- 20 Ocak 2021
- 1.989
- -136
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Ben de duramam büyük şehir benim hayat kaynağım.Bu ulkedeki cogu insan sakinligi kaldiramiyor zaten anlamadigim bir bicimde.
Sorsan herkes sakin kucuk sahil kenarinda yasama hayali var ama kalabalik gormeyince biseyler oluyor duramiyorlar.
Ata binesimiz de geliyor mu icimizdenBiz göçebe bir toplumuz aslında ondandır
Benim geliyor kizAta binesimiz de geliyor mu icimizden
3.5 yıl oldu buraya geleli.ilce guzel bir ilçe, deniz kıyısı sakin ama burada genelde emekliler var.sosyql bir çevrem olmadı ve ben buradan gitmek istiyorum.bir yerde 3 seneden fazla kalamıyorum.boguyor beni.daha önce de böyleydi.bu normal mi
Bu şehrin benim aidiyet, sevgi saygı görme güvende hissetme ihtiyaçlarımızı karşılamadigini biliyorum
Bence sorun sakinlik ya da kalabalık değil.gönlüne gerçekten hitap edebilen birkaç kişinin olmaması.yoksa istersen fizana git kendi kendine takılacak olduktan sonra.Bu ulkedeki cogu insan sakinligi kaldiramiyor zaten anlamadigim bir bicimde.
Sorsan herkes sakin kucuk sahil kenarinda yasama hayali var ama kalabalik gormeyince biseyler oluyor duramiyorlar.
Herkesin kendi çöplüğü gibi bir yer var bence de.ben şehirlerin ya da ülkelerin de kişiden kişiye göre değişen bir ruhu olduğunu düşünüyorum.her yer herkese oturmuyor.Ben Hollandada doğdum, eğitim ve iş için başka ülkelere sık sık gittim. Bazılarında kaldımda. Nereye gidersem gideyim Hollandayı çok özlüyorum.
Ait hissettirebilecek birşey çıkmamış demek ki.bence insanlarla ait hissediliyor.Hangi şehir? Ait hissedememe durumu bende de var.
Ben de büyük şehir seviyorum. Sessiz sakin yerler bana göre değil.Ben de duramam büyük şehir benim hayat kaynağım.Ama malesef küçük sehirdeyim şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?