- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
- Konu Sahibi Ummandabirkatre
-
Girişi,mutfağı ve banyoları beğendim.özellikle mutfağın güneş alıyor ve ferah.çok fazla ıvır zıvır yok.sıkış tepiş aksesuar karmaşası yok.bazı evlere İnan bakarken yoruluyorum onlar yaşarken yorulmuyormu?evin sade,temiz ve ferah.yeşil odayı pek sevmedim.aslında renk olarak severim ama o tonu sevmedim.mutlulukla huzurla otur canım.benim gibi düzenlisin kesin çekmecelerin bile öyledir.resimde bile olsa bazısı kendini belli ediyor.mutluluğun daim olsun canım.
koltuklar da bana pek hitap etmiyor eşimin seçimi eskitmeye çalışıyoruz :)
evet canım ben de koltuklardan bahsetmiştim
Az önce başka bir eve baktım o kadar çok gözüm yoruldu ki hemen arkasından senin bu sade ve çok ferah evini görünce gözüm gönlüm açıldıcnm valla herşey harika bence.esya secimin,eşyaların uyumları,evin kendisi...özellikle de sadelikten yana oluşun.baktıgımda içimi ısıtan bir ev daha iyi günlerinizde sağlıklara mutluluklar oturun cnm
Eviniz çok güzel mutfağınıza ayrı bayıldım ve yanlış görmediysem kocamanda bi balkon gördüm yanlış görmedim değilmi.
bu arada ufak bi sorum olacak holdeki duvarlarınız çok hoş duvar kağıdımı boyama çok beğendim evime böle bişey yakışır.
sağlıkla oturmanız dileğiyle.
son olarak yatak odası ve ebeveyn banyosu...inş.yakın zamanda çocuk odası da eklenir...fikir aldıysanız ne mutlu fikirlere de açığım..Allah herkese sıcak bir ev yuva nasip etsin inş..
eviniz çok güzel ve ferah çok begendim.hangi şehir acaba?
mutfağına ve banyolarına bayıldım..çok şirin.. banyo aynaları özel yapım mı acaba ? :44: güle güle oturun canım
duvar kağıdı araştırmasına başladım bile teşekkürler...
maşallah canım tam istediğim gibi sade bir ev, güle güle otur,
karyola örtün sade ve şık, markası ne acaba??
birde o kekten 1 dilim istiyoruz dimi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?