Boyun kilon kac canim
Boyum 1.63 kilom da 63 :) Ama bacaklarım çok kalın görünüyor haddinden fazla.
Asiri bi kilon yok aslinda.. Bacaklarin haddinden fazlaysa yani kalinsa buda seni rahatsiz ediyorsa git bi doktora görün icin rahatlasin Allah korusun bisey varsada ögrenmis olursun tedavini olursun cnm :)
Genetikte olabilir tabi ama ben doktor degilim bilemicem :)Hangi doktora gitmem gerekiyor peki yani hangi bölüm:) Diyetisyen demeyin ne olur ona gittim genetiktir herhalde dedi o kadar :)
Kızlar ben geçen sene mart ile haziran ayında hiç farkında olmadan ve çaba sarf etmeksizin 27 kilo verdim. Ama o zamandan beri 1 gram vermiş değilim. Ve asıl problemim nasıl tarif edilir bilmiyorum ama bacağımın bileğimden diz kapağına kadar olan kısmı çok kalın nerdeyse basenlerim kadar. Ne yaptıysam incelmiyor. Acaba bi problem olabilir mi doktora falan göstermeli miyim? Bu durumda olan var mı? Ne olur yardımcı olun yahu :)
bence yürüyüş yapmalısın bide vucut yağ oranın ölçtürmelisin belki kas kaybı yaşamış olabilirsin
ben basen kısmından şikayetçi olduğunu anladımyaptım onu inceltmek için spora da gittim ama incelmiyor tek kilo kaybımın yaşanmadığı yer bileklerimden dizime kadar olan bölgem. Kas kaybı ile ne alakası olabilir ki anlamam da o işlerden
Çok teşekkür ederim hemen bakıyorum buraya :)
ben basen kısmından şikayetçi olduğunu anladım
Rica ederim insallah yardimci olabilmisimdir
3-4 ayda 27 kg çok ciddi bir rakam. Hiç bir şey yapmadın mı vermek için?
Kızlar ben geçen sene mart ile haziran ayında hiç farkında olmadan ve çaba sarf etmeksizin 27 kilo verdim. Ama o zamandan beri 1 gram vermiş değilim. Ve asıl problemim nasıl tarif edilir bilmiyorum ama bacağımın bileğimden diz kapağına kadar olan kısmı çok kalın nerdeyse basenlerim kadar. Ne yaptıysam incelmiyor. Acaba bi problem olabilir mi doktora falan göstermeli miyim? Bu durumda olan var mı? Ne olur yardımcı olun yahu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?