Büyüdüler canım çok şukur biri 8 biri 9 yaşında. Bi de bi deli cesaretiyle biz 3. yu yaptık.Hiiii...
Allah yardımcınız olsun.
Şimdi ne kadarlıklar.
Bence de daha küçük biraz daha büyüsün en azından 1,5 yaşında falan hamile kalsan doğana kadar baya düze çıkar ilk çocuğun ben de üç tane istiyorum 29 oğlum oldum şuan üç aylık hamileyim 31 yalın sonunda o gelecek nasipse bide 33 ye bi tane istiyorum kısmet tabi rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip eylesinMerhaba arkadaslar
derdim su bi bebegim var Allah herkesinkini bagislasin olmayana da nasip etsin.
Konu su benim hep hayalimde 3-4 cocuklu civiiiil civil bi evdi.Dusunsenize cok neseli bi ev....
Bebegim cok uslu buyuyor uykusu yemesi icmesi cok rahatim anlicaginiz en az 12 saat gece uykusu var.
Suan 5 aylik
Acaba diyorum hayalimi gerceklestirsem yapabilir miyim? Maddi anlamda sorunumuz yok cok sukur geleceklerini hazirlayabiliriz.Esim cok istiyor ama bebegim de cok kucuk.1 den fazla aileler nasil yapiyor merak ediyorum.Acaba bende yapabilir miyim ????? İcime dert oldu.karar vermem lazim.
Ekleme:Kayinvalidem asla ikinci bi cocuk dusunmeyin 1.harap olur yavrum napar ne gerek var tamam diyor ki daha hic konusu bile acilmamisti.Niye harap olsun ki dedim yazik yazik diyor.Ona biz karar veririz anne sen cok dusunme bosver bunlari seninle bi alakasi yok ki dedim artik yani :) yok korunun bilmem ne utandiriyor insani.Fikrini soyleyebilir ama kendi karar aliyor.Hayret.Guluyorum.
Aynı biz oğlum getirdi ikizlerim hasta oldu sonra esim ve ben annemi yardıma çağırdım annem oldu karantinaya alinmamiz gerek.ablamın 3 cocugu var biri 1. sınıf biri 2 yasında digeri 1 yasında
kış başında büyük olan eve grip getirdi muhtemelen mart gibi falan iyileşicekler
kısır döngüye girdi birbirlerine bulaştırıp duruyolar
Allah bağışlasın canim ♡ dua et ikizler burcu değillerBenim ikizler de oğlak demek ondan dediğim dedikler.ben de babalarına çektiklerini düşünüyordum
Merhaba arkadaslar
Konu su benim hep hayalimde 3-4 cocuklu civiiiil civil bi evdi.Dusunsenize cok neseli bi ev....
Bebegim cok uslu buyuyor uykusu yemesi icmesi cok rahatim anlicaginiz en az 12 saat gece uykusu var.
Suan 5 aylik
Acaba diyorum hayalimi gerceklestirsem yapabilir miyim? Maddi anlamda sorunumuz yok cok sukur geleceklerini hazirlayabiliriz.Esim cok istiyor ama bebegim de cok kucuk.1 den fazla aileler nasil yapiyor merak ediyorum.Acaba bende yapabilir miyim ????? İcime dert oldu.karar vermem lazim.
Ekleme:Kayinvalidem asla ikinci bi cocuk dusunmeyin 1.harap olur yavrum napar ne gerek var tamam diyor ki daha hic konusu bile acilmamisti.Niye harap olsun ki dedim yazik yazik diyor.Ona biz karar veririz anne sen cok dusunme bosver bunlari seninle bi alakasi yok ki dedim artik yani :) yok korunun bilmem ne utandiriyor insani.Fikrini soyleyebilir ama kendi karar aliyor.Hayret.Guluyorum.
Acele etme derim canım, bunun daha diş çıkarma, ek gıdaya alışma, emekleme, düşme kalkma, yürüme, çişe alıştırma dönemleri var. 5 aylıkken melek gibiler zaten, yerinden oynamaz öylece yatar kuzucuk :) biraz zaman ver kendine ve bebeğine. Hem bünye de toparlansın biraz, depolar dolsun, hem bebeğini rahatça emzir... Güle güle sağlıcakla büyüt inşallahMerhaba arkadaslar
Suan 5 aylik
Benimkide yengec kizi 2.5 yasinda bagiriyor sinirleniyor su icerken birdamla su damladi kazagina diye butun kiyafetleri atletine kadar cikariyor bu pis oldu diyor evin icinde Dort bes defa kiyafet degistiriyoruz.gecenin ucunce uykudan uyanip terledim diye kiyafetlerini cikariyor oyle yatiyor uykusu da hafif dokunsam uyaniyor iyce dalana kadar iyice ortutorum ustunu nobet bekliyom artik.oyle yengecler takintili ayni babasi o da yengec.benım kız oglak yukselenı yengec
ben hayatımda bu kadar zor bır cocuk gormedım
ılla kendı dedıgı olacak kendı gozuyle gorecek ılla kendı yapacak
2 yasına gırmesıne 1 ay kaldı acaba su meshur sendrom mu dıyorum
mesela 2 saat once canım baya sıkıldı
kalkmıs ustunu cıkarmıs sadece ustunde atlet katına ustu acık yatmıs uyumus kontrol ıcın gıttım bı baktım buzzz karnı gogsu bobregı acıkta
uyudugu yerde hemen ustunu gıydırdım bı sinirlendı cektı elımden uyku tulumunu yere fırlattı hayır dıye
bı afralar bı tafralar
Ay çok şükür büyütmüşsünüz:) benim de 17 aylık kızım var. Bu ay da gebelik şüphem var, karalar bağladım ama herşeyin hayırlısını nasip etsin AllahBüyüdüler canım çok şukur biri 8 biri 9 yaşında. Bi de bi deli cesaretiyle biz 3. yu yaptık.çok şukur o da 15 aylık oldu. Ama zor çocuk bakmak. Daha doğrusu layıkıyla bakmak zor.
cahil cesur olur cocuk daha 5 aylık ne aceleMerhaba arkadaslar
Suan 5 aylik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?