3,5 yıllık eşyalarım 1 yıllık evimle işte ben:))

teşekkür ederim canım düzenli olmak güzel karışık bir evde yaşayamam allah sağlık versin de ömür boyu yapacak gücümüz olsun..

Az önce başka bir eve baktım o kadar çok gözüm yoruldu ki hemen arkasından senin bu sade ve çok ferah evini görünce gözüm gönlüm açıldı cnm valla herşey harika bence.esya secimin,eşyaların uyumları,evin kendisi...özellikle de sadelikten yana oluşun.baktıgımda içimi ısıtan bir ev dahaiyi günlerinizde sağlıklara mutluluklar oturun cnm

teşekkürler derinsu güzel dileklerin için..

Eviniz çok güzel mutfağınıza ayrı bayıldım ve yanlış görmediysem kocamanda bi balkon gördüm yanlış görmedim değilmi.
bu arada ufak bi sorum olacak holdeki duvarlarınız çok hoş duvar kağıdımı boyama çok beğendim evime böle bişey yakışır.
sağlıkla oturmanız dileğiyle.

teşekkür ederim canım..evet orda büyük bir balkon var ilerde camla kapatıp kışları da kahvaltımızı falan yapabiliriz güneş alıyor tüm gün...tabi bunun için para lazım:))
holdeki ve mutfaktakiler duvar kağıdı canım burda genelde tek duvar kaplanıyor her odada ama holse tüm hol kaplanıyor benimkiler simli kabartmalı ve beyaz kapılara uysunlar diye seçtik gerçekten evi ferah gösterdi maliyeti hol 350 civarı tutmuştu mutfak da150 falan...tavsiye ediyorum silmesi de cok kolay..uzun ömürlü bir de...teşekkür ediyorum tekrar..

banyo çok güzelmiş,tam istediğim tarzda klozet ve duşakabin,beğendim..
ayrıca mutfakta baya geniş gibi,harika görünüyo..
güle güle oturun..

Eviniz çok ferah düzenli sade şık güle güle oturun

son olarak yatak odası ve ebeveyn banyosu...inş.yakın zamanda çocuk odası da eklenir...fikir aldıysanız ne mutlu fikirlere de açığım..Allah herkese sıcak bir ev yuva nasip etsin inş..

mutfağına ve banyolarına bayıldım.. çok şirin.. banyo aynaları özel yapım mı acaba ? :44: güle güle oturun canım

maşallah canım tam istediğim gibi sade bir ev, güle güle otur,
karyola örtün sade ve şık, markası ne acaba??

birde o kekten 1 dilim istiyoruz dimi kızlar

mutfağına ve banyolarına bayıldım.. çok şirin.. banyo aynaları özel yapım mı acaba ? :44: güle güle oturun canım

tuvaletin aynasını taşlı olan hazır aldım..büyük banyodaki evde vardı zaten ..ebeveyn banyosundaki aynayı ahşabını alıp çatlatma tarzı beyaz boyattım bir öğretmen arkadasımıza sağ olsun salondaki büyük varaklı vazoyu da o yaptı..

maşallah canım tam istediğim gibi sade bir ev, güle güle otur,
karyola örtün sade ve şık, markası ne acaba??

birde o kekten 1 dilim istiyoruz dimi kızlar

örtüde remy home collection yazıyor..günlük için kullanışlı ..kekten herkes bir dilim alsın:))afiyet olsun..örtü yakından böyle cok da sade değil..tıklarsan üstüne rahat görürsün canım.

Eklentiler

• $Fotoğraf1183.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…