- 17 Şubat 2015
- 8.574
- 23.363
- 548
- Konu Sahibi Ceylinihan98
-
Arkadaşım ben ve o konuştuğu çocuk bir grubumuz vardı ve genelde orda konuşurlardi çocuğun annesi babasını aldatmış çocuğun psikolojisi epey bozuktu kız bunu da biliyordu sıkıntılı bir durumdu yani
Bende böyle dusundumİstediği kadar arkadaşınız olsun. Kendinize neden dert ediyorsunuz, daha açık sorayım aldatılan çocuğa karşı hislerimizi mi var? Konu açacak kadar kafayı takmışsınız.
mesafe koy ve umrunda olmasınlar ne b*k yerlerse yesinler kendini üzmeye, yemeye değmez.
O kadar haklısın ki içimden geleni yazdınAfedersiniz yeni ďe banlandım ama toplumda o...uluk da normal , gvatlık da normal artık hiçbir şeye şaşırmıyorum
Siz söylesem mi diye konu açtığınızda ne dediler size, boş ver karışma sana ne, buna rağmen söylediniz, yakında çocuk kıza söyler ortak, düşmanları siz olursunuz.benim 4 5 senedır çok yakın oldugum bir kız varadı bir de onun 2 aydır konustugu sevgili gibi oldugu bir flörtü vardı çocuk asırı iyi niyetli bi cocuktu kız ıcın cok fedakarlık yaptı ilgilenıyodu falan ama kız bu varken 2 3 kişi ile daha flörtleşti ve üstüne bir de sevgili yapip bu cocukla cinsel şekilde konusmaya veya flört etmeye umut vermeye devam etti
bende cocuga üzüldüm cocukla konusurken bi yandan sevgilisi ile oyun falan oynuyoddu kız umurunda bile dğeildi çocuğa her şeyi anlattım cocuk benım yaptıgımı söylemedi kıza anlattığımı yanı
engelledi falan kız 2 3 gun yalvardı su an cocuk yıne onla konusuyormus:d ben sırf cocuga acıdıgımdan 3 4 senelik arkadaşımı gözden cıkarttım ve cocugun midesizligi iğrenc geldi acıkcası kız diğer sevgilisinden ayrıldıgını söylüyor ayrilmadi kız hangısını seçsem kura çekicem falan dedi dalga geçti cocugun arkasından cocuk bunu bile bile affediyor ne yapayım ikisi ile de mesafe mi koyayım arama midem bulandı gerçekten?
Söyleyeyim mi diye konu açmamistim ki ben ama böyle durumda insan kaybetmiş olmam kurtulmus olurum boşverinSiz söylesem mi diye konu açtığınızda ne dediler size, boş ver karışma sana ne, buna rağmen söylediniz, yakında çocuk kıza söyler ortak, düşmanları siz olursunuz.
Pardon o zaman o başka üyeydi ama çok yakın bir zamanda birisi böyle bir konu açtı.Söyleyeyim mi diye konu açmamistim ki ben ama böyle durumda insan kaybetmiş olmam kurtulmus olurum boşverin
Yok hiç önemli değil olabilir bir kişi daha bahsetti benzermis sanırımPardon o zaman o başka üyeydi ama çok yakın bir zamanda birisi böyle bir konu açtı.
Çocuğun geçmişte travması varmış keşke önce kızı uyarıp ayrılmasını sağlasaydınız.Arkadaşım ben ve o konuştuğu çocuk bir grubumuz vardı ve genelde orda konuşurlardi çocuğun annesi babasını aldatmış çocuğun psikolojisi epey bozuktu kız bunu da biliyordu sıkıntılı bir durumdu yani
karışma demek normalleştirmek olmuyor ki bakın çocuk affetmiş dürüst oldunuzda elinize ne geçti? Belki açık ilişki yaşıyorlar.O kadar haklısın ki içimden geleni yazdınherkes beni çocuğa göz dikmekle suçladı ihanete göz yummadigim için maalesef onlar için normallesmis
şimdi size hak verdim normal böyle dusunmeniz fakat ben bu insanları kaybettiğime uzulmeyecegim kızı uyar demissiniz haklısınız o konuda ve defalarca uyardım üzüldüğümü söyledim kızın umurunda dahi olmadi dalga geçer gibi davranmaya devam ettiÇocuğun geçmişte travması varmış keşke önce kızı uyarıp ayrılmasını sağlasaydınız.
karışma demek normalleştirmek olmuyor ki bakın çocuk affetmiş dürüst oldunuzda elinize ne geçti? Belki açık ilişki yaşıyorlar.
Kendimden örnek vereyim bende aldatılan kız arkadaşlarımı uyardım hiçbiri dinlemedi benim göz koyduğumu zannettiler iftira attılar değmeyecek insanlar için kendimi yıprattım malesef her zaman dürüstlük işe yaramıyor.
:') haklısınız... bu zihniyetteki insanların anlayacağıni dusunmesem deVay arkadaş ablası, kuzeni aldatılsa söylemesi boyun borcu oluyor da, az samimi birine aldatıldığını söylemek niye üzerine vazife değil oluyor ya?
Dolandırılan birine dolandırıldığını söylememeliyiz mi?, kandırılan, aldatılan? E hani empati, bizim de başımıza gelebilirdi duyarlılığı.. Dövülen, şiddet görenleri de görmezden gelelim çünkü bize ne..
Vay arkadaş..
O kadar haklısın ki içimden geleni yazdınherkes beni çocuğa göz dikmekle suçladı ihanete göz yummadigim için maalesef onlar için normallesmis
Farkedene kadar arkadaşımdilar siz neden anlamaya çalışmak yerine sürekli saldırıya geciyorsunuz aldatan ile fazla mi empati kurdunuz anlamadımKusura bakmayın da bunlar sizin arkadaşlarınız. İnsanlara laf atacağınız kendinize bakın.
Doğrusunu yapmışsınız, ancak ilgili kişi için sorun değil ise artık gerisine karışmayın. Mesafe koyun duymayın görmeyin:') haklısınız... bu zihniyetteki insanların anlayacağıni dusunmesem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?