- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Şöyle ki müstakil ev eşimin üstüne değil
Babamın verdiği de benim üstüme değil ama gelirler bizim
Borca girmek istemem şu ki
Özel sektörde çalışıyoruz
Oğlum seneye ilk okula gidecek
Ve çalışma saatlerim ona ödev yaptırmak için fazla uzun
Yardımcı abla yada öğretmen gibi bir şey tutmak istiyorum
Kurslara göndermek istiyorum
Diğer oğlumda büyüyor
Kredi yerine onlara harcamak istiyorum
Tabiki 3+1 :))Kızlar merhaba
Benim için büyük bir dert oldu çünkü evimizi satılık ettik ama kafamız hala karışık
3+1 büyük geniş ama 15 yıllık bir evim var 4 yıl önce aldık ev alırken paramız kullanılmış 3+1 e sıfır 2+1 e yetiyordu
Fakat 2.çocuk fikri hep olduğu için ilk çocuğum erkek o yüzden 2.sinin kız olma ihtimali yüzünden ekstra 1 odaya ihtiyaç duyduk ve 3+1 i aldık
Ama aldığımız günden beri gözüm sıfır evlerde 2.çocuğumda erkek olunca aynı odayı kullabilir olmaları yüzünden birde sitemizde yönetim çevre düzenlemesi maalesef yok çok bakımsız duruyor evlerimiz evi satılık ettik ama pişman olma korkum var 2 çocuğu olup 2+1 kullananlar fikir verebilir mi?
Bütün yazılanları tek tek okuycam fikirleriniz çok önemli
Çalışıyorum aynı zamanda cevap yazamazsam kusura bakmayın:))
İyi günler
2 +1 evim bebeğim oldu ve ona oda yapınca onun odasındaki eşyaları nereye koyacağım diye düşünüyorum eşim ısrarla başka eve gitmek istemiyor bu evimiz bahçeli olduğu için lakin ben daraliyorm bunalıyorum iki çocuğunz var erkekte olsalar yarın büyüyunce ayrı oda isteyecekler bence.Kızlar merhaba
Benim için büyük bir dert oldu çünkü evimizi satılık ettik ama kafamız hala karışık
3+1 büyük geniş ama 15 yıllık bir evim var 4 yıl önce aldık ev alırken paramız kullanılmış 3+1 e sıfır 2+1 e yetiyordu
Fakat 2.çocuk fikri hep olduğu için ilk çocuğum erkek o yüzden 2.sinin kız olma ihtimali yüzünden ekstra 1 odaya ihtiyaç duyduk ve 3+1 i aldık
Ama aldığımız günden beri gözüm sıfır evlerde 2.çocuğumda erkek olunca aynı odayı kullabilir olmaları yüzünden birde sitemizde yönetim çevre düzenlemesi maalesef yok çok bakımsız duruyor evlerimiz evi satılık ettik ama pişman olma korkum var 2 çocuğu olup 2+1 kullananlar fikir verebilir mi?
Bütün yazılanları tek tek okuycam fikirleriniz çok önemli
Çalışıyorum aynı zamanda cevap yazamazsam kusura bakmayın:))
İyi günler
Aslında evime gelenler çok begeniyor ferah düzenli bir ev diyorlar odaların yerleşimi olarak da.sadece önceki evim de 3+1 di ve odaları bu evimin 2 katıydı.orayı çok severdim.şehir degiştirdigimiz için satmak zorunda kaldık orayı.burası da kücük degil ama eşim o 4+1 için çok ısrar etti.10 yıllık bir evdi içi idare ederdi bile.basiretim mi bağlandı artık kısmet mi diyelim bilmiyorum ama burası cezbetti.giyinme odası fikri banyo tuvaletlerin mutfağın lükslügü falan.oysa giyinme odası yerine git duvardan duvara dolap yaptır.hatta bir odayı ayır dimi.kocaman ev.yok işte!!!salak kafamAyyy o parlaklar insani mahvediyor iyi bilirim. 0 evde oturdum kiracı olarak 10 ay dayanabildim ve baska eve çıktım. O elindeki ojeyi kapan parlak mutfak dolaplari o granit yerler sil sil bitmez. Hos simdiki evimde cok matah değil ama ay sinirlerim bozuldu. Uzuldum de. En iyisi icini yaptirmak bencede. Kendi zevkine göre yormayacak sekilde. Sizde belki satarsınız
Aslında evime gelenler çok begeniyor ferah düzenli bir ev diyorlar odaların yerleşimi olarak da.sadece önceki evim de 3+1 di ve odaları bu evimin 2 katıydı.orayı çok severdim.şehir degiştirdigimiz için satmak zorunda kaldık orayı.burası da kücük degil ama eşim o 4+1 için çok ısrar etti.10 yıllık bir evdi içi idare ederdi bile.basiretim mi bağlandı artık kısmet mi diyelim bilmiyorum ama burası cezbetti.giyinme odası fikri banyo tuvaletlerin mutfağın lükslügü falan.oysa giyinme odası yerine git duvardan duvara dolap yaptır.hatta bir odayı ayır dimi.kocaman ev.yok işte!!!salak kafam( mutfak banyoyu da istedigin gibi yaptır.
Ama kısmetmiş ne yapalım.o yüzden kesinlikle tercihim büyük evden yana her zaman.
Ayrıca iyi dilekleriniz için teşekkürler.bazen şükretmesini bilmiyoruz.çok şükür evimiz var.Allah kötü şeyler için sattırmasın.şimdilik yeter bize galiba.inşallah 4+1ev de nasip olur.Allah isteyen herkese gönlündeki evi nasip etsin.
konudan alakasız olucak ama o kadar küçük evde iki kedinin tuvaletlerini nereye koyuyorsunuz acaba. Konu sahibinden özür dilerim çok merak ettim. Ben de küçük ev seviyorum. Tiny house moda olmadan önce de severdim. Kimseye muhtaç olmadan tek başıma temizleyebileceğim ev en iyi evdir kafasındayım. Yeterli dolap ve makul ölçülerde oda olması şartıyla 2+1 gayet güzel. Çok eşya alıyoruz, çocuklarımızın odalar dolusu oyuncakları oluyor. Evimizde olan herşeyi ne kadar gerekli diye sormak lazım.Ben kucuk ev seviyorum. 2 insan 2 kedi 1+1 evde yasiyoruz. Evde yuksek tavan, bol pencere, bol yukluk olunca bogmuyor. Yalniz buraya 3 odali bir evden geldik ve o arada isimize yaramayan her seyi elden cikardik. Az esyayla kucuk evde yasamak harika bir seymis gercekten. Is cok az, temizlik, isitma, sogutma cok kolay. 2 cocukla 2+1 ev yeterli yani. Paylasmayi, saygili olmayi ogrenirler ayni odada kalarak.
5+1den bildiriyorum iskence:) bende satmak istiyorum temizlik cilesinden yardimcin olsada haftada 2 3 gun gelmedig surece sana iskence2+1 evim çocuğum yok ve şu an bile yetmiyor
hatta hep çocuk olunca ne yapacağım diyorum. hayalim 5+1 ciddiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?