3-4 ayda 27 kilo verdim ve artık gitmiyor :(

Lomersune

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2014
110
7
16
35
Aydın
Kızlar ben geçen sene mart ile haziran ayında hiç farkında olmadan ve çaba sarf etmeksizin 27 kilo verdim. Ama o zamandan beri 1 gram vermiş değilim. Ve asıl problemim nasıl tarif edilir bilmiyorum ama bacağımın bileğimden diz kapağına kadar olan kısmı çok kalın nerdeyse basenlerim kadar. Ne yaptıysam incelmiyor. Acaba bi problem olabilir mi doktora falan göstermeli miyim? Bu durumda olan var mı? Ne olur yardımcı olun yahu :)

Asiri bi kilon yok aslinda.. Bacaklarin haddinden fazlaysa yani kalinsa buda seni rahatsiz ediyorsa git bi doktora görün icin rahatlasin Allah korusun bisey varsada ögrenmis olursun tedavini olursun cnm :)

Hangi doktora gitmem gerekiyor peki yani hangi bölüm:) Diyetisyen demeyin ne olur ona gittim genetiktir herhalde dedi o kadar :)

Hangi doktora gitmem gerekiyor peki yani hangi bölüm:) Diyetisyen demeyin ne olur ona gittim genetiktir herhalde dedi o kadar :)
Genetikte olabilir tabi ama ben doktor degilim bilemicem :)
vallah ben almamyada yasiyorum ben olsam burda ev doktoruma yani aile doktoruma giderdim o bana yardimci olamazsa yönlendirirdi zaten ama tr de nereye gitmelisin bilmiorum :) internetten arastir istersen..
Belki baska bi arkadas yardimci olabilir:26:

Kızlar ben geçen sene mart ile haziran ayında hiç farkında olmadan ve çaba sarf etmeksizin 27 kilo verdim. Ama o zamandan beri 1 gram vermiş değilim. Ve asıl problemim nasıl tarif edilir bilmiyorum ama bacağımın bileğimden diz kapağına kadar olan kısmı çok kalın nerdeyse basenlerim kadar. Ne yaptıysam incelmiyor. Acaba bi problem olabilir mi doktora falan göstermeli miyim? Bu durumda olan var mı? Ne olur yardımcı olun yahu :)

bence yürüyüş yapmalısın bide vucut yağ oranın ölçtürmelisin belki kas kaybı yaşamış olabilirsin

bence yürüyüş yapmalısın bide vucut yağ oranın ölçtürmelisin belki kas kaybı yaşamış olabilirsin

yaptım onu inceltmek için spora da gittim ama incelmiyor tek kilo kaybımın yaşanmadığı yer bileklerimden dizime kadar olan bölgem. Kas kaybı ile ne alakası olabilir ki anlamam da o işlerden

3-4 ayda 27 kg çok ciddi bir rakam. Hiç bir şey yapmadın mı vermek için?

Yok hayır zaten yurtta kalıyordum. Stres ve düzenli yemek dışında hiçbirşey yapmadım. Şu an o hali tekrar yaşamayı çok istiyorum nasıl oldu da zayıfladım o kadar ne yedim not almak isterdim .:5:

benim de basenlerim var senin gibi.bazen hoşuma gidiyo ama şimdi yaz geliyo ince elbise giyince daha çok belli oluyo bende spora başlamak istiyorum ama doktora gitmek bana mantıklı gelmiyo.onlar sadece o an için yardımcı oluyorlar.bi süre sonra tekrar verdiğin kiloyu alıyorsun.ben daha çok bu squat var pilates var önce biraz spor yaparak daha sonra da sporı squat yada pilatesle tamamlayarak biraz forma girmeyi düşünüyorum.

Back
X