3 2 1 pişirin Kanal D

AzRASILAM

Nirvana
Pro Üye
26 Nisan 2008
21.009
7.620
773
39
Kanal d nin yeni mutfak yarışma progrmı
10 tl ile 10 dk 3 çeşit yemek yapılmayı hedefliyor
değişik bi progrm olcak

orjinali gibi olmiyacagini dusunuyorum,yinede izleyip gorucez,cogu programi bikac bolumden sonra civiklastiriyolar,yemekteyizde oldugu gibi...

10 Lira ile yemek yapacaklar,hımmm enterasan bir yarışma olacak.
Ben olsam bir yumurta yapar hemen pişirir tarihe geçerdim sanırımkaydirigubbakcemile3

orjinali nerde ki :D
iyi bi seye benzio bakalim, 10 tl ile zor gibi ya neyse bakcagiz olabilir belkim .

Ben orjinalini yıllar önce BBC Prime'da seyrediyordum. Gerçekten çok eğlenceli bir yarışmaydı.. Kazanan takım en son yine yemek yapıyordu mesela.. Seyirciler stüdyoda domates ya da biber kartlarını kaldırıyordu. Böylelikle kim daha fazla oy almışsa o seçiliyordu..opuyorumnanaktan

Kanal D'de 09 Kasım Pazartesi günü, sunuculuğunu Kamil Güler’in yapacağı “3-2-1 Pişir” adlı yepyeni bir eğlenceli yemek yarışması programı başlıyor.
ıngiltere’de BBC’de tam on beş yıldır ilgiyle izlenilen “Ready, Steady, Cook”, Endemol Türkiye’nin yapımcılığında şimdi de Kanal D’de ekrana gelecek.
Sadece ıngiliz televizyonlarında değil, aynı zamanda 9 sezondur ıtalya’da, Polonya, Norveç, Fransa, Güney Afrika ve Amerika'da da beğeniyle takip edilen yarışma, hem pratik mutfağın sırlarını hem de düşük bütçeli lezzetli sofraların püf noktalarını izleyiciyle paylaşıyor.
ışinde başarılı iki usta aşçı, kendilerine yamaklık yapacak yarışmacıların getirdiği 10 lira tutarındaki 5 malzemeden en az 3 çeşit yemek yapacaklar. Aşçılar, stüdyoda ilk kez gördükleri bu malzemelerden anında menü hazırlamakla kalmayacaklar, aynı zamanda tüm bu yemekleri 25 dakikada pişirecekler. Krize dayanıklı, sağlıklı, pratik ve leziz tariflerin yer alacağı “3-2-1 Pişir”de, günün en lezzetli menüsünü kimin yaptığına stüdyodaki seyirci karar verecek ve günün birincisi belirlenecek.
Eldeki malzemeden harika sofralar hazırlayıp, her gün izleyicilere en az 6 çeşit yemek tarifi verecek olan bu eğlenceli programda ayrıca, yemek yapmanın püf noktaları, mutfağa dair küçük ipuçları da yer alacak. “3-2-1 Pişir”, pratik ve ekonomik mutfak anlayışıyla izleyicilerin ilgisini çekecek.
Kısıtlı bütçeyle, sınırlı malzemeyle ailelerine güzel yemekler yapmak isteyen ev hanımları, ailelerine pratik ve çabuk yemek hazırlamak isteyen çalışan anneler “3-2-1 Pişir”in tiryakisi olacaklar .
Bir ölçek tatlı rekabet, bir tutam ustalık, bol miktarda eğlencenin bir kazanda kaynayacağı 3-2-1 Pişir gündüz kuşağının lezzeti olacak.

“3-2-1 PıŞıR”ıN AŞÇILARI

MELıS SADIKOĞLU
Melis 32 yaşında ve ülkemizin gastronomi bölümünün ilk mezunlarından. Hukuk bölümünde okurken yemek tutkusunun peşinden giden Melis, hukuk fakültesini yarıda bırakıp gastronomi okumaya karar vermiş. Şu an ünlü firmalar adına yemek stilistliği yapan Melis pek çok restoranda mönü danışmanlığı yapıyor. Tutkuyla yemek yapan genç aşçı artık Kanal D ekranlarında yer alacak olan “3-2-1 Pişir” programının şef aşçılarından.

ZEKı KARA
Zeki 32 yaşında ve 16 yıllık milli aşçı. Şu an hala Tüm Aşçılar Federasyonu ve Aşçılar Derneği yönetim kurulu üyesi olan Zeki, Kültür Bakanlığı’nca yapılan organizasyonlarda ülkemizi temsilen yer almaktadır. Kemer Golf Country Club’da executive şef olarak çalışan Zeki, Türk ve dünya mutfağında uzmanlık yapmış. Aynı zamanda yemek yapmaya istekli pek çok insana özel yemek dersleri veren Zeki’nin aşçılığı ailesinden geliyor. Babası da kendisi gibi aşçı olan Zeki bu aile geleneğini en ileri noktaya kadar götürmek konusunda kararlı.

programın orjinalini yıllar önce bende izlemiştim çok eğlenceliydi
yarışmacılar her yemeğe (bizim salça katar gibi) krema boca ediyorlardı bende meraktan çatlardım acep bu ne diye kaydirigubbakcemile3
hatta tr de yapılsada bende katılsam diye duşunmuşluğum de vardır :))
izlemeye henuz fırsatım olmadı ama yarın bakmaya çalışacağım, inşallah umduğum gibidir

Son düzenleme:
10 tl yle ben 3 günlük yemeklik alırım ama sıvıyağ ve salçayı çıkarırsak :D

Back
X