybedeli acim taze daha gene calismalara baslamadan ilk önce kan testi olcam ve ameliyat olcam rahmime bide karnima uyutarak kameraylan bakcaklar ne varmis diye sanirim türkce adi Laparoskopi hakkimizda hayirlisi olsun cektigimiz acilar son olsun ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…