- Konu Sahibi butterfly23
-
merhabalar arkadaşlar ben de sizler gibi düşük yaşayanlardanım. 3 kez düşük yaptım. kanımda pıhtılaşma var. 3. gebelikte iğne kullandım. ama yine düşükle sonuçlandı. kromozom analizi yaptırdık eşimle. sonuçlar çıkmış. sonuçlar üzerinde tartışıp drla karar verecez ne yapmamız gerektiğine. Allah bu durumda olan , düşük yaşayan herkesin yardımcısı olsun. Umarım bir çare buluruz.
haticecan merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun bende yakın tarıhte düşük yaptım çok zor bir durum çok korkuyorum tekrar hamilelikte aynı şeyleri yaşayacagım diye
merhabalar arkadaşlar ben de sizler gibi düşük yaşayanlardanım. 3 kez düşük yaptım. kanımda pıhtılaşma var. 3. gebelikte iğne kullandım. ama yine düşükle sonuçlandı. kromozom analizi yaptırdık eşimle. sonuçlar çıkmış. sonuçlar üzerinde tartışıp drla karar verecez ne yapmamız gerektiğine. Allah bu durumda olan , düşük yaşayan herkesin yardımcısı olsun. Umarım bir çare buluruz.
Merhaba hanimlar,
Yazilarinizi okudumda benim gibi ayni seyleri yasayan ne kadar cok kisi varmis dedim.. Bende 2 düsük yasayan biri olarak, sizlerin neler hissettiginizi anlayabiliyorum. Cogunuz 2009 da yazmissiniz yazilarinizi, insallah o günden bugünde Rabbim size bebisler nasip etmistir.
Bende iki defa 7-8 haftalikken düsük yaptim, birinci düsügümde kürtaj yapildi ikincisinde ise doktor kürtaja gerek görmedi, cünkü her iki defasindada kendiliginden düsmüstü bebeklerim.
Düsügün sebebi henüz arastirilmadi, burda 3cü düsükten sonra arastirma yapiyoruz dedi hastanede ki doktor, ama bakalim ben kadin doktoruma gidip onunla bu durumu konusacagim. Ikinci düsügümün üzerinden henüz 5 gün gecti. Bir daha hamile kalmaya korkuyorum, o da düser yine diye..
Allah dileyen isteyen herkese dogru zamanda hayirli evlatlar nasip etsin insallah...
selamlar sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?