Anaokulu öğretmeniyim. Çocuk kendini ifade edebilecek şekildeyse ve öz bakımını kendi karşılayabiliyosa anaokuluna bu yaşlarda gidebilir. Uyum haftasında çocukların çoğu okula gitmek istemeyebilir ama alıştıkça kendini daha iyi hissedecektir. Yalnız anlattığınız kırıp dökme olayları benim ilgimi çekti. İnatlaşmadan sınırlarınızı koyun bu konuda mutlaka. İyi günler dilerim.3.5 yas oğlum cok hipraktif inanilmaz hemde. evde aktivite yapmak istesemde olmuyod 2 dk da birakip döküp savurur herseyi. tv bakiyo surekli. gittim devlet anaokuluna saatleri 9 2 yani yarim gun. yazdirdim. bu hafta alistirma haftasi 2 şer saat gidiyor. ama bugun gitmeyecegim diye yolda hic susmadi okula gidince arkadaslariyla hemen oyuna daldı. çıkınca yine ayni seyi diyor evde. acaba iyi mi yaptim kucuk mu bilemedim. kimi iyi yapmissin diyo kimi aa çok kucuk keske seneye yollasaydin diyo... herseyi biliyo konusmasi masallah duzgun zeki bir cocuk sınıf 20 kişilik. sizce gitmek istemesse zorlamali miyim yada dogru yapmisim degilmi.. birazda evham yapiyorum basina birsey gelirmi okulda iste küçükmü.. anne yuregi iste.